Şimdi Ara

Öğrenci işleri bir dönemimi yaktı acil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlardır çok acil bilgiye ihtiyacım var. Yoksa bir dönemim öğrenci işleri personeli yüzünden çöp olacak.


    24 Eylül tarihinde İstanbul'da bir devlet üniversitesine yatay geçiş ile kayıt oldum. Kayıt ve ders muafiyeti için gerekli belgeleri 24 Eylül öncesinde üniversitenin sistemine yüklemiştim. Ders muafiyeti için hem telefonla hem mail ile hem de fakülteye giderek öğrenci işleri ile defalarca görüştüm. Her gittiğimde muafiyet için dilekçe vermeye kalktım kabul etmediler. Bana "Ders muafiyetleri pandemiden dolayı dilekçesiz yapılıyor, hocalar muafiyetleri tamamlayınca sisteme gireceğiz" demişlerdi. Ders muafiyetleri haftalar önce belli olmuş, muaf olacağım dersler öğrenci işlerine gönderilmiş ama personel ısrarla sisteme bu bilgileri işlemiyor.


    Üstelik bazı öğrenciler kayıt haftasında okula gidip dilekçe vererek muafiyet işlemlerini halletmişler. Bana yanlış bilgi verdiler. 2 hafta sonra vize haftası, öğrenci işleri yüzünden çok büyük bir sorun yaşıyorum. Resmen bir dönemim çöp oldu. Lütfen bilgi sahibi birisi varsa yardımcı olabilir mi? Ne yapabilirim, nereye şikayet edebilirim?








  • sikayetvar sitesine durumu aktarabilirsin benim bildiğim veya cumhurbaskanligina
    bende bi soru sormak istiyorum size myp ile başka bolume geçmek istiyorum şuan onlisans okuyorum yeni 1.sinifim ocak veya şubat gibi basvurular acilinca basvuru yapabiliyormuyum yoksa 1 sene beklememmi gerekecek bide almadigim dersler ne olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cimere yaz. ulaşabiliyorsan fakülte dekanına yaz. tüm üniversitelerin öğrenci işleri genelde ağır mal cahil orospu çocuğu salaklardan oluştuğu için bunları yaşaman normal.

  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    Son cümlende geçmişte yaşadığın acı ve kavgaların filmini izledim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.