Şimdi Ara

Emenike neden oynamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Karabükle oynayacağımız maça kadar hep aklımda Emenike nin yerinde olsam ben ne yapardım sorusu vardı. Emenike' nin maçta oynamaması ve maçın ardından kulüp doktorunun ve Karabük teknik direktörünün açıklamasının ardından herkesin aklına Emenike'nin muhtemel Fenerbahçe transferi geldi. Halbuki asıl konu bana göre emenike Yobo arkadaşlığıydı. Ben maç gününe kadar hep bunu düşündüm. Acaba ben Emenike olsam beni milli takıma aldırmış arkadaşımın oynadığı ve şampiyonluk mücadelesi yapan takıma karşı nasıl mücadele edebilirdim? Hani mevkilerimiz sağ bek ya da sol bek kaleci falan olsa maç içinde karşı karşıya gelme durumu çok nadir olsa yine bir nebze ama birimiz stoperken diğerimiz forvetiz. Yani maçın kaderini belirleyecek iki oyuncuyuz ama biz arkadaşız üstelik arkadaşımında bana çok sağlam bir kıyağı olmuş. Şimdi ben o arkadaşımın önüne taş koyduğum anda arkadaşlığım biter mi? en önemliside milli takım kariyerimde herhangi bir değişiklik olur mu? Sonuçta daha önümde uzun yıllar var. Ben Emenike nin yerinde olsam düşünmezdim diyen yalan söyler. Açıkçası Emenike nin maçta oynamaması benim için pek süpriz olmadı. Ya "kötü" oynayacaktı ya da oynamayacaktı. Emenike belki kendi adına en doğru kararı verdi ama profesyonellik adına en amatör olanı yaptı. Bir gün bu kararının Emenike nin önünde büyük bir engel oluşturacağına inanıyorum.

• Abi yorumlarını dehşetle takip ediyorum.Çok farklı bir adamsın hatta forumdaki en farklı adamsın

Orijinalden alıntı: Osho__

Abi yorumlarını dehşetle takip ediyorum.Çok farklı bir adamsın hatta forumdaki en farklı adamsın

Estağfırullah ya

Orijinalden alıntı: samplus

Karabükle oynayacağımız maça kadar hep aklımda Emenike nin yerinde olsam ben ne yapardım sorusu vardı. Emenike' nin maçta oynamaması ve maçın ardından kulüp doktorunun ve Karabük teknik direktörünün açıklamasının ardından herkesin aklına Emenike'nin muhtemel Fenerbahçe transferi geldi. Halbuki asıl konu bana göre emenike Yobo arkadaşlığıydı. Ben maç gününe kadar hep bunu düşündüm. Acaba ben Emenike olsam beni milli takıma aldırmış arkadaşımın oynadığı ve şampiyonluk mücadelesi yapan takıma karşı nasıl mücadele edebilirdim? Hani mevkilerimiz sağ bek ya da sol bek kaleci falan olsa maç içinde karşı karşıya gelme durumu çok nadir olsa yine bir nebze ama birimiz stoperken diğerimiz forvetiz. Yani maçın kaderini belirleyecek iki oyuncuyuz ama biz arkadaşız üstelik arkadaşımında bana çok sağlam bir kıyağı olmuş. Şimdi ben o arkadaşımın önüne taş koyduğum anda arkadaşlığım biter mi? en önemliside milli takım kariyerimde herhangi bir değişiklik olur mu? Sonuçta daha önümde uzun yıllar var. Ben Emenike nin yerinde olsam düşünmezdim diyen yalan söyler. Açıkçası Emenike nin maçta oynamaması benim için pek süpriz olmadı. Ya "kötü" oynayacaktı ya da oynamayacaktı. Emenike belki kendi adına en doğru kararı verdi ama profesyonellik adına en amatör olanı yaptı. Bir gün bu kararının Emenike nin önünde büyük bir engel oluşturacağına inanıyorum.

hep Emenikeyi düşünüyoruz fakat ona Maaşını veren Karabükün zazarını kim karşılayacak?Karabük hem Fb maçında hemde Ts maçında oynamazsa nasıl profesyonel olunacak?O arkadaşımdı,o hemşerimdi,eski takım arkadaşımdı v.s hep bizim Medyamızın gündeminde.Aynı Medyada Oyuncuların Profesyonelligini sorguluyor.Bu işi baştan aşagı degiştirmemiz lazımki artık herkes sorumlulugunu bilsin.Fb ile Ts nin çekişmesinde zazarı gören Emenike ve karabük oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Meireles geliyor
    13 yıl önce açıldı
    ligimizde neden cizgi hakemi yok?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.