Şimdi Ara

CL penaltıyı yerine serbest vuruş verdi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • A.Madrid-Barcelona maçında az önce A.Madrid takımının oyuncusu ceza alanı içinde elle oynadı hakem penaltı olan pozisyona dışarıda dedi.

Barcelona 'nin 3 CL si hakemlerin sayesindedir

THE BEST SUPERHERO MOVIE OF ALL TIME
  • Ama öyle deme hocam Uefalona hersene en zor rakipleri bize veriyolar bi de hakeme karşı oynuyoruz ama uefalona

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hakkaten önceki eyyamlarınıza sayın. Hakem rezildi ama sonuç olarak iki taraf için de.

Sergio Ramos
  • İlk maçta Torres'e veren kırmızıya sayın, eşit düzeyde etkiledi ikisi de turu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Barçaya ilk defa hata yapılnış ozaman.Hakemler ittire ittire son 5 seneyi geçirdiler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Iniesta'nın kırmızısı nolacak dostum?

Hakkaten önceki eyyamlarınıza sayın. Hakem rezildi ama sonuç olarak iki taraf için de.

onceki eyyamlari 1 degil 2 degil 3 degil. 20 degil.hele Arsenal macinda RVP ye ofsayttan 2 sari kart gormesi delirtmisti beni o gunden bu yana anti barcaliyim

THE BEST SUPERHERO MOVIE OF ALL TIME
  • Tekten yattin galiba

Asla taraf oynamam bu yuzden gerci o zamanda kgden yatiyom

"Satranç oynamayı sevmiyorum çünkü hayatın çok az anlamı olduğu acımasız bir zamanda doğmuş bir oyun olduğu için. Herkes bazı insanların diğerlerinden daha değerli olduğuna inanıyordu. Şahlar ve piyonlar... Ben hiç kimsenin bir başkasından daha değerli olduğunu düşünmüyorum. Satranç sadece bir oyundur ve gerçek insanlar birer taş değillerdir. Bu dünyaya sanki bir satranç oyunuymuş gibi bakan herkes kaybetmeyi hak eder." Harold Finch
  • Arkadaşlar ben Barcelona taraftarı değilim hatta elendikleri için sevindim de. Sadece haber amaçlı konuyu açtım. CL de hakemler tarafından en çok kollanan takımın Barcelona olduğunu biliyorum.

İniesta %100 atılmalıydı.
  • Hep Barcelona kollanıyordu diğer takımların neler çektiğini biraz anlasınlar

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Topa vuran İniesta değilmiydi? Hani 2 3 dakika önce kırmızı kart görmesi gereken ama kart görmeyen iniesta! Hımmmm ...

Barcelona kaç kere böyle hakemler yüzünden emek hırsızlığı yaptı ahhh ahhh. çakma katalanlar ağlamayınmnnnn

Orijinalden alıntı: yoksulseytan22

Topa vuran İniesta değilmiydi? Hani 2 3 dakika önce kırmızı kart görmesi gereken ama kart görmeyen iniesta! Hımmmm ...

Barcelona kaç kere böyle hakemler yüzünden emek hırsızlığı yaptı ahhh ahhh. çakma katalanlar ağlamayınmnnnn

Ben konuyu haber amaçlı ve Avrupalı hakemlerinde hatalı karar verebildiğini göstermek amaçlı açtım. Barcelona takımı zaten hiç sevmem. Özellikle 2-3 sene önce bir Real maçında maç boyunca yaptıkları çirkeflikler ve hakemin buna izin vermesi sebebiyle Barcelona dan nefret ederim.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.