Şimdi Ara

Bilgisayar Müh. Ve Asosyallik ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar mühendislerinin işleri dolayısıyla asosyal olduğu ne kadar doğru /kişiye bağlı mıdır yoksa mi buna iter ? Ben sosyal çalışkan ve kendini geliştirmeye istekli biriyim bölüm veya çalışma hayatı sosyal özelliğimi bitirir mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bilgisayar mühendisi var çevremde asosyal falan değiller ama makine mühendisleri harbi asosyal

• iş gereği, hep pc başında olduğun için pek bir sosyallik namına bir şey olmuyor.

ama pcyi kapattığın anda özgürsün hocam, çık dışarı istediğini yap yani.

Her işte ağırlıklı olarak sosyal olman veya asosyal olman gereken kısımları vardır.

Mesela bilgisayar mühendisleri daha asosyal olması gereken bir iş yapıyorken, bir avukatta onun aksine çok sosyal olması gereken bir iş yapıyor.

fakat ne okursan oku veya ne iş yapıyor olursan ol, işin bittiği andan itibaren, sen neysen osun.

İş çıkışında, sosyal biriysen çıkarsın takılırsın arkadaşlarınla vs. asosyalsen evine gidip takılırsın.

bana göre, işin aşırı bir önemi yok bu sosyallik konusunda, her şey kişide bitiyor.

• Aralarda alt tab ile Omegle’ye geçip duracaksın işte.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Biraz 50 yaş üstü söylemi. Şu an beyaz yaka mesleklerinin %90'ında bilgisayar başındasın zaten. Ben bilgisayar mühendisliğine özel öyle bir durum olduğunu düşünmüyorum.

• hocam özellikle bu bölüm için ne kadar çok çalışırsan o kadar çok ilerletirsin kendini. Bunlar da kısa sürede olacak şeyler değil. Bunun için sürekli çalışırım diyorsan pek fazla dışarı çıkamıyorsun doğal olarak. Dengeyi iyi kurmak lazım. İkisinin de fazlası zarar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.