Şimdi Ara

Oha Lan Dayak Yiyodum Az Kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce 2 bira alıyım diye çıktım, baktım para yok bi bankamatiğe gidip para çekiyim dedim önce.Neyse gidiyom bankamatiğe doğru, yolun bi bölümüde ışıksız, geçen arabaların filan farları aydınlatıyo sadece.yürüyom öyle eller cepte 10-15 metre önümdede bi kadın yürüyo.yürürkene boş bi kola şişesi vardı yolda, bende bi tekme vurdum şişeye kenara atıyım diye.Şişeden ses gelice kadın bi anda durdu döndü bana bakmaya başladı, bende anlamadım noluyo diye 2 adım atıp bende durdum.5 saniye filan durduk öyle, bu sefer kadın bi anda döndü koşmaya başladı.3-4 adım attıki ayağı takıldı herhal bi yere boylu boyunca yere kapaklandı.düşünce bi anda imdat imdat diye bağırmaya başladı, ilerdede taksi durağı var.ordan 2 taksici koşmaya başladı.ben olayın şokundayım tabi bunların koştuğunu görünce bende gerisin geri dönüp kaçmaya başladım.hiç bakmıyom arkama neyse bi 200-300 metre sonra ayak sesleri kesildi döndüm baktım bunlar yavaşlamış baya.ben yinede devam ettim koşmaya o adrenalinle.Eve döndüm koşa koşa.Hala daha anlamadım ne olduğunu.

• "tabi bunların koştuğunu görünce bende gerisin geri dönüp kaçmaya başladım.hiç bakmıyom arkama"

• olmamış.
  • Böyle şeyler çok oluyor kadının bir amacı vardır mutlaka..
  • maceraya bak ya
    o kola şişesine vurucağına çöpe atsaydın şimdi 2 biranı almış keyif yapıyor olcaktın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasdqwertyveyaalxyvance -- 7 Ocak 2012; 21:12:27 >
  • güzel hikaye
    az daha yaz heyecanlı oluyor
  • Paranoyak bi kadın işte. Bu paranoyayı oluşturanlara kızmak lazım asıl. Nasıl bir toplumuz böyle...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyler ben bir boklar yedim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kanım dondu ya.hava soğuk zaten.
  • Kadın gerçekte var mı yok mu bilmiyorum ama sinir oldum durduğum yerde.
  • Ben evet diyorum.
  • Bunun gibi yanlış anlasılma durumlarını hiç sevmem.İşin içinden çıkmak gerekir bide .. Offf tonla iş
  • Kadın durunca, sen neden durdun ki?
  • geçmiş olsun.. taksicilere helal müdahalede bulunmuşlar.. eğer yakalansaydın yanmıştın, hem taksiciden dayak hem de karakolda dayak.. inandıramazdın kimseyi çünkü karanlıktı diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xerias

Kadın durunca, sen neden durdun ki?

hiçbi fikrim yok valla, öyle o zınk diye durunca bende durdum gayrıihtiyari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

quote:

hiçbi fikrim yok valla, öyle o zınk diye durunca bende durdum gayrıihtiyari

• quote:

hikayenin fakemi gerçekmi olduğunun kilit noktası
  • Sende de şans yokmuş.
  • dayak yesen iyi , böbrek.avi oluyomuşsun
  • Bende evet diyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.