Şimdi Ara

Öğretmenler, Gerizekalı, Aptal, Beyinsiz gibi laflar kullanıyor. (BANADA YAPTI) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
6.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okul ciddi bir yerdir derste uyumak sana ne kadar dogru geliyor bunu kendince cevaplamalısın önce.. ben bir öğretmen adayıyım.. gelecekte belkide sizlerin cocuklarını yetiştireceğim.. siz onların derste uyumasını ister miydiniz ? derslere kayıtsız kalmalarını ? bence şöyle düşünmek lazım.. hocalar sizin gibi öğrencilerle uğraşmaktan yoruldular..onlarında evlerinde sorunları olabilir onlarda insan.. tek taraflı düşünmemek gerekiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

üniversitede böyle değil gençler. Hoca böyle tabirler kullanamaz. her zaman bi ezilme yaşı vardır

Üniversite daha kötü. Gıkını çıkarttığında adam dönem uzattırıyor sana. Üniversitede böyle tabirlerin kullanılmamasının sebebi oraya gidenler zaten seçilmiş kişiler olduğu için seviye yüksek. Ayrıca her üniversite kendi içinde özerk olduğu için müfettiş olayıda yok. Adam istediği zaman derse geliyor istediği zaman gelmiyor. Biz bazı hocaları hiç görmedik bile.
  • şikayetiniz olan hocaya müsiili çay ısmarlayın
  • Git ilçe milli eğitime veli'nle şikayet et bana böyle böyle laflar etti de vb. darp vb varsa sağlık raporu al 2-3 tane müfettiş gelip olayı araştırır seni haklı bulurlarsa birdaha başına böyle şeyler gelmez
    şahsen ben sabr ediyorum dersimize giren hocalar milleti dövüyor öyle böyle değil, bana şuana kadar bişey yapmadı yapsın da görsün neler oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 5 Mart 2011; 11:22:33 >
  • ne delikanlı liseli veletler varmış birisi hocayı sürdürmüş diğeri hele bana bir denesin demiş vay be kurtlar vadisi buraya akmış yazın yazın meydan boş sallayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan&Merve

ne delikanlı liseli veletler varmış birisi hocayı sürdürmüş diğeri hele bana bir denesin demiş vay be kurtlar vadisi buraya akmış yazın yazın meydan boş sallayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

okul ciddi bir yerdir derste uyumak sana ne kadar dogru geliyor bunu kendince cevaplamalısın önce.. ben bir öğretmen adayıyım.. gelecekte belkide sizlerin cocuklarını yetiştireceğim.. siz onların derste uyumasını ister miydiniz ? derslere kayıtsız kalmalarını ? bence şöyle düşünmek lazım.. hocalar sizin gibi öğrencilerle uğraşmaktan yoruldular..onlarında evlerinde sorunları olabilir onlarda insan.. tek taraflı düşünmemek gerekiyor..

Sadece uyusalar neyse... 40dk'lık dersin yarısı öğrencileri susturmakla geçiyor. Hoca dinlenmiyor, çeşitli yaramazlıklar yapılıyor, hocayı bilerek tahrik ediyorlar, sabrını taşırıyorlar, sözünü dinlemiyorlar. hoca haklı olarak tokadı basınca veya rencide edici sözler söyleyince de o terbiyesiz GERİZEKALI bebeler , hiçbir şey yapmamış gibi üste çıkmaya çalışıyorlar. Bunların hepsini tokatlamak lazım çünkü başka türlü akıllanmıyorlar.

• sizin dediklerinizde bişeymi ya bizim okulda bir matematikçi var biz sırıttıkmı direk mikrop çöplerde büyümşünüz siz ananız babanız sini gibi cahil şefersizler en sonunda biri binecek tepesine görecek ozaman bunun gibi hocaları m.e.b e şikayet edelim dicez kanıt yok elimizde yakında oda olacak az kaldı
  • forumdaki liseliler deşifre oluyor
  • Basligi görür görmez benim Hikayem Aklima geldi.

