Şimdi Ara

Oğuz Atay # Tutunamayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kitabı okuyan var mı? Yalnız bi insanın okuması gerekli mi? Nasıl bi kitaptır yorumunuz nedir?

• Ben okumadım ama bizim edebiyatçı (tyb ödüllü şair ve hayatımda tanıdığım en müthiş ve bilge insan) kitabı tam olarak anlamak için hayatta belirli mesafeler kat etmek gerektiğini yada buna benzer bir şeyler söylemişti bende onun sözüne güvendiğim için okumayı erteledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 5 Ağustos 2011; 2:19:39 >
  • kitabı aldım ben lakin bana daha sıra gelmedi :) ev ahalisi okuma yarışına girdi bi anda :) yalnız kitabın henüz 100 sayfasını okuyup yorumlayan ablam süper diye yorum yaptı.
    bende önsöz kısmını okudum hertürlü okursun yani önsöz bile muhteşemdi.
  • kitap kurdu bir arkadaşım var artık kitaplarını koyacak yer bulamıyor mesneviyi falan bitirmiş kitap okurken sürekli notlar alan biri uzun lafın kısası kendini aşmış birisidir kendisi bu kitabı okuduktan sonra şiddetle tavsiye ederim bana seviye atlattı diye yorum yaptı :)
    böyle bir referanstan sonra bu kitabı almak zorunda hissetmiştim :)
  • Çok başarılı Bir Kitap Kesinlikle tavsiye ederim..
  • Kitabı çok övüyorlar. Okumak istiyorum ama çok pahalı bir kitap. Parasızlıktan okuyamıyorum.
  • çok pahalı öyle böyle değil 36tl liste fiyatı var.
    bu sebeple okumak isteyipte alamayanlar korsancılara yöneliyo yapacak bişey bırakmıyolar millete neyse yine bu pahalılık-korsan kitap mevzusuna girmeyelim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • okumak nasip olmadı banada ama çok övülen bir kitap ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Kitabı çok övüyorlar. Okumak istiyorum ama çok pahalı bir kitap. Parasızlıktan okuyamıyorum.

Benim aklıma orada Korsan giriyor işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Kitabı çok övüyorlar. Okumak istiyorum ama çok pahalı bir kitap. Parasızlıktan okuyamıyorum.

sahaflara bir sor derim

ben de daha okumadım gerçi
  • Ben okumadım ama başlayıp da çok sıkıcı olduğunu söyleyen yarıda bırakan birkaç kişi biliyorum.
  • Nette bazı yerlerde tutunamayanlar için 5. kutsal kitap denmiş gören olmuştur ben satyın alıcam ne kadar pahalı olsada ayriyetten facebook ta makara konusu olmuştur kitap üzülesi bi durum
  • bitirene kadar çok çile çektim
    çok giremedim mevzuya.
    ilerde bir daha okuycm.
  • Orjinali gerçekten çok pahalı sahaflara daha düşmemiştir. Alıp okuyacağım bu kitabı 725 sayfa biraz uzun ama hayatta uzun :)

Belkide ileride hayata daha da tutunduğumuz zamanda okumalıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey Amca -- 5 Ağustos 2011; 13:50:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

Ben okumadım ama başlayıp da çok sıkıcı olduğunu söyleyen yarıda bırakan birkaç kişi biliyorum.

aynen bu kişiler ikinci kez kitabı okuyuşlarında aynı şeyi söylemiyorlar :)

hatta genelde 2 kere okunur bu kitap ve sonra çok muhteşem yorumlar yapılır tavsiye edilir falan :)
  • Hakan GÜNDAY - AZ romanında sık sık Oğuz ATAY'dan ve Tutunamayanlar'dan bahsediyor.Bende ne zamandır okumayı planlıyordum hazır bu kadar gözüme sokulmuşken alayım dedim.
    İdefix'te hediye çekim vardı 24 liraya geldi kargo dahil.Bakalım ilk fırsatta başlamayı planlıyorum
  • bu aralar facebookta falan suyu çıkan olric bu kitapta mıydı ?
  • Öncelikle söyleyeyim ki korsan alınacak bir kitap kesinlikle değil

Aksiyon,macera içermez popüler romanlara hiç mi hiç benzemez fakat edebiyat açısından muhteşemdir 3-5 kere okunabilecek bir kitaptır .

Kitabı okuyanlar bazen birşey anlamadıklarını söylüyor fakat bu kitap zaten öyle bir kitap değil anlamak için değil olayların seyri açısından okuyacaksın bu kitabı

Tek kelimeyle klasiktir
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

bu aralar facebookta falan suyu çıkan olric bu kitapta mıydı ?

Evet bu kitaptaydı ve dediğin gibi bazı ergenler de bu işin suyunu çıkardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

Ben okumadım ama bizim edebiyatçı (tyb ödüllü şair ve hayatımda tanıdığım en müthiş ve bilge insan) kitabı tam olarak anlamak için hayatta belirli mesafeler kat etmek gerektiğini yada buna benzer bir şeyler söylemişti bende onun sözüne güvendiğim için okumayı erteledim

çok iyi bir tespit! hocana selamlar
    Tutunamayanlar beni de çok etkilemiş ve karakterime şekil vermiştir. Bu yüzden benim için olağanüstü bir eserdir. Ama gerçekten ben bu kitabı farklı bir zamanlamayla okusaydım bu etkiyi yapar mıydı bilemem. Şöyle ki bunu okuduğum sıralar düşünme faaliyetlerim had safhadaydı ve bundan bir önce okuduğum kitap Aylak Adam'dı, okuyan bilir. Yani durumum ağırdı Şimdi tekrar okumak istiyorum mesela çünkü öyle bir kere okunup her şeyine hakim olunabilecek bir kitap değil ama gelgelelim yemiyo tekrar başlamak... Ayrıca bu kitap yıllarca bilinmedi sanki gömülmüş hazineler gibi, şimdiyse fazlaca yayıldı adı. Ben bundan rahatsızlık duyuyorum çünkü kendinde az biraz tutunamayanlık bulunan ve Selim Işık'ta kendini biraz olsun görenlerin anlayabileceği bir ruh haliyle bu popülaritenin kitaba yakışmadığını düşünüyorum. Yanlış da olabilirim zira böyle nadide şeylerin yayılması beni her zaman rahatsız eder ben böyle biriyim işte.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.