Bildirim
Oğlum Bak Git Film Fragman

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
bizim milletin saçmalamakta ve abartmakta üstüne yok -
boş işler -
Gereksiz, saçma sapan. -
nekadar yaratıcılar -
Bunlar yüzünden çöpçününde başı yandı 2 dk eğlence için video çekiyorlar sürekli gündemde adama 5 sene hapis cezası verecekler. -
Nerede Yavuz varsa orada saçmalık vardır. -
Süpermiş yaa.
-
up bu film bir berbat dostum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: -Pisagor-
Bunlar yüzünden çöpçününde başı yandı 2 dk eğlence için video çekiyorlar sürekli gündemde adama 5 sene hapis cezası verecekler.
Benim bildiğim tam tersiydi.Video bi anda patlayınca aile şikayetini geri çekiyo diye okumuştum. -
Galiba sadee filmin ismi öyle o konuyla alakası yok.Fragmandan anladığım kadarıyla. -
-
"16 gblık harddiskim var" , elindeki usb dayı. -
Filmin en komik denilebilecek yerlerini gösterdiler fragmanda. Tebessüm bile etmedim, izlenmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: HonanımDaber
"16 gblık harddiskim var" , elindeki usb dayı.
USB Flash Bellek tam olarak.Ancak harddisk demek yanlışmı taşınabilir harddisk ile flash belleklerin teknolojisi farklımı -
quote:
Orijinalden alıntı: Smartly
quote:
Orijinalden alıntı: HonanımDaber
"16 gblık harddiskim var" , elindeki usb dayı.
USB Flash Bellek tam olarak.Ancak harddisk demek yanlışmı taşınabilir harddisk ile flash belleklerin teknolojisi farklımı
Benim bildiğim harddisk içinde mekanik parçaları da barındırır , usb de harddiskler gibi mekanik bir yazıcı vs. olmadığından usb ye usb yada flash bellek dersin harddisk diyince kasanın , notebookların içindeki ve harici disk demiş olursun .
http://harddisk.nedir.com/
http://www.arge24.com/index.php?option=com_content&view=article&id=215:usd&catid=5:ueruen&Itemid=13
İki linki okudum teknolojileri de ayrı tamamen.
-
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X