Şimdi Ara

Oğlana bisiklet bakıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu bölümde okuduğum bilgilerle ufak tefek bişiler öğrenmiş olsamda hatalı bir seçim yapıp kötü bir ürün almak istemiyorum.
    Oğlan 4 yaşında ve her çocuk gibi hevesli ilk bisikleti olacak haliyle sürekli binmek isteyecek bende araba ile taşıyabileceğim birşey istiyorum. Katlanır bisiklet bu konuda bana yardımcı olurmu? Sedan bir arabanın bagajına sığarmı?
    Bütçe olarak 250-300TL çok geçmek istemiyorum,

Görüşleriniz için teşekkürler..

• çocuk bisikleti küçük olur zaten rahat sığar
    çocuğun boyu kaç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hærun -- 20 Ağustos 2011; 6:00:34 >
  • Çocuğun boyu 115cm civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraykoru

Çocuğun boyu 115cm civarı

http://www.salcano.com/c13.asp böyle bişey olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

quote:

Çocuğun boyu 115cm civarı

http://www.salcano.com/c13.asp böyle bişey olabilir

Öneriniz için teşekkür ederim, hemen araştıracağım.
  • Bianchi markasınada bakın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: __éSér__

Bianchi markasınada bakın bence

Bianchi araştırdım 200TL üzerinde fiyatları, Salcano 170TL civarı makul geldi ancak İzmir 'de ürünü bulamadım eğer öyle olursa Bianchi ye dönebilirim.
    Gerçi çocuğun ilk bisikleti olacak daha ucuz alış veriş merkezlerinden alıp öğrenirken haşat etmesini göz önünde bulundursammı diyorum
  • Açtığım son konulara bakarsanız ilanımı görebilirsiniz...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: __éSér__

Bianchi markasınada bakın bence

Bianchi araştırdım 200TL üzerinde fiyatları, Salcano 170TL civarı makul geldi ancak İzmir 'de ürünü bulamadım eğer öyle olursa Bianchi ye dönebilirim.
    Gerçi çocuğun ilk bisikleti olacak daha ucuz alış veriş merkezlerinden alıp öğrenirken haşat etmesini göz önünde bulundursammı diyorum

Öyle yapmalısınız bence. Uzun ömürlü bir alet alsanız da bu çok bir şey değiştirmeyecek, boyu uzadığında hem binerken zorlanıcak hem de küçük olduğu için kullanmak istemeyecek.

• Hafif ve frenleri saglam birsey bakın.Fazla para vermeyin ileride iyisini alırsınız,çünkü 15 yaşına kadar neredeyse her sene küçük gelecek.
    Ve asla kasksız bindirmeyin.Ne kadar hızlı olursa olsun ölümcül olablir her kaza.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.