Şimdi Ara

Oğlumla Kavga Ettim Ne Yapayım Şimdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER Oğlum ile KAVGA ETTİM NE YAPMAM GEREK CİDDİ CEVAP VERİN Kısaca Anlatıyorum :

Arkadaşlar az önce oğlumun odasına girdim kapıyı calmadan. O sıradada koltukta uzanıyordu. Kalk terasa çıkalım dedim (evimiz 2 katlı) oğlum ise yok baba sen çık ben yorgunum uyucam birazdan dedi. oğluma kızdım. ona bunları söyledim sinirden sen bizimle hiç biryere gelmiyorsun sen bize değer vermiyosun(gerçektende vermiyor) 20 yaşına geldi bizle 2 kelime laf etmiyorsun falan dedim. oğlum sinirlendi bagırmaya basladı yorgunum insanın halinden anla git napıyosan yap çık odamdan dedi. Sonra tam odadan cıkacakken bitane tükürük attım. oğlum üstüme dogru yürüdü o sıradada karım geldi. karım lütfen yapmayın falan dedi ağlayarak. Bende Eşimi üzmemek icin tekrar salona gittim. Bizim terasta kedimiz var. Oğlum Kediyi cok fazla sevmez. Ben sırf inat olsun diye oğlumun odasına götürdüm ve bu gece kedi burda yatsın terasta biz yatıcaz hava cok sıcak dedim. Oğlum o an sinir krizine girdi. Kediyi aldım benim üstüne fırlattı ve kedi birden süper ninja mercan dedeye dönüşü verdi. Cebinden cıkarttıgı zehirli kedi mamasını Oğluma fırlattı. Eşimide süper elektromanyetik silahıyla etkisiz hale getirdi. Daha sonra özel bir araçla zindana gittik ve bu olanları zebanilerle kutladık. Bundan sonra hiçbir zaman oğlum ile ne sohbet edeceğim nede odasına gireceğim.Eşim çok ağladı bugün bu hayırsız evlat yüzünden sizden sadece moral bekliyorum

• Eşini s..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav he he.
  • okumayın
  • güzel gidiyordu tükürük falan dedim ne oldu yeni bir edwırd mı doğuyor ama zindan elektromagnetik falan yakışmamış sonunu güzel bağlasan iyi csb olurdu bu uyarıma göre yaz tutar
  • Oha baboli
  • night night very well geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün Dinlenicem Ne Yapayım?
    7 yıl önce açıldı
    Yine ben yine kız mevzuları
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anladık 20 yaşındasın kedin var ve asosyalsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • barış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bogdan Bogdanovic

Eşini s..

el altindan 3 sayilik atiss ve baskeeeeet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.