Easy cafe ile bu mümkün değilmiş ama netop school bunu saglıyor acaba bu program kapalı bilgisayarıda açıyormu onu merak ettim.
Hayır netop school ile kapalı bilgisayarı açamıyosun... hala programı bulamayanlar varsa rapidshare gibi bi yere crackli versiyonunu upload edicem ama zipli boyutu 33 MB yapıyo rapidshare almıyo bu kapasiteyi alabilecek bi site bilen warsa yazarsa upload ederim
exe formatlı yazi zipi exe yaparakwww.100freewebs.com du galiba 100bm alan veren. Ama zip format indiremiyorsun engelliyorlar. Exe olursa indirebiliriz.
bence radmin...
easycafe kadar iğrenç bi kontrol programı görmedim... akinsoft kullan.www.akinsoft.com
bende easycafe 'yi oneririm..
netop remote control derim adsl ağım var herşeyi anında görüp düzenliyorum.easycafe genellikle internete cafeler için hazırlanmış hesap kitap programı tavsiyem netop
Daha önce forumda bir arkadaş linki vermişti LAN içerisinde kapalı bilgisayarı açmak için ücretsiz bir program baya da küçük.Şahsen denemedim ama arkadaş çalıştığını söylemişti.Biostan Wake on LAn aktif olacak...
walla bizim okulun bilgisayarlarına her şeyi yaptılar.....admin şifresi fln ,,bıos dan şifre,,,,en sonunda sinirlendim....sadece hoca nın denetiminde açiyorduk....şifreleri hoca giriyordu....bnde sinirlendim yanımda diskette virüs vardı...tak attım virüsü c ye....bilgisayarda attı restart ı ......norton 2003 vardı...buldu ama silemedi......dedim hocam heralde internetten girdi....bilmiyomuş ayaklarına yattım...
arkadaşlar söylediğiniz programlar benim birazdan adını vereceğim programa göre taş devrine ait programlar. Programımızın adı netsupportmanager KENDİ kafemde 30 makineyi bu programla babalar gibi konrtol ediyorum özelliklerine gelince 1-bütün makineleri aynı anda küçük resim boyutunda 5-10-15-20 saniye aralıklarında refresh (tazeleme) ile görüntülerini alabiliyorsunuz. 2-seçeceğiniz makinenin bütün konrolünü elinize geçirebiliyorsunuz. 3-istediğiniz makineyi kullanıma kapatabiliyorsunuz. 4-uyanığın biri makineyi kullanıma kapattığınızda resetlerse hemen hata mesajı veriyor ve hangi makinenin ağ kontrolünden çıktığını gösteriyor. 5-seçeceğiniz kullanıcıya mikrofondan sesli uyarı veya (oğlum çık o siteden salak herif benim senin kadar aklım yokmu izleniyorsun) daha başka şeyşer söyleyebiliyorsunuz 6-kullanıcıların o an hangi web sitelerine girdiğini varsa hangi oyunları , uygulamaları kullandığını gösteren bölümü de mevcut.
daha fazla birşey yazmaya gerek yok. yardımcı olurum bu program hakkında here türlü bilgiyi vermeye KRAL KRAL BAŞKA BİŞE DEĞİL
arkadaşım var ama su an olmayabilir benim için belki o program1 bulabilirsin diye söylüyorum adI Netup Student adinda bir program ben alanyada oturuyorum kendi okulumuzdaki bilgisayarlarda o program1 kullan1yoruz ana makina ne yaparsa onun ekran1n1n aynisi örencilerde gözüküyor ve örencilerin ne yaptiini görebiliyor ister hepsini küçük ekran olarak ister tam ekran olarak örencinin ne yaptiini görebiliyor ve ana makineden o masay1da kontrol edebiliyor isterse okulum alanyada ticaretr lisesi bilgisayar programcilii
programları deneyeceğim artık önümüzdeki yıla kaldı. Hangisini kullanacağımızı buraya editlerim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme