Şimdi Ara

Oğuzhan Uğur nasıl bu kadar popüler oldu ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
128
Cevap
2
Favori
14.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kufur ettigi, sovdugu ve tukurdugu ne varsa suan yalamakla masgul olan kisi.

Gereksiz bir insan , acin bugun vizyona giren filminin fragmanina bakin ,seviyesini ogrenirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxa -- 18 Ocak 2019; 9:54:54 >
  • Günümüz ergen kitlesini iyi yakalamış birisi, onların neye güldüğünü iyi gözlemleyip uyguluyor. Birazda rol model oluyor, onu takip eden kitle onun gibi olmak isteyenlerle dolu, ekranda gözüken adam her konuda fikri var gibi gözüküyor, komik ve kadınların ilgi gösteriyor gibi olunca ergenler bayılıyor. Ergenlik döneminde kızlarda bu tarz tipleri tutuyor.

Bu kitle youtube tarafında en aktif kitle, onlar neyi severse onlar öne çıkıyor.

• Müzisyenlikten üne kavuşamayıp vatan millet edasıyla ün yakalayan. Enes Batur un filmiyle dalga geçip daha kötü film çeken. Ergen kızların beyaz atlı prensi, ergen erkeklerin idolü. talk showla kamera arkasında ki hipsterları anırtan. Hayran müritleri sayesinde parayı götüren alfa erkek
    Enes Batur dan sonra en başarılı youtuber
  • Oğuzhan uğur her zaman meşhurdu zaten biz çete ismi ile onu ilk zamandan beridir takip ediyoruz onedio yu değil Babala tv izlemeni tavsiye ederim o zaman ne demek istedigimi anlaya bilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok karaktersiz birine benziyor bende hiç sevmedim gitti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çayın sallama versiyonudur kendisi. Orjinal olmaya çalışan ama hiçbir zaman istediği saygıyı göremeyecek, bunu da yaptığı filmle kanıtlayan bir kuşum aydın 2dir.
  • Bu kadar meşhur olmadan önce şarkılarını dinleyip tanımıştım. Nasıl bazılarına enes batur samimi geliyorsa bazı yas gurubuna da oguzhan ugur samımı gelıyor olabılır. Zevkler ve renkler tartışılabilir ama ortak bir kanıya varılmaz.
  • ben bu adamı 5 yıl önce falan seviyordum, facebok'da aktifti o zaman arkadaş bile ekli hatta bende. şarkıları vs hoşuma gidiyordu ama youtube'da 1-2 videosunu anca izlemişimdir. itici gelmeye başladı nedense
  • Bir önceki seçimde liderleri ağırladığında tanıdık.

• Gülüyor. Ülke olarak gülen insana muhtacız.

• İnstagramda ki yumurta bile popüler olabiliyor artık

Boş şeylere yok burada şunu anlatmak istiyor yok bu meta yok bu kara mizah diye bulanık mantık parçalıyorlar

İlk bakışta akla uygun gelen şeylere dair bunu derinlemesine incelemek istemiyorlar ve diyorlar ki malzeme bana uygun gelsin de ne uydurursam uydurayım

Sadece his ve duygulardan oluşan garabet bir dünya kuruluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 18 Ocak 2019; 20:11:27 >
  • Herkes boş demiş dolu kim var?
  • Dolu boş bilmem , itici birisi.
  • youtube kanalını bilmem izlemem ama yıllardır şarkılarını dinleriz kliplerini izler güleriz. seçim dönemi meral akşener binali vs onları biraz izlemiştim kanalında ama konuşma kesme efekti yüzünden gıcıklanıp kapatmıştım
  • Pinci bilmem mevzuları izlerim gayette güzel ve doğru konuşuyor. Konuşmalarından gocunanın yarası vardır bana göre. Beğenmediyseniz sevmediyseniz bana göre değil geçin eğleniyor, eğlendiriyor bir başkasına ve bir başkasının zevkine niye bu kadar linç geliyor anlamıyorum

• Bir şeyin çok rağbet görmesi onun iyi ya da kaliteli olduğu anlamına gelmez. Yotube de trend olan çoğu kanalda bana kaliti gelmiyor ama bir şekilde üst sıralara çıkmışlar.

• Barış özcan gibi biri benim gözümde. Hiç bir katma değeri olmayan boş boş videolar çeken birisi. Bir tane videosunun yarısına zor tahammül ettim. İnsanlar bu kişileri bilgi edinmek, aydınlanmak, kişisel gelişim amacıyla izliyor. Vasat'ın biraz üstü işte. Youtube yani ne olabilir ki.

Hele şu barış özcan'ı bilim adamı sanmaları , ona tapmaları ayar ediyo beni. Tamam arkadaş adam youtube çöplüğünde güzel şeyler yapıyor ona lafım yok ama gereğinden 1 milyon kat daha abartılıyor. Ülke'nin bilim insanı dediği kişiye bak youtuber anasını satıyım :D. Yabancı içerikleri alıp kendi kanalına çevirip çekiyor. Sağdan soldan yabancı sitelerden bulunabilecek basit bilgileri çok bilimselmiş gibi anlatıyor falan. Prim kasan biri, kendini gizemli , cool, her konuda teknik ve bilimsel düşünen biri gibi lanse ediyor, yapabilir elbette bunda sorun yok ama insanların bu tipleri dolu insan sanmaları onları bu doğrultuda rol model almaları çok büyük saçmalık.

Tanıdığım bir çok blogger var %99'u popülerliği olmayan insanlar. Çok güzel yazılar yazıyorlar, çok güzel içerikler çıkarıyorlar. Ama kimsenin şeyinde değiller, çünkü medyatik değiller. Youtube'da video izlemek insanların daha çok işine geliyor.

• akkdag A kullanıcısına yanıt
    Geçen şahanın yaptığı ilk skeçler ceza ile yaptığı talkshow tarzı programlar önüme düştü ne kadar kaliteli... adamı 90 derece döndüren bi gerçek var. Halk bunu istiyosa ben neden zorlayayım? gerçeği...
  • Yeteneği vardır yoktur yorum yapmayacağım o kısmı göreceli olduğu için.

Kendisinin milyon liralık yalısını duydum geçen. Dedim bu kadar para nasıl kazanıyor, hadi çok izleniyor filan ama yine de fazla. Öğrendim ki aileden nüfuzlu ve zenginmiş zaten, kolayca yükselmesinin de en büyük payı budur diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.