Şimdi Ara

ÖĞRETMENLERE YAZIN MAAŞ ÖDEMEMEK(EKŞİ'DE AÇILAN KONU) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
581
Cevap
2
Favori
13.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 210507

Yo hala her yıl 15/20 bin öğretmen alımı oluyor
    Alim ile mezun orantisi, hocam.

Devletin normal de kota uygulamasi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenginlikte degil de fakirlikte eşitlenmeyi isteyen organizmalar...

Yahu ogrenciye tatil oluyor yazin ogretmene degil napsin bu ogretmenler yazin okulda mi beklesin bulasik mi yikasin ne yapsin. Duz memurdan 10 15 gun fazla tatil yapiyolar topu topu. 2 veletle ugrasamayan ana baba bir sinifta 40 tanesiyle ugradan ogretmene yatiyorlar diyor. Yıllarca emek ver atanamayan 600 bin ogretmen icinden atan doguya, kuş kadar maaşın yarisini kira fatura vsye ver kıt kanaat geçin sonra desinler ki yazın maaş vermeyelim. Sadece acıyorum artik..

• İşte bu arkadaşların kendileri gibi boş konuşan,korkak,insanlığı elinden alınmış çocuklarını tekrar insana çevirmeye çalışıyorlar ve yaptıkları iş inanın çok zor. "Sen gaç gayma mayiş aliyon?" mantığında, son derece eğitimsiz, köylü kafası bu, dikkat etmek gerek.

• Farfaraway21 kullanıcısına yanıt
    Ben lisansından derece yapmışım çocuk onlisanstan yap da görelim diyor ya .Şaka mısın evlat sen ?Aklı melekelerin yerinde mi ?

Ben yüksek lisans mezunuyum .

Oralarda senin kalibrendekileri alirlar

Hiç güleceğim yoktu

Yani sana göre bir üst level hatta baya üst level

Gülüyorum gerçekten memleket ne hale gelmiş

Imkanı olsa doktor olurmuş felan

Emrah filmi gibi

Önlisans kpss için ozel ders alacak adam okumasın zaten

Benim özel ogrencim olman için zaten iyi bir lisede okuman lazım . Senin gece gündüz edip kazandım dediğin bölümü doldurmak için Yök daha düne kadar sağlık lisesi mezunu öğrencileri sınavsız alıyordu

Ya hiç güleceğim yoktu gerçekten

5 ay calismismis felan

Ya bir git Allah aşkına çapın ne varlığın ne senin?

Moleküler biyolojiyi bölümüne onlisanstan geçen biri benle sidik yaristiriyor.

Hadi kolay gelsin .Yazamiycam merak etme .Kendi capindakilere başbaşa bırakıyorum seni

Alimin uykusu cahilin ibadetinden iyidir .Bu sözü kazı kafana haddini bilirsin sonrası için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allizzwell27 -- 16 Temmuz 2018; 12:33:12 >

• Hasedinden catlasin cekemeyenler.su an yata yata mesaj atiyorum zamaninda iyiki bu mesleği secmisim.anne babalarin evde 2 tanesine tahammul edemedigi cocuklarin 25-30 tanesi ile ayni anda ilgileniyorum yil boyu hemde keyifle cünkü gencleri cocuklari seviyorum.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Hocam öğretmen olmayan birisine ne kadar anlatsanizda yatis der..gunde 8 saat derse girmenin ne olduğunu asla anlamak istemez..o yuzden bosverin..

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
    senin mahalle arkadaşın yok uslubunu düzelt.Seviyesizlik yapmaya gerek yok

Seviyen yetiyorsa git sende öğretmen ol kafan rahat olsun.
    Muhtemelen o gereksiz öğrencilerdensindir :)

Babam öğretmen 4.500 tl yi çatır çatır alıyor 2 AY tatilde bile çatır çatır alıyor zoruna gidiyorsada gitsin.

