Şimdi Ara

Öğrenci için 2000 model bmw 3.20Cİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar eskiden beri bu arabayı çok seviyorum ve bmw ve coupe kasa tarzı ve tipi çok hoşuma gidiyor
    37k-43k arası piyasası var.
    Bu arabanın masrafı olurmu ?
    Öğrenci için nasıl bir arabadır
    Şimdiden teşekkürler

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2000-3.20-ci-orjinal-m-paket-prins-lpg-325903747/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olur tabiki paranız yoksa bulaşmayın

• Masrafı çok olur, o yüzden öğrenciye gitmez.

• yok olmaz masraf, sümbül gibi gezersin tövbe yarabbi tövbeee.
    araç çırpısan araba bu arada.

https://forum.donanimhaber.com/m_119000845//tm.htm#119000845 troll kokusu aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 4 Ağustos 2016; 13:42:03 >
  • Coupe olduğu için çok temizini bulmanız zor olur,Çünkü alan insanın kullanım tarzı belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

yok olmaz masraf, sümbül gibi gezersin tövbe yarabbi tövbeee.
    araç çırpısan araba bu arada.

https://forum.donanimhaber.com/m_119000845//tm.htm#119000845 troll kokusu aldım

Ehliyet sınavım darbeden dolayı ağustosa ertelendi, bu sene mezuna kaldım yani yaşım 18 ehliyet yaşım tutuyor, bu sene alacam inşallah almazsamda seneye Allah nasip ederse alacağım neden troll dedinizki ?

• bimin aystiisi kullanıcısına yanıt
    koku aldım kesin demedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tanıdık iyi bi ustan ve cebinde en az bi 10.000 paran yoksa hiç bulaşma.
  • Yakıt, ekstra masraflar vs için paran var mi kenarda. Havası için almadığını düşünüyorum, zira artık havası kalmadı bu aracın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okul sanayiye yakınsa olur. Bi şey de yakmaz böylece ittirirsiniz genç adamsınız :)

• Sanayiden çıkmaz. Çünkü hepsi apaçi eline düşmüş bu araçların bakımı yapılmamış hor kullanılmış. Mercedes yada audi biraz daha hor kullanmaya dayanıklıdır ama bmw ler biraz daha hassastır. Bmw olupta hor kullanmayan insan yok. Hele coupe kasa tam paçi arabası. 4 kapılı sedanların yine apaçi eline düşmemişi bulunabiliyor.
  • bimin aystiisi kullanıcısına yanıt
    O arabaları alması değil , yürütmesi dert. Baştan yaptıracak paran ve vaktin varsa neden olmasın.

• Sanayide bir yerle aylık anlaşma yap hem ucuza gelir sürekli müdavim olursun
  • Peki bana 40k maxsimum yakıt çok mühim değil aşırı yakmadığı sürece ama sanayi masrafı çıkamayacak duruşu havalı ne araba önerebilirsiniz ?

• Evo görünümlü lancer alsam nasıl olur sert duruşlu bi araba apaçi gibi modifiyeli istemiyorum ekzos bağırtanlarda nefret ederim ama ayarında modifiyeyi severim . Bu arabayı satmam zor olurmu alsam ? Lancer lar nasıldır

• Aslında alfa romeo 159 çok hoş araba makyaja nodifiyeye bile gerek yok iyi metalik bir jantı olması yeterli ama alfa romeo her açıdan sıkıntı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.