Şimdi Ara

Öğretmenler, Gerizekalı, Aptal, Beyinsiz gibi laflar kullanıyor. (BANADA YAPTI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
6.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VIVA

Bizim okulda birkaç hocada gördüm kimse kaale almıyor birkere banada dedi çok bozuldum.
    Bugün test vermişti çözelim diye ben kafamı koyup uyudum 2.5 saatlik uykum vardı kadın kafama vurdu 'Kalk yap şu testi asabımı bozma gerizekalı' dedi.
    Tabi öyle bir durumdasınızki eğer karşı koyarsanız bu yıl bütünlemeye kalma olasılığınız %100, ayrıca çok sert bir müdür var hoca en küçük olayda oraya gönderiyor oda disipline sevkediyor.
    Müdürler öğretmenlerin tarafında çünkü hepsi bir süre o okulda öğretmenlik yapmış ve ardından müdür olmuş kişiler.
    Haliyle sustum ama boğazım düğümlendi ağlamak istedim ağlamadım yapıcak şikayet edicek kimsem yoktu.
    Tavsiye istedim sizlerden.

Ezik man ? Fake hesap ?

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

quote:

Hocalarının sana saygı duymasını istiyorsan oturup çalışsan iyi edersin. Zamanında çalışmış olsaydın hakarete uğramaz uğrasan da cevap verebilirdin.

Saygı duymak başka bir şey hakaret etmek başka bir şey. Bir öğretmen bu haddi kendinde görmemeli ,sınıfa girdiğinde zorla ayağa kalkılmasını isteyen biri karşısındakine de saygı göstermek zorundadır. Ayrıca çalışır çalışmaz o öğrencinin bileceği iş, kimseyi ilgilendirmez.

Attığım mesajı tekrar okuyun

Çalışmakla hakaret yemenin ne ilgisi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: EmRLanD
    bizim müzikci diyorkı

Şu yediğim eti tadındanın ustundeki çörek otu kadar beynınız yok dangozlar surusu vs. vs. bu hakaretlere kızlarda dahıl

Yan yatakta babam uyuyor Ses cikarmamak icin geberdim diyaframim patladi

• quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

quote:

Orijinalden alıntı: Ak Ejderha

Kusura bakma ama susmakla kamillik etmişsin Bizim okulda öyle bir şey olacak da biz susacağız

tipik liseli yalanı hoca kafa göz girse ses çıkaramazsınız babanızı çağırırsınız büyük ihtimalle

+ bunlar gayet normal şeyler yeri gelince susmayı öğrebnmekte bir eğitim ve erdemdir haklı olsan dahi saygından sus ama bir öğretmenin birini yokyere azarlayacağına inanmıyorum muhkakk bir kusurunuz vardır hocalarınıza daha saygılı davranın öyle her lafıda ciddiye alıp hocanıza dil uzatmayın sonuçta eğitim hayatınız hocalara bağülı

Babamızı çağırmadan ne yapacağız ki? Dövecek halimiz yok herhalde. Haklı iken haksız yerine düşmek için biraz mal olmak lazım. Ayrıca geçen sene bir öğretmen bir kız öğrencinin üzerine yürüdü. Veliler ayaklandı. Hocaya soruşturma açıldı ve tayini çıktı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocalarının sana saygı duymasını istiyorsan oturup çalışsan iyi edersin. Zamanında çalışmış olsaydın hakarete uğramaz uğrasan da cevap verebilirdin.

Saygı duymak başka bir şey hakaret etmek başka bir şey. Bir öğretmen bu haddi kendinde görmemeli ,sınıfa girdiğinde zorla ayağa kalkılmasını isteyen biri karşısındakine de saygı göstermek zorundadır. Ayrıca çalışır çalışmaz o öğrencinin bileceği iş, kimseyi ilgilendirmez.

Attığım mesajı tekrar okuyun

Çalışmakla hakaret yemenin ne ilgisi var?

Öğrenci ne yaparsa yapsın okulda hakaret, dayak tarzı şeylere karşıyım. Fakat benim söylediğim farklı bir şey. Hocalarına saygı göstersin demiyorum çalışırsa hocaları ona saygı gösterir diyorum. Ayrıca dersleri iyi olsaydı hocalarının vereceği puanlara muhtaç olmayacak ve bu kadar pısması gerekmeyecekti.

öğretmenden saygı görmek için çalışmak şart ve çalışsaydın karşılık verme hakkın olurdu gibi bir anlam çıkardım. Yanlış anladıysam özür dilerim.