Ders Tarih. Biz en arka sirada oturuyoruz Ve onumuzdeki 2-3 sirada bizim kafadan Dersle alakasi olmayan gecler :) Neyse, Hoca ders anlatmaya basladi.
    Biz gene kendi halimizde takiliyoruz ,Ön siradaki arkadas Basladi birseyler mirildanmaya,Bizde tabi hemen eslik ediyoruz(Niyeyse hala anlamiyorum).
    Hoca tam olarak bizim caprazimizda kaliyor, Biz duvar dibi en arka ,Hocam cam kenari en önde ayakda duruyor.
    Hoca ön siradakilere bizi göstererek "Su salaklara bak ,Kendi halinde egleniyorlar"dedi.
    Bana ne mok oluyorsa ,O kadar kisiye seslendi bi ben kalktim ayaga:)Delikanliyimya hani o yüzden,Gururuma dokundu:):)
    Neyse ben kalktim ayaga ne diyorsunuz dedim Hocaya. Salaklar dedim diyor hala :) ( Bu arada Hocamiz Bayan)

Bende Siz kendinize bakin önce dedim . Hoca hemen cik disari dedi , Niye cikayim dedim (Gururluyum ya o bakimdan :)
    Hoca kendi cikti disari , Sonra bi baktim M.Yardimcisi geldi .Gel bakalim dedi. Ciktim siniftan Dogru Müdürün odasina.
    Hoca Müdüre, " Ya bu Gidecek bu Okuldan yada Ben" Demis :)
    Tabi ben kendimi savunuuyorum ,O bize nasil boyle birsey söyleyebilir ,Hakki var mi diyorum..
    Müdürde ; Oglum bi sen mi Delikanlisin dedi:)

Sonu anlayacaginiz gibi tabi , Lise Son sinif ögrencisiydim Ve Okulun bitimide 3 ay kala okul degistirdim:):)

Ekleme: Sirf bu yüzden okuldan atildigimi sakin düsünmeyin ,Öncesinde buna benzer olaylarim coktu Dosyalar birikmis.Müdür ,Ben birsey yapamam artik demisti bana :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Basligi görür görmez benim Hikayem Aklima geldi.

Ders Tarih. Biz en arka sirada oturuyoruz Ve onumuzdeki 2-3 sirada bizim kafadan Dersle alakasi olmayan gecler :) Neyse, Hoca ders anlatmaya basladi.
    Biz gene kendi halimizde takiliyoruz ,Ön siradaki arkadas Basladi birseyler mirildanmaya,Bizde tabi hemen eslik ediyoruz(Niyeyse hala anlamiyorum).
    Hoca tam olarak bizim caprazimizda kaliyor, Biz duvar dibi en arka ,Hocam cam kenari en önde ayakda duruyor.
    Hoca ön siradakilere bizi göstererek "Su salaklara bak ,Kendi halinde egleniyorlar"dedi.
    Bana ne mok oluyorsa ,O kadar kisiye seslendi bi ben kalktim ayaga:)Delikanliyimya hani o yüzden,Gururuma dokundu:):)
    Neyse ben kalktim ayaga ne diyorsunuz dedim Hocaya. Salaklar dedim diyor hala :) ( Bu arada Hocamiz Bayan)

Bende Siz kendinize bakin önce dedim . Hoca hemen cik disari dedi , Niye cikayim dedim (Gururluyum ya o bakimdan :)
    Hoca kendi cikti disari , Sonra bi baktim M.Yardimcisi geldi .Gel bakalim dedi. Ciktim siniftan Dogru Müdürün odasina.
    Hoca Müdüre, " Ya bu Gidecek bu Okuldan yada Ben" Demis :)
    Tabi ben kendimi savunuuyorum ,O bize nasil boyle birsey söyleyebilir ,Hakki var mi diyorum..
    Müdürde ; Oglum bi sen mi Delikanlisin dedi:)

Sonu anlayacaginiz gibi tabi , Lise Son sinif ögrencisiydim Ve Okulun bitimide 3 ay kala okul degistirdim:):)

Ekleme: Sirf bu yüzden okuldan atildigimi sakin düsünmeyin ,Öncesinde buna benzer olaylarim coktu Dosyalar birikmis.Müdür ,Ben birsey yapamam artik demisti bana :)

Yaptığın bana kalırsa tam zibidilik.Hee taam taam hoca diyip geçeceksin ki kadın üstelememiş bile.

