Şimdi Ara

Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.534
Cevap
266
Favori
285.665
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: folkeyno

Bi komplo teorisi atayimda ortaya da gorun!
    MS bunu yaparak akademik calismalarin takibini kolaylastirmak, denk gelirse gizli calismalari elde etmek icin yapiyor. Ne diye milyar dolarlik veri saklama yatirimi yaptigi altyapiyi bedava akademisyen ve ogrencilere versin yoksa ;) ???

demedi demeyin!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odtü'de sıkıntı yok alınıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helalinden 10

Odtü'de sıkıntı yok alınıyor

Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile

Hocam Anladığım kadarıyla üyeliğimi kabul etti ama sadece online olarak aktif görünüyor. Neyi yanlış yapıyorum?

• Bende de indirme çıkmıyor sadece online kullanabiliyorum. kayıt olurken böyle bir yazı çıkıyor okulla alakalı heralde.
    1 TB ücretsiz çevrimiçi depolamaya ve Office'in çevrimiçi sürümlerine sahip olursunuz. Bazı okullar giriş sayfasında bulunan Office'i Yükle düğmesi aracılığıyla Office masaüstü uygulamalarını da sunmaktadır.
  • beyler bu 1Tb nin ömrü ne kadar acaba bilen varmı? ona göre içerisine depolama yapıcam eğer öğrenim süresi boyuncaysa hiç yedeklemeye deymez
  • Gaün 2014 girişliler office aboneligini nasıl açıyor

• sadece online acılıyor yukleme baglantıları gelmiyor.. :(
  • Ne kadar diskimizin kaldığını nasıl öğrenebilirim? Mesajımı alıntı yaparak Cevaplarsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: kotukedi

sadece online acılıyor yukleme baglantıları gelmiyor.. :(

Bana da gelmedi.
  • Yeditepe üni. den nasıl alınır bilgisi olan varmı?
  • normalde "office 365 ayarları" kısmından "yazılım"a girince
    Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile
    office kısmı çıkması lazım ama odtü'de yok. yani odtü şu an aktifleşmemiş gibi, indirme yapılamıyor (yapabilen arkadaş varsa yazabilir)@muvensa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omelette -- 13 Ekim 2015; 22:58:24 >
  • Açıköğretim de alabilmeye başlamış. Kendi okulumun adresine vermedi ama aöf'e verdi, hayret
  • Kocaeli Üniversitesi için de sadece online mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.

Açıköğretim de alabilmeye başlamış. Kendi okulumun adresine vermedi ama aöf'e verdi, hayret

Evt bende Aof hesabımla aldım.
    Yalnız Office 365 hesabı olanlar Office 2016 ücretsiz yüksetiliyormuş da şimdi denedim bana vermedi bu da olaydı çok iyi olurdu da nese bunada şükür 1 Tb temiz
  • TED Üniversitesi de gerek dreamspark gerek onthehub ile anlaşmalı okullardan dostlar.
  • Çanakkale 18 mart ünüversitesinde okuyorum nasıl yapıcam yardım edermisiniz ödevim var acil yapmam lazım
  • açıköğretime gelmiş sonuna be süper.

• Okul hesabı gmail ile bağlantılı olunca office 365'den faydanalanamıyoruz. Sadece online office kullanabiliyoruz. Ama hotmail ile bağlantılıysa offline office indirip cihazınıza kurabiliyorsunuz.
  • kendi okulum vermedi, erasmus'a gittiğim okul sayesinde aldım. vay anasını be!
  • Sadece online sitede kullanabiliyorum. Uygulamayı edinemiyorum :)
    Amaaan torrentte tonla crack var. Banena ...
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.