• quote:

quote:

Kusura bakma ama susmakla kamillik etmişsin Bizim okulda öyle bir şey olacak da biz susacağız

tipik liseli yalanı hoca kafa göz girse ses çıkaramazsınız babanızı çağırırsınız büyük ihtimalle

+ bunlar gayet normal şeyler yeri gelince susmayı öğrebnmekte bir eğitim ve erdemdir haklı olsan dahi saygından sus ama bir öğretmenin birini yokyere azarlayacağına inanmıyorum muhkakk bir kusurunuz vardır hocalarınıza daha saygılı davranın öyle her lafıda ciddiye alıp hocanıza dil uzatmayın sonuçta eğitim hayatınız hocalara bağülı

valla hiçte tipik liseli yalanı değil.

bende lisedeyken geometri hocamı tahtaya yapıştırmıştım. zaten bodur bişi idi. e bendede cüsse var bişi var. haksız olduğu için bana hakaret ettiği için hiç bişi yapamadı. 21 yıldır aynı evde 2 öğretmenle yaşıyorum meb mevzuatını bir çok öğretmenden daha iyi biliyorum. hakaret etmesine hakkı yok. milli eğitim bakanlığına dilekçe ile şikayet edersen soruşturma başlatılır. ama bişi olmaz sadece hocanın biraz gözü korkar o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: VIVA
    Bizim okulda birkaç hocada gördüm kimse kaale almıyor birkere banada dedi çok bozuldum.
    Bugün test vermişti çözelim diye ben kafamı koyup uyudum 2.5 saatlik uykum vardı kadın kafama vurdu 'Kalk yap şu testi asabımı bozma gerizekalı' dedi.
    Tabi öyle bir durumdasınızki eğer karşı koyarsanız bu yıl bütünlemeye kalma olasılığınız %100, ayrıca çok sert bir müdür var hoca en küçük olayda oraya gönderiyor oda disipline sevkediyor.
    Müdürler öğretmenlerin tarafında çünkü hepsi bir süre o okulda öğretmenlik yapmış ve ardından müdür olmuş kişiler.
    Haliyle sustum ama boğazım düğümlendi ağlamak istedim ağlamadım yapıcak şikayet edicek kimsem yoktu.
    Tavsiye istedim sizlerden.

İnsan degilsin!!!! Ayni sey basima geldi lisede. Gereken yerlere sikayet ettim adami ebesinin dagina surduler. :D Nasilda yalvariyodu hahahaha herkes haddini bilicek arkadas. Sendeki kolsa bendeki bacak :-) hakaret davasi ac bari sende zaten butunlemeye kalicam diosun abi aslnda hicbise yapamazsin azcik caliskan olsan dediklerimi yaparsin ama dersleri dusukse sana inanmazlar bile...

• Aynı şey bir tanıdığın başına gelmişti.Kendinide biraz alçaltarak verdiği cevap şuydu
    ''Sizin gibi birinin yetiştirdiği öğrencinin süperzeka olmasınımı bekliyordunuz ''

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

quote:

Orijinalden alıntı: audiocu

bunlar bişey değil, lisede çoğrafya hocamız arkadaşıma sınav başlarken o.çocugu demişti

Bizim fizik hocamızAdam küfür makinesiydi ya
    Bir kere dersteydik kapıyı açıp kaçmışlardı "Lan bu o.çocukları kapıdan ne istiyor!"diye bağırmıştı.
    Seyit diye bir arkadaşı dersten atarken "Kalıbuna mıçayım"demişti.
    Diğerleri daha kibardı işte ne mok yiyorsunuz,miktir git falan gibi

zaten bu laflar gelebilecekleri son nokta sanırım, daha ne diyebilirler acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

quote:

quote:

bende lisedeyken geometri hocamı tahtaya yapıştırmıştım. zaten bodur bişi idi. e bendede cüsse var bişi var. haksız olduğu için bana hakaret ettiği için hiç bişi yapamadı. 21 yıldır aynı evde 2 öğretmenle yaşıyorum meb mevzuatını bir çok öğretmenden daha iyi biliyorum. hakaret etmesine hakkı yok. milli eğitim bakanlığına dilekçe ile şikayet edersen soruşturma başlatılır. ama bişi olmaz sadece hocanın biraz gözü korkar o kadar.

+1 bencede değil

bir keresinde beden dersindeydik lise2 tabi.Sınıfı 4 takıma bölmüştük.2 takım maç yapıyordu neyse oynamayan takımlardan birinin oyuncusuda sahadaydı.Hoca buna çık oğlum hadi dedi.Buda zaten atarlı birşey reis sanıyordu kendini.Neyse çıkıyoruz ne bağırıyorsun dedi çocuk.Hocada döverim seni falan dedi.Çocukta dövemezsin falan tartıştılar.Ardından tekme tokat girdiler birbirlerine.Çocuk uzaklaştırma aldı.

Bu sadece basit bir örnek.Bunun gibi çok şey yaşadım lisede.

DN : Meslek lisesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

quote:

quote:

+1 bencede değil

bir keresinde beden dersindeydik lise2 tabi.Sınıfı 4 takıma bölmüştük.2 takım maç yapıyordu neyse oynamayan takımlardan birinin oyuncusuda sahadaydı.Hoca buna çık oğlum hadi dedi.Buda zaten atarlı birşey reis sanıyordu kendini.Neyse çıkıyoruz ne bağırıyorsun dedi çocuk.Hocada döverim seni falan dedi.Çocukta dövemezsin falan tartıştılar.Ardından tekme tokat girdiler birbirlerine.Çocuk uzaklaştırma aldı.