• @FadeToßlack

Yas o zamanlar 16 Birakta Biraz ergenlik olsun dimi?
    Bu arada Hocanin O kadar kisi icinde Salak demesine ne diyorsun ??
    Bugün Ayni durum olsa , O kadar kisinin icinde Tepkimi gene gösteririm ama o sekilde degil tabiki.
    Üniversitedede buna benzer bir durum olmustu , Doc.dr 'ile kapismistim..Tabi daha düzgün bir sekilde.
  • quote:

@FadeToßlack

Yas o zamanlar 16 Birakta Biraz ergenlik olsun dimi?
    Bu arada Hocanin O kadar kisi icinde Salak demesine ne diyorsun ??
    Bugün Ayni durum olsa , O kadar kisinin icinde Tepkimi gene gösteririm ama o sekilde degil tabiki.
    Üniversitedede buna benzer bir durum olmustu , Doc.dr 'ile kapismistim..Tabi daha düzgün bir sekilde.

Hocam Türk eğitimcileri kaprisli daha niye üstlerine varıyorsunuz ki.Siz direndikçe daha da üste çıkıyorlar.Genelleme yapmam çok doğru değil ama 12-13 yıllık eğitim hayatımda bana ders veren hocaların büyük bir çoğunluğu kaprisliydi.İlkokul dönemlerinde tokat atıp,dövenini mi dersin lisede ders içinde küfredenini mi dersin...Yapacağınız tek şey "tamam hocam siz haklısınız" demek.Havalı havalı bunu bana diyemezsiniz demek delikanlılık olmuyor ki.Büyüklük sizde kalsın,hee deyip geçin işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 5 Mart 2011; 14:16:08 >

• @FadeToßlack

Hocam ne delikanliligi :) Dikkat ettiysen ben kendimle Dalga geciyorum,Delikanliyim ya hani diyorum.
    Tabiki Bunun delikanlilikla alakasi yok ,Ergenliktir bu 14-18 yas arasi gencler yapar genelde bunu ki bende o yaslardaydim.
    Dediklerin benimde basima geldi Hocam , Ilkokulda dayak +küfür cok basima geldi.
    Essek kadar adam El kadar cocuga vuruyor + Azarliyor. Birde egitimci olacak Serefsiz..

Bu konu Uzar gider hocam neyse.
    Tek düsündügüm , kendisini savunamayan daha dogrusu Savunmamaya göre yetistirilen Gencler.
  • quote:

@FadeToßlack

Hocam ne delikanliligi :) Dikkat ettiysen ben kendimle Dalga geciyorum,Delikanliyim ya hani diyorum.
    Tabiki Bunun delikanlilikla alakasi yok ,Ergenliktir bu 14-18 yas arasi gencler yapar genelde bunu ki bende o yaslardaydim.
    Dediklerin benimde basima geldi Hocam , Ilkokulda dayak +küfür cok basima geldi.
    Essek kadar adam El kadar cocuga vuruyor + Azarliyor. Birde egitimci olacak Serefsiz..

Bu konu Uzar gider hocam neyse.
    Tek düsündügüm , kendisini savunamayan daha dogrusu Savunmamaya göre yetistirilen Gencler.

bi nevi haklısın

quote:

Orijinalden alıntı: Serkan&Merve

ne delikanlı liseli veletler varmış birisi hocayı sürdürmüş diğeri hele bana bir denesin demiş vay be kurtlar vadisi buraya akmış yazın yazın meydan boş sallayın

sana gelince boşver anlamamışsın zaten ne demek istediğimi meb'i öyle bi işe yaramayan bişey sanıyorsun öğrencilerinde hakları var adam durduk yere dövmez döversede cezasını çeker ama adam yatıyormuş hocasıda laf etmiş doğaldır yatmaya gelinmiyorki okula

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 5 Mart 2011; 14:37:49 >

• dersleri cep telefonuyla kayda al illaki bir yanlışını yakalarsın hocanın sonra basına ve m.e.b yolla. ayar olurum o tip hocalara kendilerini kral sanırlar.
  • arkadaslar size bazi ufak tuyolar vereyim. ve bu tuyolarla hocalarin size nefreti artacagi yerde saygisi artacaktir hic merak etmeyin. ulan az mi g. etmistim ben hocalari ya. ta ilkokuldan bu yana kac tane hocayi tum sinifin onunde yuzu yere bakar hale dusurmusumdur bir bilseniz ah.

sayisal derslerde cok fazla bir sansiniz yok. yapabileceginiz en iyi sey piyasadaki en kazik sorulari bulup hocaya sormak olacaktir ki bunu ayirtedebilmeniz icin saglam bir altyapiya sahip olmaniz mecburi bir durum.

