Şimdi Ara

Oğlum Bak Git (2012) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
5.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araştırmadan filme gitmenin cezasını çektim. hayatımdan 2saatimi çaldı. tamamen saçmalık.

• Gerekli puanı almış.

• bence yuksek almıs.ederı 0-1 arasıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

bence yuksek almıs.ederı 0-1 arasıydı.

Evet, çok overrated olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

araştırmadan filme gitmenin cezasını çektim. hayatımdan 2saatimi çaldı. tamamen saçmalık.

Hayır gidecek film mi kalmadı cok ozur diliyorum 5 yasindaki cocuk gitmez o filme arastirmana gerek yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha en başından anlamıştım çok saçma bir film olacağını gerekli puanı almış zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50pho50

O değilde bu repliği Buz Devri 4'te duymuştum kalkıp filmi kapatasım geldi.

Edit: Video

sinemada buz devri 4'ü izlerken bi anda demez mi "oğlum bak git" diye hiç aklıma gelmezdi şimdi düşünmüyor değilim dublajı yaparlarken yavuz seçkin mi ordaydı diye bu kadarda olmaz ya bırak suyunu çıkarmayı buharlaştırdılar

• Saçmalık
  • Şaheser bir film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enzy

Saçmalık

+1
  • IMDB Puanı 1.1 bence - (eksi) lerde olmalıydı. Böyle geri kafalı yapımcılar senaristler oldukça Türkiye'deki sinema anlayışı daha çok kirlenir. Uzun Hikaye gibi muhteşem filmler yapılıyor, keşke biraz örnek alsa şu salaklar da...
  • ya bir videodan medet umulupta sinema filmi ceken gerizekalılar oldukca bizim sinema izleme sansımız sıfır bilader ...
  • Uzun hikaye yi ve 1915 i umursamadan şu filme gidenleri gördüm
  • Adamlar 50 bin kişi izlese kardır diye film çekiyorlar.
  • Metin Yıldız'ı severim neden bu salak filmde oynamış ki abi ya.. Şaka maka harbi 1.1
  • Gitmeyin abi şu filme, minimum gişe rekorunu kırsınlar.
  • Böyle filmleri neden çekerler anlamıyorum.Bir programa çıktıklarında biri sorsa aslında bu tür gereksiz saçma filmleri neden çekiyorsunuz diye yüzüne şu adamlara
  • saçma sapan böle film yapıyolar sonra bize izlettiriyorlar giderim internetteki videoyu izlerim arkadaş :D
    olum bak gidin ya sinemayı böle abuk seylerle işgal etmeyin youtubetaki videoya güvenip film ceken adamlardan ne beklenirki yıl 2012 ama bu herifler yeşilçamdakilerden bile daha geri düşünceli ...
  • 1.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lenin

Adamlar 50 bin kişi izlese kardır diye film çekiyorlar.

O değil de o imza ne arkadaş Arap sosyalisti mi oldun .
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.