Şimdi Ara

ÖĞRETMENLERE YAZIN MAAŞ ÖDEMEMEK(EKŞİ'DE AÇILAN KONU) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
2
Favori
13.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş maaş, yaptığın işin ağırlığına göre belirlenecekse inşaat işçilerinin en yüksek ücreti almaları lazım. Mv'lerin ise en az. Hatta cb nin asgari. Bir yerde görmüştüm adam şehir kanalizasyonunun toplandığı bok barajında dalgıçlık yapıyordu. Ona ne demeli ? Malesef dünya düzeni böyle kurulmuş böyle gidiyor değişmesi imkansız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: limoncuabi

Zoruna mı gidiyor ahlak abidesi olmak zorunda değilim cücük. Okkalı şekilde de sallarimda ban yeriz gerek yok.
    Türkiye'de bir öğretmene yakışacak şekilde bir cümle kurduğunuz için öncellikle sizlere teşekkür ederim. Daha okkalı hakaret etmenize gerek kalmadı, sizin ne kadar değersiz birisi olduğunuzu mesajınızdan rahatlıkla çıkarabildim.
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    5 bin mi azmış . Hangi bölgedesin lise mezunu musun Tampon bölgede bile 5500 maaş alıyor benim kuzen. Sen savaşıyormuşsun bide garip

• İşe vekillerden başlasak.
    Onlar da yazın çalışmıyorlar.
    Sonra savcı ve hakimlerden devam ederiz.
    Onlar da adli yıl tatili yapıyor yaz gelince.
    Sonra sıra öğretmenlere gelebilir.
  • Allizzwell27 A kullanıcısına yanıt
    Yani son güne kadar der veriyor öylemi? O zaman bizim çocuklar yalan söylüyor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde Baş Öğretmen.

Senin hayatını Öğretmenlerin değil seni eğitemeyen eğitim vermekten yoksun olan ailen karartmış
    Tek suçlu var onlarda senin ailen hatayı başkalarında arama boşuna
    Bölüm şefi muhtemelen baban. Derslere bile girmez bi halta yaramazlar.

Hadi yol al aslanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehmistan -- 16 Temmuz 2018; 13:25:4 >

• Farfaraway21 kullanıcısına yanıt
    Yazını okudum.anliyorum da seni peki öğretmenler yazın ayda 3000-4000 bareminde alıp 3 ay değil bu arada 2 ay bu maaş gözüne batıyor ya milletvekili akıyor 26 bin civarı ve 3 ay tatil de mecliste de nasıl calisildigini meclis kanalından görüyoruz çalışanlar hariç tabi ki.neden peki onlar hakkında öncelikli olarak o konuyu açmak yerine ogretmene sardın?

• quote:

5 bin mi azmış . Hangi bölgedesin lise mezunu musun Tampon bölgede bile 5500 maaş alıyor benim kuzen. Sen savaşıyormuşsun bide garip

Batı maaşı son zamla beraber 5.400 oldu. Doğu maaşı da 7.500 civarında. Doğudaki asker bile öğretmenin iki katı maaş almıyor. Burda sorun kimin ne kadar aldığı değil. Çalışmadan, emek vermeden, izinliyken vs devletin maaş vermemesi gerekiyor. Bana da vermesin öğretmene de vermesin. Bizim meslekte de bu böyle. Adam üç ay hava değişimi alıyor maaşı yine yatıyor. Senin benim vergilerimle yatıyor işte. Emek yoksa para da yok demeli devlet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allizzwell27 A kullanıcısına yanıt

• Eğe birisi böyle bir konu açacak seviyede ise bu bizim suçumuz... İyi nesiller yetiştirememişiz demektir...

Cahillik mutluluktur diyen boşuna dememiş... Lütfen en kısa sürede İşinize gücünüze bakın bir uğraşı edinin...

• Ogretmenlik de yipratici mesleklerden biri.

Hem 2 ay tas mi yiyecekler,

Hem de ozel sektorde istedigimiz zaman tatil icin izin alabiliyoruz, onlar istedigi zaman izin alamiyorlar.

• Ne kadar cahil varsa toplanıp gelmiş, elinizin altında internet var, araştırın azıcık.

http://www.ogretmenlerhaber.com/ogretmenler-haber/turkiye-ve-diger-ulkelerdeki-ogretmenlerin-yaz-tatili-sureleri-ve-calisma-saatleri-h491.html

• bozak07 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum aslında suç bizim dediginiz gibi böyle çapsızlara sağlam bir eğitim veremediğimiz için bütün bunların hepsi

• cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Yani sen devletin memuru olanı devletin aç bırakmasını söylüyorsun öyle mi.

• ürgetmen düşmanı ergen forum
    keşke ben de ürgetmen olabilseydim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilot1903

Yazını okudum.anliyorum da seni peki öğretmenler yazın ayda 3000-4000 bareminde alıp 3 ay değil bu arada 2 ay bu maaş gözüne batıyor ya milletvekili akıyor 26 bin civarı ve 3 ay tatil de mecliste de nasıl calisildigini meclis kanalından görüyoruz çalışanlar hariç tabi ki.neden peki onlar hakkında öncelikli olarak o konuyu açmak yerine ogretmene sardın?
    Yahu siz niye tek bir öğretmene ve 3000-4000 indirgiyorsunuz anlamıyorum. Yukarıdaki mesajlarda yazdım daha kaç defa yazacağım. En az 1 milyon öğretmen var çarp ortalama 3250 ile en az maliyet 8-9 Milyar TL. Ki bu iyimser rakamlar. Daha fazla çıkar eksik çıkmaz. MV maaşı 26000 çarp 600 ile 15 Milyon küsür. Hadi 3 ay olsun tatil. Eder yaklaşık 47-48 Milyon TL. 8-9 Milyar TL nere 47-48 Milyon TL nere? Ha onlarda almasın alsın dediysem ne olayım. Niye öğretmenler sebebi yukarıda. 1 Milyon öğretmen var. Hakim-Savcı katip mübaşir vs sayısı kaç 5 bin ? 10 bin? MV sayısı kaç 550 ydi 600 oldu. Ve onlar öğretmenler kadar pişkin değil. Oh alıyorum yiyorum çatlayın patlayın demiyorlar. Henüz denk gelmedim ama öğretmen çok gördüm. Kaç defa yazdım bilmiyorum. Rica ediyorum 2 ay demeyin artık. Bütün mesajlarımı okuyun hiçbir mesajımda 3 ay demedim. Ama öğretmenler 2 ay deyip sömestr tatilini arada kaynatıyor. Sömestr tatili de var. Ve okul kapandıktan sonra ve okuldan önceki iki haftaya çalışıyoruz diyemezsiniz. Öğrenci yok ders yok. Okulda keyif çatıyorsunuz. Görmezsem çalışıyorlar derim.

• quote:

Bu mesaj silindi.
    "SEN DEĞERİMİ KİME SORACAĞIMI İYİ BİLİYORSUN."

Allah'ım, kullarına cahilliklerini fehmedebilecek aklı esirgeme.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.