fakat sozel, yani yorum gerektiren derslerde istemediginiz kadar bol firsatlar var. bu derslere biyoloji de dahil.( sayisal olarak gecse de sayilarla neredeyse hicbir alakasi olmayan bir ders.) bu tur derslerde hocalarin her dedigine muhalefet olmaya calisin. bu sizi derse katilim sagliyormus gibi de gosterecektir. hocanin agzindan cikan her soze cok iyi bakin. bir sekilde o sozlerin bir noksanini bulmaya calisin. tabii bunun icin de saglam bir altyapi mecbur olmasa bile olmasi sizin acinizdan daha iyi olacaktir. hocaya karsit gorus surerken temelini de saglam atmaniz gerekiyor sonucta. bir nevi siyaset yani. emin olun oyle zamanlarda oyle altinda kalkamayacaklari bir hal aliyor ki sap gibi apisip kaliyorlar. ozellikle ingilizce derslerini cok severdim. hoca bir de acemiyse siz de ogrenci grubuna gore daha ileriyseniz tum sinif sizin agziniza bakiyor resmen.
    tarih ve edebiyatta da cok iyi kozunuz olabilir. sirf bu tur seyler icin bile derslere ilgi gosterilebilir.

ozet, abidik kubidik isler pesinde kosacaginiza kulturlu insanlar olun uleyyn.

• ona notlarinla cevap ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

dersleri cep telefonuyla kayda al illaki bir yanlışını yakalarsın hocanın sonra basına ve m.e.b yolla. ayar olurum o tip hocalara kendilerini kral sanırlar.

Okula cep telefonu getirmekle zaten bir kuralı ihlal etmiş oluyorsunuz hocanın yanlışını yakalayayım derken siz ceza almayın sakın. Ne zeki veletler var bu forumda yaa
    quote:

Orijinalden alıntı: herr18

arkadaslar size bazi ufak tuyolar vereyim. ve bu tuyolarla hocalarin size nefreti artacagi yerde saygisi artacaktir hic merak etmeyin. ulan az mi g. etmistim ben hocalari ya. ta ilkokuldan bu yana kac tane hocayi tum sinifin onunde yuzu yere bakar hale dusurmusumdur bir bilseniz ah.

sayisal derslerde cok fazla bir sansiniz yok. yapabileceginiz en iyi sey piyasadaki en kazik sorulari bulup hocaya sormak olacaktir ki bunu ayirtedebilmeniz icin saglam bir altyapiya sahip olmaniz mecburi bir durum.

fakat sozel, yani yorum gerektiren derslerde istemediginiz kadar bol firsatlar var. bu derslere biyoloji de dahil.( sayisal olarak gecse de sayilarla neredeyse hicbir alakasi olmayan bir ders.) bu tur derslerde hocalarin her dedigine muhalefet olmaya calisin. bu sizi derse katilim sagliyormus gibi de gosterecektir. hocanin agzindan cikan her soze cok iyi bakin. bir sekilde o sozlerin bir noksanini bulmaya calisin. tabii bunun icin de saglam bir altyapi mecbur olmasa bile olmasi sizin acinizdan daha iyi olacaktir. hocaya karsit gorus surerken temelini de saglam atmaniz gerekiyor sonucta. bir nevi siyaset yani. emin olun oyle zamanlarda oyle altinda kalkamayacaklari bir hal aliyor ki sap gibi apisip kaliyorlar. ozellikle ingilizce derslerini cok severdim. hoca bir de acemiyse siz de ogrenci grubuna gore daha ileriyseniz tum sinif sizin agziniza bakiyor resmen.
    tarih ve edebiyatta da cok iyi kozunuz olabilir. sirf bu tur seyler icin bile derslere ilgi gosterilebilir.

ozet, abidik kubidik isler pesinde kosacaginiza kulturlu insanlar olun uleyyn.

Senin yaptığının kültürlü insanla ne alakası var. Sen sadece dersi sabote ediyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 5 Mart 2011; 15:13:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

dersleri cep telefonuyla kayda al illaki bir yanlışını yakalarsın hocanın sonra basına ve m.e.b yolla. ayar olurum o tip hocalara kendilerini kral sanırlar.

Okula cep telefonu getirmekle zaten bir kuralı ihlal etmiş oluyorsunuz hocanın yanlışını yakalayayım derken siz ceza almayın sakın. Ne zeki veletler var bu forumda yaa

neden o halde okuldan çıkan talebelerin elinde cep telefonu görüyorum ? Yasağa hangi öğrenci uyuyorda böyle boş boş konuşuyorsun.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.