Şimdi Ara

Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
271
Favori
284.142
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yükledimde programı xxxxx@hesabı bu ürünle ilişkili değil diyor nedense halbuki içinden indirdim hesabın programı
  • Programı kurdum ama eskiden hazırladığım word excelgibi dosyalarımıçift tıklayınca veya sağ tıklayıp yeni word excel açmaya kalkınca office 2010'u açmaya çalışıyor ve tabi ki açamıyor. Office 2010'u kaldıramıyorum da bilgisayardan off
  • Tobb Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde de aktif olmuş sanırım.
  • Kullanalım bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedlEyel -- 15 Kasım 2015; 21:46:31 >
  • Kırıkkale veya Selcuk
    Son durum nedir acaba, bilen var mı? Ona göre e-mail alıcam.
  • Osmangazi üniversitesi düzeltilmiş sanırım şuan için kayıt olunabiliyor
  • Başkent Üniversitesi de açık
  • Arkadaşlar aklıma takılan birkaç soru var yardımcı olabilirseniz sevinirim.

bende şimdi hiçbirşey kurulu değil.

soru 1 : iPhone ve iPad te kurmuştum world excel vs. şu an baktım yine ücretsiz gibi gözüküyor.

Merak ettiğim konu. 5 tane cihaz içine ipad ve iphone da dahil mi ? yada android bir telefon ?
    1 mac + 4 pc = 5 + diğer iphone ve ipad ler . sorunsuz lisanslı kurabilir miyim ?

Soru 2 : Normal Office 2013 yada benzeri sürümlerden eksiği var mı ? 2010 dan sonra pek takip edemedimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur@ -- 19 Kasım 2015; 15:15:32 >
  • Ücretsiz Windows 8.1 pro almıştım.2 yıl önce. Dokuz Eylül mezunuyum. Dreamspark sitesi kabul etmişti.
  • Mersin Üni. için bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

açıköğretime gelmiş sonuna be süper.

Nasıl kullanabiliriz hocam? Ben ikinci üniversite okuyorum aöf te. Napmam lazım?

Evet, aof mail hesabını nasıl açıyoruz?
  • Hala devamlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

açıköğretime gelmiş sonuna be süper.

Nasıl kullanabiliriz hocam? Ben ikinci üniversite okuyorum aöf te. Napmam lazım?

Evet, aof mail hesabını nasıl açıyoruz?

mail.anadolu.edu.tr
    E-posta | Anadolu Üniversitesi
    https://mail.anadolu.edu.tr/web/yenieposta.aspx

Burdan hocam

• arkadaşlar tarayıcıdan login olunca one drive alanımı görüyorum ama onedrive uygulamasın indirdim ve uygulamada oturum açmayı denedim üniversite e-posta adresini kabul etmiyor böyle hesap yok diyor, ne yapmalıyım?
  • Arkadaşlar ofis yazılımlarının online kullanabilmek için mi kampanya? Yoksainternet bağlantısı olmadan da word powerpoint yazılımlarını rahat kullananibilir miyiz?

• Arkadaşlar bir sorum olacak. Bu öğrenci hesabıyla Office 365 aldığınızda daha sonra bir Office programına veya OneDrive'a login olurken öğrenci e-mailinizi mi istiyor, yoksa kendi Hotmail hesabınızı girseniz oluyor mu?
  • Beyler okul emailim ile kayıt oldum. İşlemler bitince ana ekranda bu yazı kalıyor.

Bilginize…
    Çevrimiçi uygulamalarınıza ait kutucukları görebilirsiniz.
    Sorunsuz bir şekilde kullanmaya başlamak için yardım masanıza veya BT bölümünüze başvurun.

Nasıl çözebilirim?
  • Bende şimdi aldım Namık Kemal Üniversitesi
  • Ege yi kabul etmedi

• Üniversite mailim ile kaydoldum, OneDrive android programını indirdim. Kayıt olduğum üni mailini yazdığımda "Bir Wi-Fi ya da mobil ağa bağlı olduğunuzu doğrulayıp yeniden deneyin" diyor. Mail yanlış olunca bu hesabı bulamadık diyor, bu farklı bir hata. İnternete de bağlıyım, OneDrive'i mobilden nasıl kullanabilirim?

Edit. Çözümü buldum:
    Edit.2 OneDrive İş hesabını hala kabul etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 3 Aralık 2015; 4:31:14 >

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.