Şimdi Ara

Oğlum Bak Git (2012) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
5.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: La Mort

Bir şeyi de tadında bıraksalar ölürler zaten.

aynen
  • Adamlar film için malzeme bulamaz oldular heralde bana gelsinler bin tane konu veriyim. bu nedir yaa!!
  • B*k gibi bir film geliyor, beklemede kalın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

http://www.ntvmsnbc.com/id/25383875

3,5 yıl hapis istemişler . Ben anlamıyorum gerçekten 17 yaşında çocuğa terbiye verememişsin , üstüne bir de dava ediyorsun.

Açık söyleyeyim , çocuğum böyle bir olayla karşıma çıksa bir de ben vururum kafasına.

O davayı açanın ..

Böyle p.. kurularını savunacaklarına gidip o adamın hakkını savunsunlar. Sen git adamın konuşmasıyla dalga geç, ardından üstüne yürü, dayak yiyince de dava aç. Zaten kafasındaki yarıklardan belli oluyor daha önce çok dayak yediği...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 30 Eylül 2012; 14:13:23 >

• O değilde bu repliği Buz Devri 4'te duymuştum kalkıp filmi kapatasım geldi.

Edit: Video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3D589D20C -- 30 Eylül 2012; 18:04:05 >
  • Yok artık
  • Filmini yapmadıkları bir bu kalmıştı bunun da filmini yapmışlar tam olmuş.
  • Süper Türk filminden daha rezil olabileceğini sanmıyorum.
  • Bizim Türk milletinden bir CACIK olmaz arkadas. Görürsünüz bakın çok giden olacak buna bile
  • Benim takıldığım nokta 100 sayfalık Aşk-ı Memnu ve diğer kitaplardan 4 sezonluk diziler ve filmler yapıldı. 3 kıtalık "Öyle Bir Geçer Zaman ki" şarkısından 3.sezonuna giren dizi yapıldı.. Adamlar 1,5 dakikalık Oğlum Bak Git videosundan 90 dakikalık bir film yapmışlar.Filmi bi izleyin ondan sonra gelin buralara yazın şöyle böyle diye.
  • Yavuz Seçkin ilk başta Şahan'ı taklit etti olmadı, bir de böyle deniyor şansını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paardon

Kafayı yemişler..

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razura

quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

http://www.ntvmsnbc.com/id/25383875

3,5 yıl hapis istemişler . Ben anlamıyorum gerçekten 17 yaşında çocuğa terbiye verememişsin , üstüne bir de dava ediyorsun.

Açık söyleyeyim , çocuğum böyle bir olayla karşıma çıksa bir de ben vururum kafasına.

O davayı açanın ..

Böyle p.. kurularını savunacaklarına gidip o adamın hakkını savunsunlar. Sen git adamın konuşmasıyla dalga geç, ardından üstüne yürü, dayak yiyince de dava aç. Zaten kafasındaki yarıklardan belli oluyor daha önce çok dayak yediği...

Bir türk filmi vardı özgü namal felan oynuyodu .O.çocukları diye oradaki çocuklara benziyo eleman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Benim takıldığım nokta 100 sayfalık Aşk-ı Memnu ve diğer kitaplardan 4 sezonluk diziler ve filmler yapıldı. 3 kıtalık "Öyle Bir Geçer Zaman ki" şarkısından 3.sezonuna giren dizi yapıldı.. Adamlar 1,5 dakikalık Oğlum Bak Git videosundan 90 dakikalık bir film yapmışlar.Filmi bi izleyin ondan sonra gelin buralara yazın şöyle böyle diye.

+1

recep ivedik izleniyorsa bu da izlenilebilir...yani sırf bir replikten alıntı ismi var diye ,araya bir konu sıkıstırdı diye bu kadar olumsuz eleştiri almamalı daha vicyona bile girmeden...zaten beklentim de büyük değil ama izlicem yinede.
  • Afişe bak çay demle.
  • Bu film projesinde bulunan yonetmeninden senaristine oyuncusundan personeline kadar hepsi anne rahmi terk.

• Saçmalıklar abidesi. Berbat ötesi bir fikir.

• Fragmanı bile hayatımdan 1,49 saniye çaldı keske izlemeseydim
    İlkögretim esprileri.
  • Cidden türk sinemasında senaryo sıkıntısı var. Adamlar resmen tuvalette düşündükleri şeye film çekiyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.