İstediği zaman izin alamıyor,Okuldan eve iş getiriyor, Annesinin Babasının eğitemediği onun bunun serseri çocukları ile uğraşıyor yapıcak bir şey yok...

Çatlada PATLA ÇATIR ÇATIR ALIYORUZ PARALARI

Öğretmenin CAN Güvenliği bile yok. Çocuk bıçak çeker arkandan söver tokat bile atamazsın. Öğrenciye vurduğun an DARP dan soruşturma açılır hatta videoya çekip yayınlarlar meslekten ihraca kadar gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 16 Temmuz 2018; 12:46:32 >

• ÖĞRETMENLERE YAZIN MAAŞ ÖDEMEMEK(EKŞİ'DE AÇILAN KONU)

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

senin mahalle arkadaşın yok uslubunu düzelt.Seviyesizlik yapmaya gerek yok

Seviyen yetiyorsa git sende öğretmen ol kafan rahat olsun.
    Muhtemelen o gereksiz öğrencilerdensindir :)

Babam öğretmen 4.500 tl yi çatır çatır alıyor 2 AY tatilde bile çatır çatır alıyor zoruna gidiyorsada gitsin.

İstediği zaman izin alamıyor,Okuldan eve iş getiriyor, Annesinin Babasının eğitemediği onun bunun serseri çocukları ile uğraşıyor yapıcak bir şey yok...

Çatlada PATLA ÇATIR ÇATIR ALIYORUZ PARALARI

Öğretmenin CAN Güvenliği bile yok. Çocuk bıçak çeker arkandan söver tokat bile atamazsın. Öğrenciye vurduğun an DARP dan soruşturma açılır hatta videoya çekip yayınlarlar meslekten ihraca kadar gider.
    Bu kadar ağladığına göre baban EML de öğretmenlik yapıyor. Şayet EML harici bir yerde ise bu laflarına sadece gülerim. Yatmaktan başka bir halta yaramıyor baban gibiler.Hayatımı kararttı o öğretmen bozuntuları.

• Çalışmayana maaş vermeyeceksin. Herkese çalıştığı kadar, emeği kadar para vereceksin. Sosyal devlet olmak bunu gerektirir. Askeri personelim, kelle koltukta savaşa gidiyorum 20 gün hava değişimi aldım maaşım tam yattı. Bana devlet on günlük maaş verse gıkımı çıkartmazdım. Öğretmenlere yazın maaş vermeseler cingar çıkar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde Baş Öğretmen.

Senin hayatını Öğretmenlerin değil seni eğitemeyen eğitim vermekten yoksun olan ailen karartmış
    Tek suçlu var onlarda senin ailen hatayı başkalarında arama boşuna

• Öğretmenlerin kendileri bir de, DİKTATÖR gibi havalarda. Babası öğretmen kendisi müh bir öğretmen var, Bursa sanayisinde 1000TL maaşla köle , öğretmenlik yapınca daha yüksek ücretle diktatör olabildiği için öğretmenlik yapmaya başladı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Karartmıssiniz hayatıni verin hesabını . Senin sefil hayatını kim napsın ortak. İnsanlar böyle işte öğretmenlerde böyle

• cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Öğretmenin 2 katı maaş alıyorsun. Sesin çıkmayınca adam olmuyorsun himmina.

• İşini yapanların rızkıyla uğraşmayı bırakın da hiçbir işe yaramayıpta sırf para için milletvekili olan şahsiyetsizlerle uğraşın. Yaptıkları hiç bir halt yok. Adamlar sözde milletin menfaatine olan hiçbir işte anlaşamıyorlar, biraraya gelemiyorlar. Kendi menfaatlerine olan işlerde nedense hepsi biraraya gelip jet hızıyla kararları meclisten geçiyorlar. Maaş verilmemesi gereken 10 ekime kadar yatışta olan işte bu kişiliklerdir kanımca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodos denizcisi -- 16 Temmuz 2018; 13:2:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allizzwell27

Ben lisansından derece yapmışım çocuk onlisanstan yap da görelim diyor ya .Şaka mısın evlat sen ?Aklı melekelerin yerinde mi ?

