Şimdi Ara

Ödüllü oyuncu 'gitmek istiyorum' dedi, Sabah okuru Türkiye'den kovdu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Altın Küre ödüllü Fransız oyuncu Gerard Depardieu'nun Fransa'dan ayrılmak istediğini "Bu ülkeden çekip gitmek istiyorum" sözleriyle veren Sabah gazetesinin yorumlarında okurlar konuyu yanlış anlayarak Depardieu'yu Türkiye'den 'kovdu' . Bazı okurların; "defol", "seni tutan mı var şe...siz", "provkasyon", "sen olmayınca Türkiye daha güzel", "siz de delikanlılık yok" gibi hakaret içerikli yorumlar yaptığı haber, sosyal medyada da sıkça paylaşıldı. Kısa sürede Twitter'da #GerardDepardieu hashtag'iyle gündem olan ünlü oyuncuya yapılan yorumlar, alaycı bir dille karşılık buldu.

http://www.medyatava.com/haber/odullu-oyuncu-gitmek-istiyorum-dedi-sabah-okuru-turkiyeden-kovdu_129320

Sabah okurlarının içler acısı hali. Biz de bu insanlara laf anlatmaya, birşeyler öğretmeye çalışıyoruz işte

Ayrıca sosyal medya'dan birkaç alıntı.

''Adını bile bilmediği hatta telaffuz edemediği,hiçbir filmini izlemediği gerard depardieu'ya ana avrat küfür edenlerle benim oyum aynı kefede.''

''Gerard Depardieu diyorum başka bir şey demiyorum, bugünümü de şenlendirdiniz.''

''Gérard Depardieu'ya gidip "Abi ülkenin kıymetini bil!" diyesim var...''

''Öyle bir deliliğin içine düştük ki, yarın Yenişafak'ta Gerard Depardieu terörist ilan edilirse şaşırmayacam.''

''Ceza olarak 1000 kere Gérard Depardieu yazdıracaksın bunlara, kopya çekmeden tabii.''

''Gerard Depardieu yalıda oturup viski içen vergi vermeyen Yahudi bir CEHAPElidir cehennemin dibine gitsin.''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykan19o3 -- 9 Eylül 2015; 18:37:52 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• burnundan Karadeniz'li olduğunu anlayan var. akp seçmeni kadar zeki seçmen yok. eğitim kültür zeka hepsi bunlarda. imreniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görünen köy kılavuz istemez görmek isteyen neyin ne olduğunu görüyo. burda tartışmaya çalıştığımız zihniyet bu işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmazingGrace160 -- 9 Eylül 2015; 18:31:37 >
  • Klasik akepe seçmeni. Net.
  • https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1100092360025475.1073742044.219187464782640&type=3

https://www.facebook.com/Sabah/posts/1033818433324870

birisi adama ermeni bilmemneyi deyip sövmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 9 Eylül 2015; 18:34:41 >

• Maalesef kültür düzeyimiz çok düşük, daha haberin içeriğini okumaktan aciz bir kitle var bu ülkede ve bir hayli fazlalar.
  • Allah kimseyi Akpli yapmasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diyecek bir şey bulamadım. Bu insanlara ne anlatabilirsin ki?

• İyi ki akpli değilm.
  • Merhaba.
    Sanatçi 3 yıl önce bu sözleri söyleyip Rus vatandaşı olmuştu.

• okumaktan sorgulamaktan aciz bu yaratıklar ülke yönetiminde söz sahibi olduğu için bu haldeyiz.
  • Malesef sabah okurunun yapabilecegi bir is : )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten akılsız insanlar çok , yorumlar hep küfür içeriyor ,

yalnız bu meydanı başı boş bulan ve desteklenen irticanın oldukça tehlikeli boyutlara geldiğinin net bir kanıtı , yarın bunlar Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan ve kendileri gibi olmayan insanlara sokaklarda da saldırmaya başlayacaklar ve pek çok ölümün failleri olacaklar gibi duruyorlar , önlem alınmalı.

bu tür şuursuz yaratıklar nasıl düzeltilebilir , bu büyük bir sorun , mevcut ve şu anda geçici olarak iktidarda bulunan hükümetin hiç iyi şeylere sebep olmadığı anlaşılıyor , bu mesajları yazanları da terörist olarak nitelersek , sanırım hata yapmış olmayız ,

bunların genelde eğitildiği yer , bir vakıflar ve dernekler topluluğuna dayanıyor diye tahmin ediyorum , bu tehlikeli oluşum , gazetelerde bir takım ilanlar yayınlatmıştı (bu ilanlara bizzat iktidar partisinin üst düzey yöneticileri de destek vermişti.) 2013 yılı aralık ayında , hatta ne ironidir ki hürriyet gazetesi de bu ilanları 2 defa tam sayfa olarak yayınlamıştı , o ilanı hala saklıyorum. (bin yıl sürecek diye başlayan ilan)

bu dernek ve vakıflar topluluğu adları da belli iken ve iktidar değiştiği anda , detaylı bir şekilde incelenmeli ve araştırılmalıdırlar , altından çok şey çıkacağını tahmin ediyorum.

• şimdi bizim geleceğimizi bunlar mı belirliyor ? bunların verdikleri oylar yüzünden mi bu haldeyiz ? komik olduğu kadar acı bir durum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.