Şimdi Ara

öğrenciye uzun yol için kiralık araba tavsiyesi lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
9.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, 6-7 kişi toplanıp araba kiralamak istiyoruz ve 1500-2000 km cıvarında bir yol söz konusu. İki haftalık kiralama düşünüyoruz.
    Corsa gibi B sınıfı küçük motorlu araba düşünüyorum çünkü hem istesem de hız yapamam hem de küçük motorlu olduğu için az yakar düşüncesindeyim.
    6-7 kişinin araca sığma problemi pek yok gibi zaten 2 erkeğiz ama işin kötü yanı ehliyetli olan tek benim... Sık sık mola vermemiz gerekiyor. Şehirler arası yol deneyimim de var çok şükür.

Daha önce hiç araba kiralamadım, ne kadar yakacağını, kiralama sırasında ve kiraladıktan sonra ne gibi problemlerle karşılaşacağım hakkında ve tahmini gider(benzin veya mazot+kiralama masrafı) hiçbir fikrim yok, yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaCKeRBoY64 -- 24 Aralık 2009; 18:22:53 >

• BEnim anlamadığım 6-7 kişi B segmenti araçla nasıl 1500-2000km yapacağınız?
  • http://www.rentacarrehberi.com/
    ben olsam c sınıfı dizel bir araç kiralardım b sınıfı araçla uzun yol çekilmez. megane olabilir her yerde bulursun zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KILIÇ -- 24 Aralık 2009; 18:40:18 >
  • Bu arada alakasız olacak ama birşey anlatacağım.

Yakın bir arkadaşım geçtiğimiz yaz wat ile floridaya gitti. Neyse Florida da 8 arkadaş(3 iri yarı türk erkeği 3 ukraynalı kız 2 tanede belaruslu kız) hertzden 2009 model vede herşey dahil günlük 100dolara cadillac escalade kiralamışlar.

Yolculuk nereye? New york.

Kaç mil olduğunu bilmiyorum. Ehliyetli tek şöför varmış. Şöför çok yorulmuş. Ancak işin garibi bizim adamlar daha çok yorulmuşlar...

Bu arada yolculuk nereden nerelere?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 24 Aralık 2009; 18:50:01 >
  • Arkadaşım 6-7 kişi d sınıfı araçta bile rahat edemez.Bari 7 koltuklu olan araçlardan kirala.

Yalnız bu kiralama işi çok sakat.Adam kredi kartı bilgilerini alıyor veya boş senet imzalatıyor.Maaş bodrosu istiyor falan falan.Sırf onun yüzünden ben kartımı internet alış verişine kapattım.Netten alış veriş yapacağım zaman sanal kartla yapıyorum.

http://www.sahibinden.com/goldenline_arac_kiralama_dan_caravelle_2_5_tdi_kiralik_otomobil_-90WQQaXQQ19808869WQQpXQQdisplayitem

sürebilirsen şöyle bir şey kirala

• Megane - Astra - Focus veya C4 tarzı araçları kiralarsan daha rahat edersin.
    Corsa ile 2000km yol çekilmez, alıcağın araçta ABS şart birde ne olur ne olmaz ABS li araç kirala derim
    Ama bu tür araçları en ucuz 80TL civarında bulursun bence oda 1 haftalık kiralıyacağını söyleyince. 80*7=560TL deli para

Bu tür araçların dizellerini kiralarsan ortalama 170krş civarı yakar, buda 170*2000=340TL yani sadece araç için toplamda 900TL düz hesap 1000TL çok fazla ya

İmzanda Jetta var yazıyor bence babandan rica et yada babanın arabasını kirala paralar boşa gitmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Bu arada alakasız olacak ama birşey anlatacağım.

Yakın bir arkadaşım geçtiğimiz yaz wat ile floridaya gitti. Neyse Florida da 8 arkadaş(3 iri yarı türk erkeği 3 ukraynalı kız 2 tanede belaruslu kız) hertzden 2009 model vede herşey dahil günlük 100dolara cadillac escalade kiralamışlar.

Kaç mil olduğunu bilmiyorum. Ehliyetli tek şöför varmış. Şöför çok yorulmuş. Ancak işin garibi bizim adamlar daha çok yorulmuşlar...

e normal tabi 3 ukraynalı 2 belaruslu iyiymiş valla araba kullanmak istemeyeceğim nadir durumlardan bir tanesi olurdu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehir İçin Bisiklet Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet

quote:

e normal tabi 3 ukraynalı 2 belaruslu iyiymiş valla araba kullanmak istemeyeceğim nadir durumlardan bir tanesi olurdu

Ben de bu yaz WAT yapıcam Yaşar büyük ihtimalle Florida'da; desene çok yorulucam

• Testiden su taşırmayın , sermaye içerde kalsın,arkadaşın dediği gibi jettayı kiralayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya5789

quote:

quote:

Ben de bu yaz WAT yapıcam Yaşar büyük ihtimalle Florida'da; desene çok yorulucam

Unutturma, sonra arkadaştaki fotoğrafları vede videoları göndereyim sana.

Of ki of

• 6-7 kişi... 2 si erkek... Yalnızca 1 inin ehliyeti var... Araba da B segmenti...

Ehliyeti olmayanın yerinde olmak isterdim :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaya5789

quote:

quote:

Unutturma, sonra arkadaştaki fotoğrafları vede videoları göndereyim sana.

