her yemekten sonra bu duyguyu yaşamaktan bıktım o yüzden bundan sonra yeni yemek düzenine geçiyorum akşamları sadece çorba sabah da hafif bieşyler yiyip öyle tamamlayacam gunu 3 tane burger üstüne 6lı nagıt üstünede sufle ve limonlu soda nedir abi öküzlük budur yani acayip şiştim patlayacam yemin ediyom yok ama artık akıllandım bi daha bu duyguyu yaşamıycam. |
öküz gibi yedim pişmanım

-
-
Kaç kilosunuz hocam?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aha epsilon yakaladım seni , hocam nasılsınız ?
Çok yemeyin bazen bende bir gomuyorum 2 mega boy burger menu soylemistim burger kingden oluyordum az kalsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7B357775AAha epsilon yakaladım seni , hocam nasılsınız ?
Çok yemeyin bazen bende bir gomuyorum 2 mega boy burger menu soylemistim burger kingden oluyordum az kalsin.
Hocam yalnız yaşıyorum yemek yapmayı da beceremiyom mecbur dışardan söylüyom hep
ama arkadaş bi insan her yemekten sonra mı rahatsız olur ya?
hep abartıyorum her şeyden yiyim istiyorum sonra öküz gibi şişip gün boyu rahatsız oluyorum
valla hazır çorba alıcam mis gibi akşam içicem çorba bile doyuruyor beni o bakımdan şanslıyım.hiç gerek yok boş yere dışardan yemeye. hem mideme hem parama yazık
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4233D93C7
Kaç kilosunuz hocam?kilo var ama boydan kurtarıyom hocam sırıtmıyom pek
ama yinede vermek lazım sağlıksız oldugu aşikar yani azcık insan vücudu istiyom bende hocam
-
Valla ben DGS'ye hazirlanirken kimse evde olmadigi zaman (1-2 gün) arada pizzahut , burger king gomuyordum yemek yapmayi biliyorum ama canım çekiyordu.
Amaan boş ver Dunyaya bir kere geliyoruz diyip hayvan gibi menuler gommustum.
Ciddi ciddi pismanliktir. Çok yemek mide sorunlarina neden olur. Karaciger yaglanmasindan bobrek yirtilmasi vs giderde gider...
Çöp yerseniz rahatsız eder tabi, yemek yapmayı öğrenmek için iyi bir zaman bence Çin virüsü yüzünden kapalı kaldığımız şu zamanlarda.
Mesela soğan biberli yumurta iyidir başlangıç olarak.
quote:
Orijinalden alıntı: The Venture
Çöp yerseniz rahatsız eder tabi, yemek yapmayı öğrenmek için iyi bir zaman bence Çin virüsü yüzünden kapalı kaldığımız şu zamanlarda.
Mesela soğan biberli yumurta iyidir başlangıç olarak.bırak soğanı falan normal yumurta bile yapamıyom hocam kesin az pişiririm sonra iğrenç tadı olur zaten az pişmiş şeyler aşırı midemi bulandırıyor
emin olmak için çok pişiririm bu sefer tavaya yapışır tadı bi garip olur vs hiçbi zaman kıvamı tutturamam ben kesin...en temizi hazır çorba yanlış yapma riski yok. tost da öyle mesela bunları yaparım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X