Bildirim
Öğle Yemeği -> Ton Balıklı Makarna + Salata
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Afiyet olsun. Makarnalar biraz yağsız, kuru kalmış gibi ama fotograf yanıltıyor olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: Zipperhoff
Afiyet olsun. Makarnalar biraz yağsız, kuru kalmış gibi ama fotograf yanıltıyor olabilir
evet hafiften kuru iyi yakalmışsınız. şöyle, bi ton balığının içindeki görünen yağın kafadan yarısını falan direk attım ve kaln yağı ton balığı ile karıştırdım. ve ton balığının yarısını alıp bu makarna ile karıştırdım. makarnaya başka yağ eklemedim zaten.yerken kuru gelmiyo ağzıma ama normalde yapılan makarnalara göre daha az yağlı olduğu doğrudur. böyle hoşuma gidiyo açıkçası.
salatayı bol limonlu, nar ekşili yapıyorum ve yağın yanında bi miktar su da ekliyorum. salatanın o ekşi su kısmı da olunca makarnanın hafif koru olması hissedilmiyo
-
Ton balıklı makarnın soya sosu ve krema ilavesi ile denenmesi tavsiye olunur. -
Son derece sağlıklı ve hafif bir kombinasyon. Makarnaları bence yağlamayıp, haşlar haşlamaz suyunu süzüp tabağa alırsan yapışmaya fırsat vermeden ve lezzetini kaybetmeden yersin. Ton balığının yağını makarnaya hafiften gezdirebilirsinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
Son derece sağlıklı ve hafif bir kombinasyon. Makarnaları bence yağlamayıp, haşlar haşlamaz suyunu süzüp tabağa alırsan yapışmaya fırsat vermeden ve lezzetini kaybetmeden yersin. Ton balığının yağını makarnaya hafiften gezdirebilirsinde.
öyleyaptım aslında. yukarıda da yazdığım gibi, tın balığının yağının bi kısmını direk attım (yani lavaboya döktüm çünkü çok yağlı oluyo balık) sonra kalan yağı ile ton balığını alıp makarna ile karıştırdım. karıştırınca balık ile gelen yağ makarnaya karıştı. makarna da yağlanmış oldu. -
Salata çok hoş olmuş uzun süredir yeşillik yiyemiyorum. Makarna da güzele benziyor. Ben makarnayı yaparken kahvaltılık sos ilave ediyorum. En sonda da bir kutu ton balığını güzelce ezip heryere eşit gelecek şekilde dağıtıyorum çok hoş oluyor denemenizde fayda var -
salata marul+maydonoz sadece. ekşi için de limon+nar ekşisi+yağ+biraz su+tuz
kahvaltılık sos dediğiniz nasıl bişey? -
quote:
Orijinalden alıntı: 01001101
salata marul+maydonoz sadece. ekşi için de limon+nar ekşisi+yağ+biraz su+tuz
kahvaltılık sos dediğiniz nasıl bişey?
BİM den almıştım acuka deniliyor sanırım. -
Ton balik ve salata super ikili
Fotoğraf mı küçük mobilden mi öyle gözüküyor? Gördüğüm kadarıyla makarna kuru duruyor ama sağlıklı bir kombinasyon.
fotoğraf 8mp büyüklüğünde, 3200x2400 aslında makarnayı kuru yapma gibi bi niyetim olmaz hiçbir zaman, benim damak tadıma göre kuru değil bu ama birçok kişi kuru dediğine göre belki de ben böyle alışmışımdır -
quote:
Orijinalden alıntı: 01001101
fotoğraf 8mp büyüklüğünde, 3200x2400 aslında makarnayı kuru yapma gibi bi niyetim olmaz hiçbir zaman, benim damak tadıma göre kuru değil bu ama birçok kişi kuru dediğine göre belki de ben böyle alışmışımdır
Ben kendimden örnek vereyim mesela. Tereyağ, kaşar, rende domates, zeytin ne bulduysam evde koyarım içine.Tek malzemeli kuru geliyor bana.
ben önceden salçalı çok yapardım. yoğurtla yerdim. şu sıralar yemek yanında sadece makarna tercihim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X