Şimdi Ara

Öğrenci için yazın çalışabilecek en uygun iş ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
11.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktan anlaşıldığı üzere yazın bi işe giricem üni ara vermişken.. bol kazançlı böyle ne bulabilirim ? Gazetelerde anketörlük dikkatimi çekiyor günlük 50-70 arası para veriyorlar...bi tecrübede gerekmiyor yaşımada uygun (20 yaşındayım)..sizinde önereceğiniz böyle geçici olarak 1-2 ay çalışabileceğim tecrübe istemeyen meslekler varsa bu yaz için düşüneyim

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • up
  • reserv
  • hiç kimse çalışmıyor ülkemde :D
  • üni öğrenciyim İzmirde iş arıyorum part yada full farketmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anketörlük yapma hayattan soğursun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyner colin vs. büyük mağzalarda çalış ama işe girerken okulunun olmadığını sürekli tam zamanlı çalışacağını soyle yoksa işe almazlar. Sonrada okulun başlayınca ya istifa edersin yada part time a dönersin. Tam zamanlı çalışırsan primlerle birlikte 1300-1500 alabiliyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifci

Anketörlük yapma hayattan soğursun

yaptğın ankete göreymiş o günlük parada yapanlar zor diyor soğudum :D
  • hocam kuryelik yapiyorum günde 30 tl ye yakin (bazen 20 yogunluga göre) yer Rize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StyleSlayer -- 15 Haziran 2013; 21:58:49 >
  • güncel
  • 3-4 senedir yaz tatillerinde çalışan biri olarak yaz olduğu için mağaza önerebilirim fazla kazanmazsın ama rahat olur tabi lcw gibi yoğun yerlere girmezsen.tam zamanlı garsonluğu kesinlikle aklından geçirme. anketörlük yapabilirsin rahattır bazı yerlerde fazla para verir tabi düzgün yer bulmak lazım. greenpeace e bakabilirsin saatlik 10 tl veriyorlardı en son şu an durum nedir bilmiorum haftada 3 gün 5 er saat çalışılıyordu en az. eğer sıcakta dolaşabilirim diyosan saati 10tl civarına gelen broşür dağıtım işleri var mesaj atarsan yardımcı olurum ankarada tabi bu iş hergün olmaz. bide fiziğin düzgünse otellere git davetlerde garsonluk yapmak istiyorum de 2-3 saat çalışıp bahşişle beraber en az 60 tl alırsın bu işte hergün olmaz tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caporedattore

3-4 senedir yaz tatillerinde çalışan biri olarak yaz olduğu için mağaza önerebilirim fazla kazanmazsın ama rahat olur tabi lcw gibi yoğun yerlere girmezsen.tam zamanlı garsonluğu kesinlikle aklından geçirme. anketörlük yapabilirsin rahattır bazı yerlerde fazla para verir tabi düzgün yer bulmak lazım. greenpeace e bakabilirsin saatlik 10 tl veriyorlardı en son şu an durum nedir bilmiorum haftada 3 gün 5 er saat çalışılıyordu en az. eğer sıcakta dolaşabilirim diyosan saati 10tl civarına gelen broşür dağıtım işleri var mesaj atarsan yardımcı olurum ankarada tabi bu iş hergün olmaz. bide fiziğin düzgünse otellere git davetlerde garsonluk yapmak istiyorum de 2-3 saat çalışıp bahşişle beraber en az 60 tl alırsın bu işte hergün olmaz tabi.

anketörlüğü tam çözemedim gazetelerde cok ilan var..broşür işinide düşünmuyo değilim..

• bröşür işini bence şu 2 ay düşünme hayattan soğursun cidden çünkü sürekli dolanıyosun havalar biraz soğuyunca bakabilirsin. anketörlük işinide gider konusursun kafana yatarsa yaparsın.son olarak hangi işte çalışırsan çalış çok basit olmadığı sürece saati 10tlnin altına çalışma sömürtme kendini ilk işim garsonluktu mesela benim günde 10 saat çalıştırıp 2 lira veriyolardı 2. gün eeh .. deyip mesainin ortasında gitmiştim. bide bazı firmalar call center elemanı alıyorlar bi arkadaşım anlatmıştı iş çok rahat parası iyi diye araştırabilirsin.
  • Starbucks

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caporedattore

bröşür işini bence şu 2 ay düşünme hayattan soğursun cidden çünkü sürekli dolanıyosun havalar biraz soğuyunca bakabilirsin. anketörlük işinide gider konusursun kafana yatarsa yaparsın.son olarak hangi işte çalışırsan çalış çok basit olmadığı sürece saati 10tlnin altına çalışma sömürtme kendini ilk işim garsonluktu mesela benim günde 10 saat çalıştırıp 2 lira veriyolardı 2. gün eeh .. deyip mesainin ortasında gitmiştim. bide bazı firmalar call center elemanı alıyorlar bi arkadaşım anlatmıştı iş çok rahat parası iyi diye araştırabilirsin.

call center işine baktım şu an gazetelerde ilan falan var baya..bide yapabilirim geveze biriyimdir olmadı birini arar sorarım 1 aylık çalışsam geçici olur mu diye sorarım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.