Şimdi Ara

ODTÜ İktisat-İşletme Yardımcı Olabilecekler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
4
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şanssız bir şekilde TM1 sıralamam 10488 geldi. Hedeflediğim yer ODTÜ İşletmeydi ve geçen sene 9806 sıralamayla kapatmışlar. Bu sene girme şansım ne olur? Daha doğrusu sıralama atar mı? ODTÜ İktisat yazmayı düşünüyorum eğer ilk hedef olmaz ise 14869 ile kapatmış. Yatay geçiş imkanı var mı? İktisat mezunları (bilhassa ODTÜ mezunları) nın çalışma sahaları neler? Ve Yurt hakkında bilgileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

• işletme rahat gelir hocam
  • Tm1 15386 odtu iktisat gelme ihtimali var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odtü İşletmenin Odtü iktisata göre daha kolay olduğunu duydum bunuda göz önünde bulundurmak lazım.Odtü İktisat olmazsa hocam itü ekonomiyi yazabilirsin.10kdaki arkadaşın odtü işletme oldu galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortalremains

Tm1 15386 odtu iktisat gelme ihtimali var mi?

Valla bu sene her şey olabilir çünkü geçen sene yerleşenlere yaptığımız netleri söylesek mezunsun derlerdi ama sonuçlar malum. Kimse gelmez diyemez.
    quote:

Orijinalden alıntı: yedimseniygs

işletme rahat gelir hocam

Umarım.
    quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Akın Simsek

Odtü İşletmenin Odtü iktisata göre daha kolay olduğunu duydum bunuda göz önünde bulundurmak lazım.Odtü İktisat olmazsa hocam itü ekonomiyi yazabilirsin.10kdaki arkadaşın odtü işletme oldu galiba.

Kontejyan vs. arttırma zaltma ihtimali var mı? Yeni bina yapılacakmış işletmeye arkadaşım demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dennislebay -- 1 Temmuz 2015; 12:07:40 >

• Hocam merhaba sen ne yaptın? Boğaziçi oluyor mu inşallah?

• ön kılavuzda sanırım işletme değil ama iktisat 10 kişi azalmıştı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cisalfa kullanıcısına yanıt
    Hocam kazandım boğaziçi oldu :) darısı sizin başınıza.
  • Up
  • Benim de TM-1 8300 geldi
    ODTÜ İşletme ya da İktisat düşünüyorum.
    İşletmeye rahat girerim ama bazıları iktisatın iş imkanı filan daha iyi oraya git diyorlar kafam karıştı. Siz ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: MassiveStrokes

Benim de TM-1 8300 geldi
    ODTÜ İşletme ya da İktisat düşünüyorum.
    İşletmeye rahat girerim ama bazıları iktisatın iş imkanı filan daha iyi oraya git diyorlar kafam karıştı. Siz ne dersiniz?

Anladığım kadarıyla işletme daha çok sahada faal olan bir departman ama iktisat daha farklı.
    .
  • Mf4 18bindeyim tm1 de ise 14 bin sizce odtu iktisatmi yoksa muhendislikmi ??

• tm1 14500 odtü iktisat gelir mi tavsiye eder misiniz dostlar?
  • up
  • takip

• Kardesim ODTU iktisat yaz pisman olmazsin ablam bu sene bitirdi Turkiyenin onde gelen denetim sirketlerinin hepsinden teklifler aldi veya KPSS den 90 ustu yaparsan merkez bankasina girmek garanti gibi

EDIT:Tabi makine, mimarlık kadar zor oldugu da gercektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megadave_1661 -- 2 Temmuz 2015; 18:31:57 >
  • Ablanız kaç senede bitirdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dennislebay -- 4 Temmuz 2015; 22:53:37 >
  • ya hocam olur mu öyle şey allah aşkına ne makinası ne mimarlığı neyin abartılması bu gidin üniversitede hocalara sorun bence burda yanlış bilgi alıcağınıza.Tm bölümlerine göre epey zordur iktisat doğru ama en kolay mühendisliğin yanından geçemez ders programlarını vs. inceleyip hocalarla görüşebilirsiniz.İşletme elbet daha rahat olucakdır iktisata göre ama iktisatta 4 sene de biter merak etmeyin :) öyle makina mimarlık elektrik vs. gibi bölümlerle zorluk seviyesinin uzakdan yakından alakası yoktur içiniz ferhah olsun
  • Symphatic kullanıcısına yanıt
    Ama hazırlık da dahil 5 sene

• quote:

Orijinalden alıntı: megadave_1661

Kardesim ODTU iktisat yaz pisman olmazsin ablam bu sene bitirdi Turkiyenin onde gelen denetim sirketlerinin hepsinden teklifler aldi veya KPSS den 90 ustu yaparsan merkez bankasina girmek garanti gibi

EDIT:Tabi makine, mimarlık kadar zor oldugu da gercektir

denetim sirketleri dogru fakat merkez bankasina benim ailemden iki iktisat-odtu mezunu da giremedi... :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.