Canım çok sıkılıyor. Artık eskisi gibi bilim kurgu çıkmıyor. Uzaylılı, robotlu mobotlu, aksiyonu bol bir film lazım. Independence day 1,2 Battle of los angeles , avatar, alien serisi, war of the worlds, pacific rim vs bunların alayını izledim. Adam akıllı film yok. Canım o kadar sıkılıyor ki oyun olarak terminatör oyunlarını bile steamden almayı düşünür oldum. Düzgün bir aksiyon filmi yok izlenecek. Youtube'da filmlerin efendisi diye bir kanal var adam AI ile spoilerın içinden geçiyor filmlerin. Birkaç izlenecek film buldum ama hayal kırıklığı yaşarım diye açıp izleyesim bile gelmiyor. Terminatör dark fate'te bunu gördüm genesys kötü diyordum bu ondan bile iğrenç. Battlestar galacticaya mı başlasam onu düşünüyorum. Yıllar önce izlemiştim güzeldi... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 22 Haziran 2025; 22:33:40 > |
Yalvarırım Film ve Dizi Önerin

-
-
Amazon prime, netflix falan satın almakta pek istemiyorum çünkü rezil yapımlar var. Belki fallout için olabilir tam emin değilim.
-
Oynamadıysan en çok sevdiğim oyun olan Detroit: Become Human öneririm. Film gibi oyun.
Film olarak da Warrior (2011), Mad Max: Fury Road, Gi-eok-ui bam
-
sanal ülke 2025 izle
bunu arat googledan. idare eder film.
-
Hocam oyun olarak ben biraz escape from tarkov gibi bir şey arıyorum. PUBG , arma kıvamında ama rigor z, dayz gibi bir havada bir şey arıyorum. Derdim taktiksel FPS.
Genelde sniper alıp milleti çatır çatır indirmeyi seviyorum böyle oyunlarda.
Deadside oyun olarak bunu buldum steam yaz indiriminde alacağım.
Film olarak hala bakıyorum güzel bir şey arıyorum. Böyle war of the worlds, terminatör havasında bir şey arıyorum.
-
neden çok sıkılıyor tatil filan gitsene..
-
Hocam iş değiştirmem lazım. Fakat bana 2 saat civarı bir şeyler lazım kafayı dinlendirecek.
Eğitimlerim var yaz boyu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gelceğe dönüş 1
izlemediysen iyidir..
14 numara türk filmi sinan çetin bu da iyidir..
joy ride 1 2 3 iyidir..
ne iş yapıyorsun.. ?
-
Büyük bir elektronik devine teknik destek sağlıyorum. Elit teknikerim bilgisayarlara bakıyorum, arıza adresine teknisyen göndertiyorum.
Secret level veya love death and robots dizilerini öneririm.
kutsal damacana zombi neyine yetmiyor
-
14 Numara Filmi var Türk filmi mutlaka izlemelisin.. (sinan çetin)
-
-
Benim için bu dizi 1. sırada, umarım hoşuna gider
www-imdb-com.translate.goog
https://www-imdb-com.translate.goog/title/tt3230854/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=tr&_x_tr_pto=tc&_x_tr_hist=truehttps://www-imdb-com.translate.goog/title/tt3230854/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=tr&_x_tr_pto=tc&_x_tr_hist=true
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X