Şimdi Ara

Ofsayt !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuzenimle iddaaya girdik kuzenim bana yeni kurallara göre oyuncu topa dokunmadan ofsayt verilemez diyo (ilk defa duydum ondan) bende topa doğru hareketlenirse ofsayt verilir diyorum doğrusu nedir ?

Umudunu kaybettiğin zaman Türk olduğunu hatırla.(Mustafa Kemal Atatürk)
  • Eğer kendisi ofsaytta olup, yakınında ofsaytta olmayan takımdaşı varsa ve takımdaşı topa doğru hareketlenirse ofsayt olmaz.

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Eğer kendisi ofsaytta olup, yakınında ofsaytta olmayan takımdaşı varsa ve takımdaşı topa doğru hareketlenirse ofsayt olmaz.

Onun ofsayt olmadığını biliyorum. Ofsaytta olan kişi topa doğru hareketlenirse buna ofsayt kararı verilmezmi illa topa dokunmasımı lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elliuç -- 28 Ocak 2012; 20:17:33 >

Orijinalden alıntı: LaFortune

quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Eğer kendisi ofsaytta olup, yakınında ofsaytta olmayan takımdaşı varsa ve takımdaşı topa doğru hareketlenirse ofsayt olmaz.

Onun ofsayt olmadığını biliyorum. Ofsaytta olan kişi topa doğru hareketlenirse buna ofsayt kararı verilmezmi illa topa dokunmasımı lazım ?

Hareketlenirse de ofsayt dokunsa da ofsayt hocam. Maç izleyen adam böyle konuda iddaaya girmez ama bilemiyorum. Ha bazen hareketlenme halinde hakem bayrağı kaldırır, ama hareketlenmeyi kestiğini görünce hakem oyunu durdurmaz.
    Yer yüzünde, gök yüzünde bir fırtına kopar hergün. Yakar, yıkar, geçer tüm dünyayı Adı FENERBAHÇE!

PSN; Denizhan1907
  • 1 oyuncu varsa >> ofsaytta olan bir oyuncu dokunsa ya da hareketlense ya da hiçbir şey yapmadan beklese bile eğer avantajlı durumdaysa ofsayt bayrağı anında kalkar ancak oyuncu bu avantajdan yararlanmazsa ofsayt vuruşu kullanılmaz ve oyun devam eder ama bu da orta hakemin kanaatindedir hakem bayrak kalkar kalkmaz ofsaytı verebilir ya da oyunu devam ettirebilir

2 oyuncu varsa >> ve bu oyunculardan biri ofsaytta diğeri değilse ofsaytta olan oyuncu avantajlı durumda ama bu avantajını ofsaytta olmayan bir diğer arkadaşına bırakırsa ofsayt olmaz
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ofsayttaki oyuncu topa hareketlenirse topa dokunmasa da ofsayt verilir.
  • topa dokunmasa bile pozisyona etki veya takımının yararına bi hareketi ofsayttır yani topun üstünden atlayıp(ofsayttaki) arkadan gelenin almasını sağlasa bile ofsayt

★★★ Fenerbahçe 2012-2013 ★★★
    1 Volkan Demirel 2 Egemen Korkmaz 3 Hasan Ali Kaldırım 4 Bekir İrtegün 5 Mehmet Topal 6 Joseph Yobo 7 Moussa Sow 9 Miroslav Stoch
    10 Alex de Souza 11 Dirk Kuyt 14 Raul Meireles 15 Henri Bienvenu 16 Cristian Baroni 17 Recep Niyaz 20 Sezer Öztürk 21 Selçuk Şahin
    23 Semih Şentürk 27 Miloš Krasić 34 Fehmi Mert Günok 38 Mehmet Topuz 48 Salih Uçan 53 Serdar Kesimal 54 Erten Ersu
    60 Özgür Çek 67 Orhan Şam 77 Gökhan Gönül 85 Serkan Kırıntılı 88 Caner Erkin
  • Cevaplar için teşekkürler kendisine laf anlatamadım birtürlü yok yeni kural çıktı filan zırvaladı durdu ama sizinde cevaplarınızı görünce kabullendi ve yeni bir ayakkabım oldu
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.