Şimdi Ara

Hangi Vakıf Üniversitesi ? (Mimarlık) Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mimarlık tercih edicem ve gelen puana göre İstanbul'dan bir vakıf üniversitesi olucak. Türkçe okumak istediğimden gidebileceğim 4 5 üniversite var. Bunlar Haliç, yeni yüzyıl, doğuş, fatih sultan mehmet ve arel üniversiteleri. Sizce tercih sırası ne olmalıdır. Avantajları ve dezavantajları nelerdir. Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok işime yarar buna ihtiyacım var gerçekten.

• Saydıklarının arasında eli ayağı en düzgün üniversite olarak Haliç derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

Saydıklarının arasında eli ayağı en düzgün üniversite olarak Haliç derim

Hocam ben istanbulda değilim ancak istanbula gezmeye gittiğimde Haliç i gördüm cidden bizim dershane daha güzel o üniversiteden ben olsam Haliç i hayatta yazmazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koala20

quote:

Orijinalden alıntı: Demage

Saydıklarının arasında eli ayağı en düzgün üniversite olarak Haliç derim

Hocam ben istanbulda değilim ancak istanbula gezmeye gittiğimde Haliç i gördüm cidden bizim dershane daha güzel o üniversiteden ben olsam Haliç i hayatta yazmazdım.

Üniversite tek bina değil kardeşim yeni yapılan yapılaşmaları var , öğretim kadrosuna göre değerlendirsek daha yararlı olur bence?
  • doğru diyosun da bence üniversite yaşamı da önemli ama arkadaş kalmış
  • Arkadaşlar bu ikinci üniversitem olucak o yüzden kampus yaşamı gibi bir hevesim yok. Eğitim kalitesi açısından tercih yapmam lazım ve eğitim dilinin türkçe olması gerekli. Yoksa bahçeşehir bilgi yedi tepe gibi daha kaliteli üniversiteler olduğunu biliyorum. Ancak seceneklerim bunlar suan.
  • Yardımcı olabilecek yok mu arkadaşlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOBB Üniversitesi hakkında acil
    10 yıl önce açıldı
    Hangi tıp fakültesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiberOptix

Hicbiri tabiki

Hangi üniversiteyi önerirsin peki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IslakOtostopçu

quote:

Hicbiri tabiki

Hangi üniversiteyi önerirsin peki

Hocam ingillizce olmasi lazim iyi uni olmasi icin bahcesehir, koc sabanci vs vs bilkent cok cok iyi uniler bunlar ama dil yoksa hemen atarlar adami 1 yil hazirlik var ogrenirsin belki turkce olursa eger tum uniler uyduruk biraz halic falan cok kotu yahu

Dostum kesinlikle doğru diyorsun. Bu saydıgın üniversiteler 2 3 devlet üniversitesi hariç türkiyenin en iyi kurumları. Kariyer için yada sağlam şirketler için ingilizce eğitim kesinlikle sart ancak benim ikinci üniversitem olucak yani önemli olan kısa zamanda mimar olabilmem. Ve üniversite hayatından da anladığım gelişimin kesinlikle kişinin kendi elinde olduğudur. Yoksa üniversite sadece daha olumlu ortam sağlayabilir ama çalışmak yine bireye kalmıs bir durum. Bunun yanında orta düzey üniversitelerde okuyup ta çok daha donanımlı olan insanlar mevcut. Bu nedenle özellikle istanbul diyorum çünkü tüm fırsatlar orada. Türkçe eğitim dememin sebebi de daha kısa sürede halledebilecek olmam. Yoksa tabiki hazırlık sınıfında öğrenilecek bu dil. Ama 1 yıl kısa bir süre değil ayrıca mesleği öğrendikten sonra dil konusu her şekilde halledilir gelecek planı doğrultusunda. Bu yönde önerilerine ihtiyacım var yardımcı olan herkese tesekkürler.

• madem arel ile yeni yüzyıl yer almasin o listede. Istanbula gelip okullari dolasmanda fayda var. Ögrenciler ile iletisim de sart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatih sultan mehmet üni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyrekasır

madem arel ile yeni yüzyıl yer almasin o listede. Istanbula gelip okullari dolasmanda fayda var. Ögrenciler ile iletisim de sart

Yeni yüzyıl kötümü gerçekten. Sebebi nedir yeni kurulan bir üniversite. Ayrıca kadir has üniversitesinde de mimarlık açılmış gözüküyor ama tercih rehberinde göremedim bu sene öğrenci almıcaklar herhalde. Bunun yanında aydın üniversitesinde geçme notu 70 olarak belirlenmişti baya olay olmuştu gecen sene sanırım bu yüzden direk sildim seçeneklerden bu tür sıkıntılar olan üniversite varsa aralarında uyarırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Holmes

fatih sultan mehmet üni.

Araştırıyorum kardeşim. Sence artıları nelerdir.
  • Yeni kurulan üniversiteler ve ya yeni kurulan mimarlık bölümlerine pek güvenilmez gibi geliyor bana. Daha ilk seneleri, hiçbir şey oturmamış, nasıl güveneceksiniz? Deneme tahtasına çevirirler adamı.
  • fatih sultan mehmet de yeni kurulmuş ama bence sağlam üni. olacak..vakıflar genel müdürlüğünün üni.si..
  • bence yeniler arasında çokca güvenilir bi üni. yatırımı yüksek
  • Evet fatih sultan mehmet üniversitesine devlet desteği büyük o yüzden ilgimi çekiyor. En azından borçlar nedeniyle öğretim elemanı çıkarma gibi durumlar yaşanma olasılığı düşük.
  • Arkadaşlar puanlar nihayet açıklandı. Şuan aklımda iki üniversite var haliç veya beykent arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.