Ben yüksek lisans mezunuyum .

Oralarda senin kalibrendekileri alirlar

Hiç güleceğim yoktu

Yani sana göre bir üst level hatta baya üst level

Gülüyorum gerçekten memleket ne hale gelmiş

Imkanı olsa doktor olurmuş felan

Emrah filmi gibi

Önlisans kpss için ozel ders alacak adam okumasın zaten

Benim özel ogrencim olman için zaten iyi bir lisede okuman lazım . Senin gece gündüz edip kazandım dediğin bölümü doldurmak için Yök daha düne kadar sağlık lisesi mezunu öğrencileri sınavsız alıyordu

Ya hiç güleceğim yoktu gerçekten

5 ay calismismis felan

Ya bir git Allah aşkına çapın ne varlığın ne senin?

Moleküler biyolojiyi bölümüne onlisanstan geçen biri benle sidik yaristiriyor.

Hadi kolay gelsin .Yazamiycam merak etme .Kendi capindakilere başbaşa bırakıyorum seni

Alimin uykusu cahilin ibadetinden iyidir .Bu sözü kazı kafana haddini bilirsin sonrası için
    Sana yol al dememiş miydim ?

Her sınavın dinamiği ayrıdır. Bir tarafın yiyorsa gir Önlisansa yap dereceyi sonra konuş. Boş laf yapma. Lisanstan yaptıysan Önlisanstanda yaparsın değil mi? Hani çocuk oyuncağıya ilkokul düzeyi falan. Yüksek lisans mezunuymuş ciğerimin köşesi. Soruları sınavdan önce dağıtan Eğitim fakültesinin Lisansı ne ki Yüksek Lisansı ne olsun? Yazdığının arkasında dur bundan sonra Önlisans ve Lise düzeyi Kpss den özel öğrenci kabul etme dershanede de ders verme. Hadi bakalım adamsan yaparsın. Sen önce kendi haddini bil dersanede çalışıyorsan ve özelden ders veriyorsan işine bak. Meb seni ilgilendirmez alakaya maydanoz olma. Benden kesilen vergilerle yattıkları ayın maaşları ödeniyor. Seni rahatsız etmiyor olabilir umrumda da deği ama beni rahatsız ediyor. Şimdi kaybol.

• quote:

Orijinalden alıntı: limoncuabi

Öğretmenin 2 katı maaş alıyorsun. Sesin çıkmayınca adam olmuyorsun himmina.

Kuzenim öğretmen, 4 bin alıyor ben de 5 bin alıyorum. O masa başında çoluk çocukla uğraşarak alıyor ben kelle koltukta dağda terörist kovalarken. Ben izinde olduğum zamanlar maaşımın tam yatmamasina razı geliyorum da masa başında çocuk eğlendirenler mi razı gelmiyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • A ne rezilsiniz, ilk defa "az ötede oynayın" diyesim geldi

Yıpranma payı, ek prim gibi hem bireysel kaliteyi hem de çalışma hayatındaki başarıyı ivmelendirecek şeyler konuşulmalıyken neleri ön plana çıkarıyorsunuz, bu yersiz konuları açarken de altını geçersiz, hükümsüz sağcı ve dolandırıcı klişelerle dolduruyorsunuz, vah ki ne vah

Sanırım bazı aşırı zenginleşmiş, parlamış veya ailesinden gelen birikimiyle rahat yaşama kavuşabilmiş, hatta siyasi görüşünüze ters, bir şeyler koparamadığınız kişiler gözünüze batmış ve nasıl bunları kuruturuz diye düşünüyorsunuz, yanacaksınız

Ah şu yazamadıklarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.