Şimdi Ara

Okul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8.sınıfa gidiyorum bu hesabı bi abimle ortak kullanıyoruz

2000 li degilim bu arada 99 luyum

8 senedir okula gidiyorum bu azımsanacak bir süre degil.

Ailem saglık mı egitimmi sorusuna egitim diyecek zihniyete sahip.

Hergün bazı insanlar gelip demokrasi filan ögretmeye çalışıyorlar çogu egoist bakın çogu diyorum çünkü içlerinden bazıları iyi insanlar.Özgür bir ülkede yaşıyoruz diyorlar ama ne yazıkki bizi zorla orda Tutuyorlar.Bıktım artık insanlar gelip bir kaç insanın fikirlerini bize empoze ediyorlar.Karşılıgında para alıyorlar sorsan bunlar dogru ama kimsenin sorguladıgı yok.

Herkes yapmacık sorun yok çünkü onlar kendi hayatlarını kurtarmış.

Daha çok şey yazardım ama hiçbirşey sonuç Vermez.sadece içimi döktüm evet bu bir Ergen'in düşüncesi olabilir ama lütfen saygı duyun.ben hayatımı kurtarmıcam sadece yapmak istedigimi yapıcam.

Söyledigim gibi içimi döktüm.

Edit:Birşeyler karaliyim şuraya.
    Sınavdan 1 gün önce akşam saatlerinde biraz pişmanlık yaşadım sabah kalktıgımda okula gittim sınavı olup geldim faceye baktım çogu kişi çok çalıştım vb gibi durum atmış.Kendi kendime sordum şu çalışma hırsı bir bana mı gelmiyor diye? 2. Günüde aynı şekilde geçti sınavın.o kadar zor degildi.En azından 0 çekmem.

Olmak istedigim bilgisayar Mühendisligi bana uzak sayılır en azından şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsimMisimYok -- 3 Mayıs 2014; 23:27:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 12 yasindayim herseyin farkindayim

• quote:

Orijinalden alıntı: Nape

12 yasindayim herseyin farkindayim

14 üm 15 ime giricem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nape

12 yasindayim herseyin farkindayim

15 yaşında ama bu çocuk
  • Çocuk felan değil bir çoğunuzdan zeki , akıl yaşta değil baştadır.Kardeşim sen bir de liseyi gör ortaokulda hiç değilse dersler , devamsızlık konusunda rahatsın...
  • Bak kardeşim, bu forumda yaşından dolayı seni aşağı olarak gören veya daha net bir şekilde küçümsemeye çalışan kişiler var. Öyle ki bu kişiler küçümserken kendilerinin de nasıl bir şekilde küçüldüğünün farkında değiller. Bir insan fikirleri ile bir insandır benim için. Yani sen demek senin öne çıkan fikirlerin demektir benim için ayrıca sevgi zorunlu olmasa da saygı prensibini uygulamak gerekli bu tür konularda.

Fikirlerini paylaşman en doğru hakkın, aşağılayıcı veya küçümser yorumlar ile oralı bile olma, prim verme.
  • Ben ondort yasimda altima yapiyodum la ne guzel yazmissin oyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezun senesi dershane
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Okulunu sev ve karakterini kendin geliştir. Su okulu gereksiz görmekten vaz geçin gencler. Cahil, cikarci bir ogretmen bile size nasil biri olmamaniz gerektigiblni igretir.

• Sevmiyorsan gitme ozaman egitimde alma egitim sistemi berbat ama boyle triplerede gerek yok

• Okul bence zorunlu olmalı zaten.Yoksa kimse gitmez ki.Özgürlüğü okula gidip gitmemekle ölçemezsin.11-18 yaşındaki ergenler genellikle okul boş zorla gönderiyorlar bir şey olacağımız yok deyip üniversiteye geçtikten sonra ya da hayata atıldıktan sonra iyi ki okumuşum der,okumayanlarda keşke okusaydım diyip şikayet hayattan şikayet edip durur.Baba parası havadan geliyor zannediyorsunuz çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Ben ondort yasimda altima yapiyodum la ne guzel yazmissin oyle

çocuğa moral vericez diye yeminle çarpılacaksın ''Özgür bir ülkede yaşıyoruz diyorlar ama ne yazıkki bizi zorla orda Tutuyorlar'' bu mu güzel yazı allah aşkına? gerçi ondört yaşında altına yapan adamın bu yazıyı güzel bulması normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

quote:

çocuğa moral vericez diye yeminle çarpılacaksın ''Özgür bir ülkede yaşıyoruz diyorlar ama ne yazıkki bizi zorla orda Tutuyorlar'' bu mu güzel yazı allah aşkına? gerçi ondört yaşında altına yapan adamın bu yazıyı güzel bulması normal

Kabki onalti yasinda birine gore fena ayarlar veriyon :d zaten yazdiklarina katilmiyorum ama fikrini soylemis güzelce o iyi

• quote:

quote:

quote:

Kabki onalti yasinda birine gore fena ayarlar veriyon :d zaten yazdiklarina katilmiyorum ama fikrini soylemis güzelce o iyi

qamqi qamqi dedik sen bizim yaşımızı ifşa ettin onu bunu bırakta yazın tuzlaya geliyorum sen de oralardaysan pes atar mıyız

• quote:

Orijinalden alıntı: celo55

Sevmiyorsan gitme ozaman egitimde alma egitim sistemi berbat ama boyle triplerede gerek yok

Düşünce ile Trip arasında fark vardır bir kagidi düşünceni yazabilirsin ama Trip atamassın.Benimki düşünce ve Trip atmıyorum.Ayrıca ortaokul ve lise zorunlu zaten yazımda bunu belirttim.

• quote:

Orijinalden alıntı: İsimMisimYok

quote:

Orijinalden alıntı: celo55

Sevmiyorsan gitme ozaman egitimde alma egitim sistemi berbat ama boyle triplerede gerek yok

Düşünce ile Trip arasında fark vardır bir kagidi düşünceni yazabilirsin ama Trip atamassın.Benimki düşünce ve Trip atmıyorum.Ayrıca ortaokul ve lise zorunlu zaten yazımda bunu belirttim.

bunami takildin dusuncende sitem etmissin iste olm sen bilirsin okumak zor ama sonrasi icin iyi

• quote:

quote:

quote:

quote:

qamqi qamqi dedik sen bizim yaşımızı ifşa ettin onu bunu bırakta yazın tuzlaya geliyorum sen de oralardaysan pes atar mıyız

Yarin yagmur yagacakmis hem ben hasta olcam galiba bi de mangal var

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yarin yagmur yagacakmis hem ben hasta olcam galiba bi de mangal var

vaaay bee... eyvallah.

• Ne yapacaksin okula gitmeyip ? Hayir cidden soruyorum kendinizi geliştirmekle falan kandirmayin klasik ergen tavirlari bunlar.Elbette gereksiz şeyler ogreniyorsun ve öğreniyoruz.Ama okul zorunlu olmasa emin ol is cigrindan cikardi.Yaz tatili gibi evde pinekleyip oturup oyunlar oynar TV seyreder bu nesil.O yüzden ya eğitim sistemini değiştirin ya da kendinizi...

• Bunlar hep ergenlikten. Biraz daha büyüyünce geçer.

• yarın sınav var umrumda degil zerre çalışmadım matematik ten 0 çekicem

Bakalım ne olucak benim bu halim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsimMisimYok -- 27 Nisan 2014; 21:23:59 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.