Bu sadece basit bir örnek.Bunun gibi çok şey yaşadım lisede.

DN : Meslek lisesi

Endüstri meslek liselerinin nasıl pislik bir yer olduğunu hepimiz biliyoruz hocalar az bile yapıyor.

• Hoca sana durduk yere böyle hakaretler yağdırdı sende trene bakar gibi baktın öyle mi?

Amerikan filminde değilsiniz beyler Türkiye'desiniz. Öğretmen diye demiyorum, durduk yere size birisi hakaret ettiğinde böyle davranıyorsanız hocanın yaptığı az bile...

Bu olay gerçekse sen tam bir pısırık ve yol bilmez, yöntem bilmez, iş bilmez birisin.

NOT: Hoca sana hakaret etti diye dal yada sende ona hakaret et demiyorum, demem de... Lafı anlaşılması gerektiği gibi anla, alternatif denemelere gerek yok...

Orijinalden alıntı: samed.yıldırım

Hoca sana durduk yere böyle hakaretler yağdırdı sende trene bakar gibi baktın öyle mi?

Amerikan filminde değilsiniz beyler Türkiye'desiniz. Öğretmen diye demiyorum, durduk yere size birisi hakaret ettiğinde böyle davranıyorsanız hocanın yaptığı az bile...

Bu olay gerçekse sen tam bir pısırık ve yol bilmez, yöntem bilmez, iş bilmez birisin.

NOT: Hoca sana hakaret etti diye dal yada sende ona hakaret et demiyorum, demem de... Lafı anlaşılması gerektiği gibi anla, alternatif denemelere gerek yok...

+1.000.000

Yazık
    // B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.
  • bence duyarsız kalmamalıydın tabi kalk adama küfür et veya bağır çagır demiyorum ama sesini çıkarmalıydın müdür hocanın yandaşı felan demişsin senin müdürle işin yokki sonuçta haklı olan taraf sensin hadi hepsi yandaş olsun en fazla disiplin cezası alırdınki oda siciline işlemiyor .

Üniversiteyi 5 yılda bitiren 1 sene , 4 yılda bitiren 4 sene kaybetmiştir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

bence duyarsız kalmamalıydın tabi kalk adama küfür et veya bağır çagır demiyorum ama sesini çıkarmalıydın müdür hocanın yandaşı felan demişsin senin müdürle işin yokki sonuçta haklı olan taraf sensin hadi hepsi yandaş olsun en fazla disiplin cezası alırdınki oda siciline işlemiyor .

disiplin dedin mi müdürün kimin tarafında olduğu önemli değil, kuruldaki hocalara derdini iyi anlatabilirsen namlu senden hocaya döner hiç merak etme

bence duyarsız kalmamalıydın tabi kalk adama küfür et veya bağır çagır demiyorum ama sesini çıkarmalıydın müdür hocanın yandaşı felan demişsin senin müdürle işin yokki sonuçta haklı olan taraf sensin hadi hepsi yandaş olsun en fazla disiplin cezası alırdınki oda siciline işlemiyor .

İşlemiyor mu? Milleti yanlış yönlendirme. Anında işleniyor.

quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

quote:

bunlar bişey değil, lisede çoğrafya hocamız arkadaşıma sınav başlarken o.çocugu demişti

Bizim fizik hocamızAdam küfür makinesiydi ya
    Bir kere dersteydik kapıyı açıp kaçmışlardı "Lan bu o.çocukları kapıdan ne istiyor!"diye bağırmıştı.
    Seyit diye bir arkadaşı dersten atarken "Kalıbuna mıçayım"demişti.
    Diğerleri daha kibardı işte ne mok yiyorsunuz,miktir git falan gibi

zaten bu laflar gelebilecekleri son nokta sanırım, daha ne diyebilirler acaba

Ovv hele bi bölüm şefimiz vardı.Allah muhafaza adam sanki kahvede
    Konuşuyordu sigara içen çocuklarla."40 yaşına geleceksiniz çükünüz kalkmıcak karınızı başkası becericek."diye.
    Sonra elinde çekiç vardı sapını göstere göster "Dışarıda sigara içeni yakalarsam oturturum!Oturtupta sizi i.ne yapıcak halim yok ama çok pis dalarım"
    Birşey daha demişti "Ulan az i.ne değilsiniz haaa"diye uzayıp gidiyor
    Demekki bizim hocalarımız bunlarda olsa intihar eder

• quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

quote:

İşlemiyor mu? Milleti yanlış yönlendirme. Anında işleniyor.

Yıl sonunda kurul toplanıp işlensin mi işlenmesin mi diye karar veriyor ona göre işleniyor veya işlenmiyor. Şunu söyleyim, kolay kolay sicile birşey işlenmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhand28 -- 5 Mart 2011; 3:50:45 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.