|
Bir kere de okuduğunu anlayan, etik kurallar dahilinde tartışabilen birine denk gelsem ne olur yahu şu forumda 1- Girmediğimiz ek dersin ücretini aldığımızı söyledin. İspat et dediğimde de uzaktan eğitim sürecinde ek ders almaya devam edeceğimize dair yazı paylaşıyorsun. Aksini idda etmedim. Senin iddan da uzaktan eğitim sürecinde ek ders aldığımız değildi. İspat etmen gereken idda uzaktan eğitim sürecinde "girmediğimiz" derslerin ek dersini aldığımız iddası. Söylediklerimin arkasındayım. Girmediğim tek bir dersin dahi ücretini almadım. Sen de iftiranı ispat etmek zorundasın. Lafı evirip çevirme. İlk mesajındaki gibi "girmediğimiz" derslerin ek ders ücretini adlığımızı ispat et. 2- Zırvanın alasını sen yapıyorsun. Sen kimsin ki benim anlattığım derse yorum yapabiliyorsun? Nasıl ders anlattığımı gördün mü ? Anlattığım dersin verimli olup olmadığına hangi dayanakları ile karar verdin? Madem hakkımda bir yargıya varacaksın bari profilime girip eski konuları incele. Bir şeyler bulmaya çalış da öyle yargıya var. Eğer iftira atmaya devam etmek yerine profilimi biraz inceleseydin 5000 sayısal sıralaması ile matematik öğretmenliği yazdığımı, KPSS Türkiye 13.'sü olduğumu görürdün. O konudaki mesajlarımı biraz olsun okusaydın mesleği isteyerek tercih ettiğimi ve severek yaptığımı görürdün. Bunları görünce de elin benim gibi bir adamın anlattığı derse zırva demeye gitmezdi. 3- Mesajının "Ben sizin gibileri çok gördüm, hayatınız boyunca kendinizi çok mühim bir görev yapıyormuş zannedip (hakkıyla yapanlar hariç) ömrünüzün sonuna dek sırtınızı devlete dayayıp geçinir gidersiniz sonra da omo bizim mooşumuuz oozz diye gezersiniz lafa gelince de biz doğu hizmeti yaptık ama dimi" kısmında nefretini bir güzel kusmuşsun. Senin derdin tam olarak bu. Nefret kusmak. Yoksa öğretmenlerin mesleğinin kolay veya zor olması zerre umrunda değil. Benim gibileri çok görmüşmüş 4- Asgari ücretle beden işçisi olarak çalışmadığımı sana kim söyledi ? Hakkımda hiçbirşey bilmeden sallayıp durma cüretini nerden aldın? Ailemin maddi durumu iyi değil. Onlara destek olmak için öğrenciyken inşaatta amelelik de yaptım garsonluk da... Sen bu meslekleri öğretmenlikle kıyaslıyorsan sorunu kendinde arayacaksın. Açıklamaya değer bile değil bu yazdığın saçmalık. Sana göre maden işçileri dünyanın en zengin insanı olmalı. 5- KPSS zırva öyle mi 6- 400 lira için 1 ay boyunca ödev yazma kısmını anlayamadım. Aydınlatırsan ona göre yorum yapacağım. Başkasının ödevini para karşılığı yapmıyorsundur umarım. Eğer öyleyse bu kadar yazıdan bir halt anlamazsın. 7- Bana acıyormuşmuş |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt