Şimdi Ara

Öğrenciye bu kadar matematik neden dayatılıyor Allahını seven açıklasın..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya şimdi sbs'den tutun kpss'ye dgs'den ygs'ye kadar her sınavda bu lanet ders ağır bir şekilde konumlandırılmış.. Matematik olmasın demiyorum bilgisayar bulunmuşsa matematik sayesinde bulunmuştur... Yahu bu faktöriyel köklü sayılar çarpanlara ayırma falan neden tüm insanlara gösteriliyor lanet olsun ne işine yarayacak milletin ne kadar saçma bir olay ya liseli değilim 2 yıllık myo bitti dgs ye hazırlanıyorum.. Bu matematikte konu yarantanların kafasını çok merak ediyorum valla

• Daha iyi ve hızlı düsünmeni problem cözme yetenegini gelistirir metematik hayatın her yanında vardır hemde ezberci bir ders degil en sevdigim yanıda bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her dersten çok fazla bilgi veriliyor, isteniyor.Ama bu bilgiler kalıcı değil.Zaten sırf sınavla seçmek için tüm bu olay.Sonra Türkiye birincisi yarışmada sıfır çekti, ilk sorudan elendi haberleri oluyor.

• 2 yıllıktan sonrasını okumadım

• Aöle gidiyorum diğer dersler NOT olarak 3 4 5 mat yazılı sonuçları 15 14 44

• Matematik ilimin olmazsa olmazıdır. Ya öğrenirsiniz, ya öğrenirsiniz
  • O "matematikte konu yarantanlar", tek konu için hayatlarını harcayabiliyorlar. Yani bu adamlara saygı duymak lazım. Tabi birçok dersten bu kadar gereksiz konunun yüklenmesi benim de hoşuma gitmiyor, orası ayrı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lise 3 ilk donem matematik notlarimin TOPLAMI 45 etmiyo

• Mecbur ogrencileri bir seye göre eleyecekler yoksa herkes doktor avukat olmak ister? Matematikte gayet seçici bir ders.

• Çoğu şeyin temelinde matematik var. Asıl neden sayısal öğrencilerine coğrafya öğretiyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

Çoğu şeyin temelinde matematik var. Asıl neden sayısal öğrencilerine coğrafya öğretiyorlar...

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulplu21

quote:

Çoğu şeyin temelinde matematik var. Asıl neden sayısal öğrencilerine coğrafya öğretiyorlar...

+1

Ve edebiyat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıla kadar çok sevdiğimi söylemesemde şuan seviyorum. Mükemmel değilim ama integral olsun, matrisler olsun harika konular bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çünkü eşşeğin ..... dolayı.

ya şakayı geçtimde cidden çok abartıyolar bu matematik işini.
  • keşke her şey matematik olsa. sayılar varsa ben de varım.

• Google elinizin altında dış ülkeler ne düzeyde ne akdar gösteriliyor bakın.
  • Niye kpssde falan turkce dayatiyorlar. Bende sayisalim mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bruoglione

Matematik ilimin olmazsa olmazıdır. Ya öğrenirsiniz, ya öğrenirsiniz

lise hayatım boyunca matematiğim sıfırdı krediyle geçtim sonra zaten sosyal bölümde okudum matematik görmedim geçen senede dil sınavından üniversiteyi kazandım yani matematiğe kimse MAHKUM DEĞİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karlito Yalaréz -- 11 Mart 2013; 0:17:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

Orijinalden alıntı: Bruoglione

Matematik ilimin olmazsa olmazıdır. Ya öğrenirsiniz, ya öğrenirsiniz

lise hayatım boyunca matematiğim sıfırdı krediyle geçtim sonra zaten sosyal bölümde okudum matematik görmedim geçen senede dil sınavından üniversiteyi kazandım yani matematiğe kimse MAHKUM DEĞİL

Yolun açık olsun

• quote:

aynen coğrafya öğretmenim çok iyi bi kadın nerdeyse herkese proje ödevi verdi yoksa sınıfça kalıcaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.