Şimdi Ara

offf evlenmek çok zor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
9
Favori
10.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bc_

Düğün salonunu bir günlük kiralayacaktınız kardeş, naptın peşinat verip krediyle direk satın mı aldın?

• quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Hocam fazla abartmadan uyarmayı denesen, evlenince maddi olarak zaten çok zorlanacaksın birde borçlar falan.Eğer evlenincede böyle devam ederse işin zor kolay gelsin.

imzan çok güzelmiş hocam resmen 3D efekt var jason abimizde
  • adam ayrılacak heralde
  • Hocam ev olayini napcaksiniz bu kadar para gittiyse bu islere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pog P kullanıcısına yanıt
    1000 lerce evlenme programı var git birine beni everin de kız arkadaşın talip olsun sen ona talip git bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pog

durum işte bundan ibaret arkadaşlar

abi tanışmanız nasıl oldu? birbirinizi ne kadar tanıyorsunuz?
  • Bekarligin dibine vurdum
    Yaş 32

• şimdi o nişanlının şırfıntı anası teyzesi yengesi zamanında kendi yapamadıkları alamadıklarının acısını kızları vastasıyla sendne çıkartıyorlar.

"aman kızım ucuza gitme"

"aman kızım onuda aldır en iyisini aldır"

"ben bu yaşa kadar büyüttüm"

topunuzun allah belasını versin..
  • Kezban.

Yol yakınken dön belli ki görücü usulü.
  • ilerde çok sıkıntı çıkarır bu kadın , bence ailenle bir konuş yol yakınken dön eğer seviyorsan bişey diyemem ama bu kızın merakı gösteriş başka bişey değil çok iyi biliyorum böylelerini
  • ben evlenmeyecem zaten.
    evlenirsem belki 30 yaşımdan sonra.
  • aslında böyle düğün malzemesi satan bir yer açmak lazım nasıl olsa ne fiyat desen oğlan havalı olmak adına cimri duruma düşmemek adına 1 liralık şeye on lira desen tak çıkarıp veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhankaldırım

yol yakinken dön

• Diğerlerini bilmem de gelinliğin fiyatı normal

• Kusura bakma birader acik konusacam. Sen evlendikten sonra daha cok yanacaksin. Yeni nesil hatunlarin cogu bu sekil simarik malesef. Ayrilik kacinilmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: melo199

quote:

Orijinalden alıntı: pog

quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

Dostum evlenmek zordur, borç harç evleniyor anası babası zengin olmayan insanlar

ben işte kardeşim 20 bin lira birikmişimiz vardı 30 bin lirada kredi çektik yetmeyecek diye korkuyorum

sirf basin yanmadan oku diye aradim bu konuyu.okuyun ibretlik bu hikayenin sonuda ayni olacak gibi geldi bana.kiz kismina biraz hayir veya baba evindeki gibi her istedigi seyin olmayacagini bastan ogretmek lazim diye dusunuyorum

konu su bir forumdas basindan gecenleri anlatmis.linkini veriyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_76854369/tm.htm

Bunu oku bunu kardeşim.

• Nişanlın düşünmeden harcamıyor annesi tarafından iyi gaza getiriyor olay annede biter bence kızda annesinin kıcının dibinden ayrılmayıp her dediğine evet diyen cinstense Allah yardımcın olsun Allah vicdanlı anlayışlı ailelerle karşılaştırsın hepimizi valla evlilikten soğutuyorlar
  • Olaya bir kere oluyor diye bakmayın bi kerede olsa bin kerede olsa hiç birşey değişmiyor o yüzden hatunla sıkı bir konuşma vakti gelmiş hatta geçiyor

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.