Şimdi Ara

Öğretmeni mebe şikayet etme hk(ciddi topic)?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün bir sınavda kopya çekmediğim halde kopyadan işlem yaptı. Elinde hiçbir delil olmamasına rağmen böyle bir iddada bulundu, bu yüzden bu öğretmenimsiyi mebe şikayet etmek istiyorum, onun keyfine göre 0 alamam ben. Ne yapabilirim ya da nasıl yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OLAY TAMAMEN BU MU ? BİRAZ EKSİK ANLATIYOSUN GİBİME GELİYOR

ALPER SEN MİSİN KNK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82A2851B0 -- 18 Kasım 2015; 19:23:51 >
  • Yapma ya demek kopya çekmedin o durup dururken geldi kopya çekti dedi

• up yardımınıza ihtiyacım var

• Bir okulun yönetimini meb e mail atarak şikayet etmiştim, aynı gün okul müdürü tarafından 3-4 kez özür telefonu aldım en son konunun tatlıya bağlanmasıyla alakalı bir mail daha atmıştım...
  • ilçe milli eğitime dilekçe yazacaksın. öğretmenin savunmasını falan alıyorlar onu da sana mektup olarak gönderiyorlar sonra bir şey olmuyor o kadar.
  • [Eren] kullanıcısına yanıt
    İmza toplasam bir etkisi olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 14alper41

İmza toplasam bir etkisi olur mu?

olmaz toplu imza suç bildiğim kadarıyla. sen ne istiyorsun k girilmemesini mi? öyleyse ilk önce hocayla sonra müdür yardımcısıyla ya da rehberlikçiyle konuş. onlar hocayla konuşur falan onları daha dikkate alır. olmadı ya da sen notun derdinde değilsen direkt ilçeye şikayet et bir daha seni karşısına alamaz. ben de benzer bir durumda şikayet etmiştim kalan seneler boyunca yüzüme bile bakamamıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Eren] -- 18 Kasım 2015; 19:55:38 >
  • [Eren] kullanıcısına yanıt
    zaten kopya girilmez o halledilir ama yanına kalmamasını istiyorum, bugün bana yapan yarın başkasına yapar, ayrıca gençlerin önü açılsın

• Up, durum ciddi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimer'e şikayet et .
  • quote:

Bugün bir sınavda kopya çekmediğim halde kopyadan işlem yaptı. Elinde hiçbir delil olmamasına rağmen böyle bir iddada bulundu, bu yüzden bu öğretmenimsiyi mebe şikayet etmek istiyorum, onun keyfine göre 0 alamam ben. Ne yapabilirim ya da nasıl yapabilirim?

Yıllar önce lisedeyken başıma buna benzer bir olay gelmişti;
    Okulda ismi benimle aynı olan bir çok kişi var. Yan sınıftan birisi sıraya büyükçe kendi adını yazmış baştan boya, bizimde sınıfta sıra yoktu arkadaşlar gidip sıra getirmişler.
    Daha sonra müdür yardımcısımı ne görmüş sıranın halini, sırayıda bizim sınıfa getirdikleri için doğal olarak sıranın üzerindeki ismi sormuşlar ve o isimde bir tek ben varım sınıfta.
    Bizim arkadaşlarda he evet o yazmış olabilirler demişler sırayı yan sınıftan getirdiklerini unutmuşlar. Daha sonra yardımcı beni çağırdı yanına, odaya girer girmez daldı, demek sıraya ismini yazmışsın dedi, hocam ben yapmadım dedim ama anlamadı iyi bir dayak attı. Zoruma giden dayak atması değil inanmaması. O ara okulda olan bir olay daha vardı zeki müdür yardımcısı o olayıda benim üstüme atmaya çalıştı. Birisi sıraların civatalarıni söküp satıyormuş.

Daha sonra mebe mail felan atmıştım 1 hafta sonra okula bir yazı gelmiş bu sefer müdür çağırdı, yavrum böyle bişey varsa bana niye demedin dedi ulan sana söylesem banamı inanırsın yoksa kendi adamınamı...
    Şikayetimi geri çektiğime dair benim gönderdiğim mailden çıktı alıp üzerine imza attırdı ama sanırsam bu bir işe yaramadı.
    Ardından o sıralardaki civataları söken kişinin ve sıraya adını yazanın aynı adam olduğunu öğrendim ve bu arkadaşın soyadı müdür yardımcısı ile aynı zaten akrabası olduğunu herkes biliyor. Anlaşıldıki bu olayı üzerime yıkmaya çalışmışlar...

Bahsi geçen müdür yardımcısının görevi alındı ve başka bir okula branş hocası olarak gönderildi.

Böyle insanların eğitimci olmaya hakkı yok sadece devletten para almak için bu işi yapıyorlar başka bir amaçları yok...

Eden bulur mebe şikayetini yap korkmana gerek yok. Kopya çeken birisi mebe şikayet etme cesaretini gösteremez bu yüzden kanıt felan istemezler hakkını ara durma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz44 -- 18 Kasım 2015; 20:31:11 >

• isimsiz44 kullanıcısına yanıt
    Kopya çekmediğim için korkmama gerek yok, zaten kanıtlayamazda kopya çektiğimi. Şikayetimi maillemi yapmalıyım yoksa ilçe milli eğitim müdürlüğüne mi gitmeliyim

• Citizen'e PM at.

• quote:

Kopya çekmediğim için korkmama gerek yok, zaten kanıtlayamazda kopya çektiğimi. Şikayetimi maillemi yapmalıyım yoksa ilçe milli eğitim müdürlüğüne mi gitmeliyim

İl milli eğitim müdürlüğüne yapman daha iyi olur. Ben öyle yapmıştım.
  • CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt
    Ne alaka

• 147 yi ara

• quote:

zaten kopya girilmez o halledilir ama yanına kalmamasını istiyorum, bugün bana yapan yarın başkasına yapar, ayrıca gençlerin önü açılsın

Hahqjwiwhejw sen bi kendi onunu acta gelecek neslin onunu acarsin liseli

• komikmiş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.