Şimdi Ara

PDF ÜZERİNDEN SORU ÇÖZMEK ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
3
Favori
15.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum kitap fiyatları tavan yaptı. Ben de bu yüzden grafik tablet almaya karar verdim. Cuma günü sipariş ettim ve alet bugün elime geçti. Alışma süreci uzun sürer mi diye düşünmüştüm fakat maksimum 30 dakika içinde alıştım. İnternette bulduğum pdfleri çıkarmak ayrı bi eziyet oluyordu. Üstüne siyah olunca insanın çözesi gelmiyor.Artık pdf üzerinden renkli renkli çözebileceğim.Aletin fiyatı 4-5 kitap fiyatına denk geliyor. Mesela Acil Geometri 50 TL'den satışta. Aldığım alet 170 tl fakat sipariş vermediğim 2-3 kitap ve daha fazla kitaba erişimim sayesinde çoktan çıkardım fiyatını. İnternette hocalarda artık pdf dağıtmaya başladı. Elinizde böyle bir şey olursa sizin için daha kolay olacaktır. Zaten ders anlatan hocalarda ya normal tablet kullanır ya da grafik tablet ki ESŞ ve BR grafik tablet kullanıyor. Sizlere tavsiyem bence kitaplara bu kadar para yatırmak yerine böyle bir tablet alın. Elimde Huion markasının 420 modeli var. İnternette fiyat değişkenlik gösteriyor. 170-200 arası gidip geliyor genelde. 5 kitap almazsınız bunu alırsınız fakat elinizin altında 50 kitap olur. Kalan parayla deneme alırsınız ki bence deneme grafik tablet ile değil kalem ile çözülmeli. Bir öneri olarak kalsın aklınızda :)

• mantıklı ama sene sonuna geldik

kitap ihtiyacım yok deneme ihtiyacım var artık
  • tabletten çözünce çözmüş gibi hissetmiyorum ya size de oluyor mu
  • Tabletten çözünce daha rahat oluyorum deftere göre. Ama dediğin his oluyor. Büyük ihtimalle psikolojik olarak kendimizi sınırlıyoruz. Ders çalışmak defter kalemle olur diye. Biraz bu kafadan çıkmamız gerek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben yaklaşık 7 8 aydır grafik tablet kullanıyorum test çözmek için. sormak istediğin bir şey varsa özelden ya da burada mesaj atabilirsin.
    urun.n11.com
    Parblo A610 Grafik Tablet Dijital Kalemli - n11.com
    https://urun.n11.com/grafik-tabletler/parblo-a610-grafik-tablet-dijital-kalemli-P141566175

o zamanlar bu linkteki grafik tabletin fiyatı 250-270 arasıydı. şimdi fiyatı uçmuş baya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6lue -- 25 Şubat 2019; 16:41:49 >

• Saol

• Aynen ben de okula giderken telefondan 50 dil bilgisi falan çözerdim ama vicdanen çözdüğümü kabullenemiyordum, çok saçma neden acaba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Harcayacağın elektriği düşünürsek siyah beyaz da olsa çıktı almak daha karlıdır bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6lue 6 kullanıcısına yanıt
    AliExpresste güzel ürünleri mevcut ama 2 hafta beklemek gerekir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben mousela bilgisayardan çözüyorum uğraştırıyor tabi bu grafik tabletler nasıldır biraz bilgi verebilir misin?
  • heylookmaImadeit H kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir alet. Mouse gibi kalemi oynatınca imleç hareket ediyor. Mouse ile çok zor olur bence böyle bir şeyi düşün.PDF ÜZERİNDEN SORU ÇÖZMEK ÖNERİ

• Normal tabletle farkı ne hocam bunun sadece yazım çizim işlerine mi yarıyor ?
    Ben bendeki tabletle çözmeye çalıştım ama gözü acayip yoruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farkı birinde yakın bakarsın birinde uzak. Daha az ağrır gözün

• heylookmaImadeit H kullanıcısına yanıt
    dostum mouse ile olmaz bu iş. hem sağlığa zararlı (bileklere zarar verebilirsin, google de araştır hastalığın ismi bile var.) hem de yorucu oluyor. eğer pc. den çözeceksen bu tabletler şart bence.
    edit: hastalığın ismi: karpal tünel sendromu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6lue -- 28 Şubat 2019; 14:4:50 >
  • kjkszpjmr2 K kullanıcısına yanıt
    tabletlerin pc. lere göre ekranı daha küçük olduğu için belki bu yüzden gözler daha çok yoruluyor. ama belki dedim, mantık kurdum sadece. ayrıca küçük ekranlar dikkat de dağıtır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.