Bildirim
Odtü ve İktisat Hakkında Soruları Olanlar Buyurun
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
İçimde bir ukte
Hocam odtüde iktisat bilimi öğretiliyor genellikle akademiye adam yetişiyor söylentisi ne kadar doğru?
2018de devlet üniversitesinde okumak nasıl? Baskı falan var mı odtüdeye karşı? -
Kaçıncı sınıfsınız bilmiyorum hocam ama duyduğum kadarıyla odtüde istediğin dersi alabilmek biraz işkence imiş. O yüzden kafamda soru işaretleri var ekonomi okumak isterim lakin kesinlikle sosyoloji siyaset psikoloji gibi dersler alarak okumak isterim. Siz şu ana kadar ne tecrübe ettiniz, sizce benim gibi arası daha çok sözelle iyi bi insan tatmin olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teknik üniversitede İİBF okumak ne derece mantıklıdır?Okul bunun üzerine kurulmuş,öğrenciler bu kafada,eğitim altyapısı ve vizyonu buna yönelik vs.Yani orada biraz alakasız ve dışlanmış kalmıyor mu işletme-iktisatçılar?İTÜ ve ODTÜ'de iktisat okumak Boğaziçi ve Bilkent'e karşı dezavantaj yaratmıyor mu?Çünkü kendi alanının dışında farklı dallardan ders alıp kendini donatmanın İİBF'de hayati olduğunu düşünüyorum.İTÜ'de de ODTÜ'de de ders seçimi bırakın İİBF'yi mühendisler için bile işkence.
Bunları merak ediyorum çünkü bana garip geliyor.Önyargıyla yaklaşmak da istemiyorum o yüzden sorayım dedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihagaeshi -- 29 Ekim 2018; 15:33:50 > -
İşletme düşünmeme sebebim akademisyen olmak istemem. İşletme çok güzel bir disiplin fakat bilim değil, sanırım en iyisi siyaset bilimi gibi alanlara yönelmek olacak benim için. Size de başarılar dilerim odtüdeki eğitim hayatınızda hocam.
Hocam kırık obp ile bende burayı istiyorum.Sizlere sorularıma gelince 96 lıyım mezun olunca yaş yüzünen sıkıntı çeker miyim mesela bazı bankalar 27-28-30 yaş sınırı koyuyor.Merkez Bankasında ciddi bir Odtülü varlığı var özellikle araştırmacı ve teftiş pozisyonunda matematiksel iktisat ağırlıklı bilgi gerekiyor bunu okul size veriyor mu?.Birde hazırlığı yazın 3 ay sıkı çalışırsak geçebilirmiyiz? -
course capacity is full
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
:D
matematik çapı yapanların yüzdesi kaçtır?
Matematik ile çap yapılabiliyor tamam da bu ne kadar mümkün? -
Yurtdışında çalışma imkanları nasıldır? Ben ekonomiyi matematigi sevdigimden , yurtdisinda calisma arzumdan dolayi istiyorum. Bu bölümden mezunlar çok kolay is bulabilir mi iyi bir maaşa trde? En merak ettigim yurtdisi ama
ODTÜ İktisat akademisyen, İTÜ Ekonomi piyasaya ekonomist yetiştirmek üzerine olan bölümler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Okulda aç kalıyoruz haberiniz olsun ona göre gelin :)
Hmm anladım bakalım :) siz ileride ne düsünüyorsunuz benim de hedefim odtü ekonomi bu sene hazırlık 1 sene sürüyor mu ben atlamak istiyorum yazın iyi ingilizce calisirsam mümkün mü bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bilkent Siyaset mi Odtü Ekonomi mi özel sektör ve yurt dışı imkanları konusunda daha öndedir? Odtü Ekonomi öğrencileri genel olarak burs bulmada zorluk yaşıyor mu? Okulun imkanları Bilkent'e kıyasla nasıldır?
|
Benzer içerikler
- vitreolizis tedavisi olanlar yorumları
- üniversite yaz tatili kaç gün
- myp kontenjanı ne kadar
- tıp nasıl kazanılır
- endüstri mühendisliği okunur mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X