Şimdi Ara

öğretmen çocuklarına burs!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda arama yaptım.ya ben bulamadım,ya da yazılmadı bilmiyorum.

İlgilenenler için

>>>>>>>>

Öğretmen Çocukları için Burs Başvuruları Başlamıştır

***Önemli Not: Bu Fondan Sadece Öğretmen Çocukları Faydalanabilecektir. Tüm Üniversite Öğrencilerinin Başvurularına Açık Olacak TOG Gençlik Burslarına Başvurular 14 Eylül-5 Ekim 2005 Tarihleri Arasında Yapılabilecektir. Başvurular ve Burslarla İlgili Detaylı Bilgiler Yinewww.tog.org.tr adresinden alınacaktır.

Toplum Gönüllüleri Vakfı 2005-2006 öğrenim yılından başlayarak TC vatandaşı olan öğretmen çocuklarına (devlet ilköğretim, lise ve dengi okullarında görevli veya bu okullardan birinden emekli bir anne ve/veya babanın çocuğu olan) burs sağlayacaktır.

Başvuran adayların değerlendirilmesi sürecinde adayların üniversite giriş sınavında aldıkları puan, ailenin ekonomik durumu, başka bir kurum veya kuruluştan burs almama kriterleri dikkate alınacaktır.

Burs almaya hak kazanan adayların bursiyerliklerinin devam edebilmesi için, Toplum Gönüllüleri Vakfı bünyesinde gerçekleştirilen sürdürülebilir sosyal sorumluluk projeleri içinde kendilerinin belirleyeceği bir alanda, üniversite çalışmalarını aksatmayacak şekilde ve ayda en az 6 (altı) saat gönüllü olarak görev almaları gerekmektedir

Başvurular 30 Ekim 2005 saat 17:00’de sona erecektir. Adayların burs başvuru formunun çıktısını alarak eksiksiz ve doğru olarak kendi el yazıları ile doldurduktan sonra diğer belgelerle birlikte Burhaniye Mahallesi Atilla Sok No: 16 Beylerbeyi 34676 İstanbul adresine göndermeleri gerekmektedir.

Yukarıda belirtilen koşullara uygun olmayan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuruda Getirilmesi Gereken Belgeler
    1- Nüfus cüzdanı fotokopisi
    2- 1 fotoğraf
    3- ÖSS puan bildirgesi fotokopisi
    4- Devam etmekte olan öğrenciler için transkript
    5- Kazandığı veya devam etmekte olduğu üniversiteden okuduğuna dair belge (kayıt olduktan sonra)
    6- Burs başvuru formu
    7- Anne ve babasının işyerlerinden bordro/belge veya emeklilik belgesi vb.
    8- Aile kiracıysa kira kontratı fotokopisi
    9- İkametgah belgesi

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Toplum Gönüllüleri Vakfı Burs Yönetmeliği

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

link >> http://www.tog.org.tr/abs/templates/sayfa.asp?articleid=549&zoneid=57

• ya bide öğretmenlik okuyan öğrencilere milli eğitim bakanlıı burs veriyomuş bu doğrumu

Orjinalden alıntı: okko

ya bide öğretmenlik okuyan öğrencilere milli eğitim bakanlıı burs veriyomuş bu doğrumu

evet öğretmenliği ilk 5 tercih içinde yazıp kazanırsan ayda 70 ytl karşılıksız burs alırsın...

Orjinalden alıntı: crow

quote:

Orjinalden alıntı: okko

ya bide öğretmenlik okuyan öğrencilere milli eğitim bakanlıı burs veriyomuş bu doğrumu

evet öğretmenliği ilk 5 tercih içinde yazıp kazanırsan ayda 70 ytl karşılıksız burs alırsın...

Ben 11 tane tercih yaptım hepside öğretmenlikti. Ama ben 7. tercihime yerleştim alamaz mıyım şimdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: **melike**

forumda arama yaptım.ya ben bulamadım,ya da yazılmadı bilmiyorum.

İlgilenenler için

>>>>>>>>

Öğretmen Çocukları için Burs Başvuruları Başlamıştır

***Önemli Not: Bu Fondan Sadece Öğretmen Çocukları Faydalanabilecektir. Tüm Üniversite Öğrencilerinin Başvurularına Açık Olacak TOG Gençlik Burslarına Başvurular 14 Eylül-5 Ekim 2005 Tarihleri Arasında Yapılabilecektir. Başvurular ve Burslarla İlgili Detaylı Bilgiler Yinewww.tog.org.tr adresinden alınacaktır.

Toplum Gönüllüleri Vakfı 2005-2006 öğrenim yılından başlayarak TC vatandaşı olan öğretmen çocuklarına (devlet ilköğretim, lise ve dengi okullarında görevli veya bu okullardan birinden emekli bir anne ve/veya babanın çocuğu olan) burs sağlayacaktır.

Başvuran adayların değerlendirilmesi sürecinde adayların üniversite giriş sınavında aldıkları puan, ailenin ekonomik durumu, başka bir kurum veya kuruluştan burs almama kriterleri dikkate alınacaktır.

Burs almaya hak kazanan adayların bursiyerliklerinin devam edebilmesi için, Toplum Gönüllüleri Vakfı bünyesinde gerçekleştirilen sürdürülebilir sosyal sorumluluk projeleri içinde kendilerinin belirleyeceği bir alanda, üniversite çalışmalarını aksatmayacak şekilde ve ayda en az 6 (altı) saat gönüllü olarak görev almaları gerekmektedir

Başvurular 30 Ekim 2005 saat 17:00’de sona erecektir. Adayların burs başvuru formunun çıktısını alarak eksiksiz ve doğru olarak kendi el yazıları ile doldurduktan sonra diğer belgelerle birlikte Burhaniye Mahallesi Atilla Sok No: 16 Beylerbeyi 34676 İstanbul adresine göndermeleri gerekmektedir.

Yukarıda belirtilen koşullara uygun olmayan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuruda Getirilmesi Gereken Belgeler
    1- Nüfus cüzdanı fotokopisi
    2- 1 fotoğraf
    3- ÖSS puan bildirgesi fotokopisi
    4- Devam etmekte olan öğrenciler için transkript
    5- Kazandığı veya devam etmekte olduğu üniversiteden okuduğuna dair belge (kayıt olduktan sonra)
    6- Burs başvuru formu
    7- Anne ve babasının işyerlerinden bordro/belge veya emeklilik belgesi vb.
    8- Aile kiracıysa kira kontratı fotokopisi
    9- İkametgah belgesi

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Toplum Gönüllüleri Vakfı Burs Yönetmeliği

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

link >> http://www.tog.org.tr/abs/templates/sayfa.asp?articleid=549&zoneid=57

eyvallah çok teşekkürler...
    Çok saolasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Önlisans mezunu memur maaşı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hadi yokmu bilgisi olan bizim konuda arkadaşlar bi yardımm
  • yeni başlıycam dostum DGS ile kazandım
  • ya öss tercih formunun arka sayfalarında duyuru olur bunun genelde ve size mektup gelir...gerekli belgeleri hazırlamanız istenir, ama yinede emin olmak isterseniz milli eğitim bakanlığının öğretmen yetiştirmeyle alakalı bi binası var kızılayda oranın adresini meb.gov.tr den öğrenebilirsiniz...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.