Şimdi Ara

Oğuzhan Uğur nasıl bu kadar popüler oldu ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
2
Favori
14.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • enes baturun ünlü olduğu ülkede bu adamın ünlü olması çok normal🖐🏼

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Milliyetçi-muhafazakar tayfayı kitle seçip sabah akşam asker çocuğuyum, babam ergenekondan tutuklandı, asker çocuğu olduğumu söylemiş miydim gibi zırvalıklar anlatması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de şahsen konu sahibi ile aynı şekilde düşünüyorum ancak ben bu adamı izlerken gülüyorum, kahkaha atıyorum abi. Benim için olay bu. Kaldı ki zaten kendisi de anlattığı olayları abartarak ve süsleyerek anlattığını ama neredeyse hepsinin bir gerçeğe dayandığını söyledi zaten. Kaldı ki tamamen yalan da olsa beni güldürüyor ve keyifli vakit geçiriyorum. Benim için bu yeterli. Ha Mevzular programında da nasıl birisi olduğunu görebilirsiniz zaten.

• Daha youtuberlik yok iken absurd sarkilari vardi. Klasik sarkilar gibi degil sozleri eglendiriyor birazda toplumun yapisini goz onune seren bi sarkisi var salca ekmek diye. O sarkiyla tanidim baska sarkisinida bilmem. Komik hikayelerini dinliyorum. Feyzaldigim birisi degil can sıkıntısını gidermek icin komik hikayelerini dinledigim birisi.

• bi e300 alamadığım için eleştiremiyorum

• Bu adam tam bir gerizekalı turnusolü.

Üniversite böyle kolpacı arkadaşlarımız vardı,kaçmak için kırk takla atardık.Şimdilerde millet böyle insanları izlemek için çok rahat 1 saatini verir olmuş.

Enes Batur tayfasiyla karşılaştırılmış ama şöyle birşey var; birindeki kitle 15 yaş ve altı,ötekinde 20 yaş ve üstü.

Etrafınız da kolpa sıkan 1 (bir) adet arkadaşınız dahi olmadıysa, size çok çok komik, yaratıcı ve eğlenceli gelebilir.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.