Of ki of

Tamamdır, Florida'ya gitmem de garantilenmiş oldu bu mesajından sonra

• kızlardan birisi iri kıyım, diğerleri manyatür. zaten iki tanesini iri kıyım arkadaşın kucağına oturtmayı düşünüyorduk :D :D
    Babamdan da Jetta'yı kaç kez rica ettim vermedi valla lazım oluyo bana burda dedi :(((
    Hesaplarınıza göre en az 1500TL gider var sadece yol için, kişi başı 200TL yaklaşık. Tühh bir aylık öğrenim kredimiz gidecek böyle birşey yaparsak... Yolculuk, Kdz. Ereğli'den başlayacak Kırşehir Samsun Ankara vs. kafamıza neresi eserse :)) Zaten ufacık B sınıfı araba içinde 500 kilo insan topluluğu olunca amortisör görevini yapamaz yoldaki taşları bir bir hissederiz gibime geliyor.

Dediklerinize katılıyorum Jetta 1.6 LPG kiralayabilirsek hem ben rahat ederim hem de arkadaşlar, çünkü karakterini bildiğim araba... 1000km yol gelmiştik 200TL cıvarında gaz yakmıştı bizim Jetta... ilk 500km 160km/h ortalamayla gidilmişti ayrıca :S

Yardımlarınız ve önerileriniz için teşekkürler. Araştırmaya devam ediyorum :)

• Biz Florida diyoz sen Gırşehir, Samsun diyon kardeş. Olmadı şimdi
  • Ne kiralarsan kirala, ama dogru duzgun bir yerden kirala. Budget olur, Hertz olur, Europcar olur, Sixt olur, Avis olur. Bunlarin arasinda fiyati en uygun olan benim bildigim kadariyla Sixt'tir.

Bu firmalardan kiraladigin aracta full kasko olur. Oyle senet imzalama gibi bir durum asla olmaz. Muhtemelen kredi kartindan 250 TL - 300 TL kadar provizyon cekerler ve bu cektikleri provizyonu da araci teslim eder etmez geri iade ederler. Allah korusun herhangibir kazaya kari$tigin zaman, sana kimse "aracim $u kadar sure serviste kaldi, bana yatma parasi ode" falan gibi bir $ey soylemez. Eger alkollu kaza yapmadiysan, ararsin arac kiraladigin firmayi, sana yeni araba verirler ve yoluna aynen devam edersin.

Sakin, sakin, sakin ne idugu belli olmayan, sana bo$ veya arabanin tutarinda senet imzalatmaya kalkan, herhangibir kaza durumunda "arac serviste yatiyor" diye para talep edecek olan tiplerden arac kiralama. 60 TL degil, 80 TL ver, Megane kiralama, Albea kirala, ama kendini riske atma. Bu i$lerden ba$i yanan cok insan var, forumda aratirsan bulursun bununla ilgili konulari. Kendini maddi olarak riske atmadan, icin rahat tatilini yap.

$imdiden iyi yolculuklar.

• quote:

Biz Florida diyoz sen Gırşehir, Samsun diyon kardeş. Olmadı şimdi

wat Turkish Edition
  • quote:

Biz Florida diyoz sen Gırşehir, Samsun diyon kardeş. Olmadı şimdi

Önce Gırşeer soora Samsun... Sonra Florida :)) çirkinden güzele gitmek daha iyidir kanımca :P

quote:

Orijinalden alıntı: BaRiS

Ne kiralarsan kirala, ama dogru duzgun bir yerden kirala. Budget olur, Hertz olur, Europcar olur, Sixt olur, Avis olur. Bunlarin arasinda fiyati en uygun olan benim bildigim kadariyla Sixt'tir.

Bu firmalardan kiraladigin aracta full kasko olur. Oyle senet imzalama gibi bir durum asla olmaz. Muhtemelen kredi kartindan 250 TL - 300 TL kadar provizyon cekerler ve bu cektikleri provizyonu da araci teslim eder etmez geri iade ederler. Allah korusun herhangibir kazaya kari$tigin zaman, sana kimse "aracim $u kadar sure serviste kaldi, bana yatma parasi ode" falan gibi bir $ey soylemez. Eger alkollu kaza yapmadiysan, ararsin arac kiraladigin firmayi, sana yeni araba verirler ve yoluna aynen devam edersin.

Sakin, sakin, sakin ne idugu belli olmayan, sana bo$ veya arabanin tutarinda senet imzalatmaya kalkan, herhangibir kaza durumunda "arac serviste yatiyor" diye para talep edecek olan tiplerden arac kiralama. 60 TL degil, 80 TL ver, Megane kiralama, Albea kirala, ama kendini riske atma. Bu i$lerden ba$i yanan cok insan var, forumda aratirsan bulursun bununla ilgili konulari. Kendini maddi olarak riske atmadan, icin rahat tatilini yap.

$imdiden iyi yolculuklar.

Teşekkürler. Dedikleriniz bana gerçekten yardımcı olacak bilgiler Başıma gelmesinden korktuğum şeyler belirtilmiş ve açıklığa kavuşturulmuş

• Araç Opel Corsa, 6-7 kişi ve de 2 tane minyatür kızlar var.Ben o yolculuğu tehlikeli olarak görüyorum.

Mazallah 6 kişi gidersiniz 8 kişi geri dönersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: My_CaRizMa

Araç Opel Corsa, 6-7 kişi ve de 2 tane minyatür kızlar var.Ben o yolculuğu tehlikeli olarak görüyorum.

bkz. [condom.gif]

• quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

quote:

Orijinalden alıntı: My_CaRizMa

Araç Opel Corsa, 6-7 kişi ve de 2 tane minyatür kızlar var.Ben o yolculuğu tehlikeli olarak görüyorum.

bkz. [condom.gif]

Şapka gerekli. Başıma geldiğimden biliyorum.Arkadaşın dediği gibi şoför olduğuna lanet edeceksin.Bu bölümün yüzde 99 u erkek olduğuna göre rahat konuşacam.Yanına oturt bir kızı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.