Şimdi Ara

Oğuzhan Uğur nasıl bu kadar popüler oldu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
2
Favori
14.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarkılarını severdim ama son toto kalkmalarına lokum gibi gibi yaptığı film eklenince iyice kendisinden tiksindim. Şu an kanal kanal Youtube'da geziyor garibim... Ergenlerin rüya karakteri oldu gitti.
  • Oğuzhan Uğur eski Türkiye'nin vasat sanatçılarının protipidir. Eski Türkiye'de İdeolojik konumlanma başarılı olmanın ve köşeyi dönmenin temel aracıydı. Oğuzhan Uğur Türkiye'deki muhalif kesimin şişirdiği bir tipdir. İdeolojik konumlanma dolayısıyla köşeyi döndü, tıpkı eski Türkiye'nin vasat sanatçı takımı gibi. Yılmaz Özdil'in Atatürk kitabı Türkiye'de nitelikli gençliğin elinde dolaşıyor, ama kitap da Yılmaz Özdil de özgün bir içerik barındırmadığını her nitelikli genç biliyor. Ama sorun nitelik değil ideolojik konumlanmada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş biri kendini zeki sanıyor
  • Kendisini budabi tv zamanlarında izlerdim. Fazla popüler olmadığı için henüz bazı organları arşa yükselmemişti. Anlattığı hikayelerin doğruluğunu, yalanlığını bilmem fakat anlatış üslubu beni güldürürdü. Babala tv'de yayınladığı çuval videosu birden viral oldu. Onedio'da maaşlı eleman olmasıyla eski samimiyetini kaybetti, kendini bir halt sanmaya başladı. Asla yapmam diye videolarında dile getirdiği çoğu şeyi sonraki videolarında tek tek yaptı. (Enes Batur ile kanka olması) Ve yolun en başında birlikte yola çıktığı arkadaşlarını sattı. Artık benim gözümde sonradan görme, trend delisi bir sosyal medya şarlatanı. Kendisinin "Çete" diye adlandırdığı o eski kemik kitlesinin çoğunu kaybetti. Artık ergen tayfaya hitap ediyor.

• Eskiden izlerim. Bugün son attığı video gerçekten rezaletti. 43. Dk da ettiği gereksiz küfür yüzünden orda izlemeyi bıraktım. Bir daha da izlemem. Seviyesizliğin anlamı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafası bel altından başka birşeye çalışmayan, yüzde sekseni hava olan, ergen mıknatısı şahıs.

• T-E-K- kullanıcısına yanıt
    ama tipinin hiç bir albenisi yok boyu kısa hani tipsizlik her şeyi engellerdi adam o kadar zeki olmasına rağmen tipi rezalet ama onunla yatmak için sıraya giren kızlar var sende biraz zeka kas senin içinde sıraya girenler olsun kanka.
  • Ulkedeki düşük zekalı vatandasin uzerinden prim yapan bir vatandaş. Bu sahisa vasattır yada cok doludur asla demem ama kesin olarak diyebileceğim bir şey var ki o da bu adamin hayran kitlesinin daha beyni gelismemis genclerden ve zekası düşük orta yaşlılardan oluştuğudur.

• Çok çalıştı

• Kafa sekli guzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülke şaklabanları seviyor işte çok basit

• hukukturan kullanıcısına yanıt
    lakmsndkajshdfakjshjadvhjasdhja
  • Çok güzel bir şarkıyla patlamıştı, sesi müzisyenliği iyidir, sonra hitap gücününde iyi olduğunu öğrendik YouTube ile, çoğu espiriye boş boş gülen arkadaşları dışında yayınları fena değil, birde ateistlere saydırdığı videoda zeka seviyesini biraz geri çekmişti, bunu film çıkmadan malum kesimden sempati toplamak amaçlı olarak görüp es geçiyorum

• Youtube un seviyesi ne ki Oğuzhan uğur ne olsun.
    Youtube un popüler ettiği kişi ya da kanallara bakın %90 ı ÇÖP.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya içeriğine gülersiniz kötü bulursunuz ona bir şey demem de... Mevzuları izleyip de bilgilendiğini sanmak aşşşşırı komik geliyor bana. Biri yazmış kitap okuyor belli ondan izliyorum diye eh be kardeşim gidip sen de okuyup anlasana adamı izleyeceğine
  • Oğuzhan Uğur deyince aklıma hep

WALRUS geliyor.
  • elonardo kullanıcısına yanıt
    Neye güldünüz bu kadar hocam ?

• Ağzı iyi laf yapıyor. Başka bir özelliği yok. hitabetin iyiyse bu ülkede en tepelere çıkabilirsin

• Ooo donanımhaber ekşi sözlüğe dönmüş 😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.