Şimdi Ara

ODTÜ İktisat-İşletme Yardımcı Olabilecekler? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
4
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendileri kaç yaşında? Kaç senede bitirmişler ne kadar bir maaşla basladilar acaba kusura bakmayın çok muallakta kaldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odtüyü bitirip kpss girmek isteyeni yeni gördüm
  • babamın kankasının (kendi deyimi) oğlu ankara fen lisesi mezunu zamanında istediği mf puanını alamıyor odtü iktisata giriyor şimdi 5.senesi (hazırlık hariç) 3. sınıfı okuyor ama ilk 2 sene yatmış kürek takımıyla uğraşmış diyor ki fen lisesinde okumak iktisattan daha kolaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dionysosér

Kendileri kaç yaşında? Kaç senede bitirmişler ne kadar bir maaşla basladilar acaba kusura bakmayın çok muallakta kaldim

bizzat 1. derecen akrabalar, 89 doğumlu. okulu aksatmadan 3 üzeri ortalama ile bitirdiler ek olarak yandal vs de yaptılar. başka kurumda çalışıyorlar şuan da, merkez bankası falan hikaye bakma bunları söyleyenlere, oralara torpilsiz istersen boğaziçiden mezun ol zor girersin. denetim şirketleri de doğru fakat orda insanın suyunu çıkartıyorlar, odtülü olmana gerek yok oraya girmen için, oraya girmek zor değil.
  • tm 1 siralamam 14150 odtu iktisat icin sansim nedir? kontenjanlarda degisiklik olabilir mi ? yardimlariniz icin tesekkurler
  • blueandgreen B kullanıcısına yanıt
    Sağolun destek için. En son ki kararım şöyle olmak üzere odtü işletme>ankara hukuk >odtü iktisat . Ne düşünürsünüz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dionysosér

Sağolun destek için. En son ki kararım şöyle olmak üzere odtü işletme>ankara hukuk >odtü iktisat . Ne düşünürsünüz?

güzel, olabilir dostum. ama hukuk ve iktisat epey farklı, ben de istanbul hukuk odtü iktisat arasındayım. özyeğin gelmiyor mu senin ? işletme tam burslu geliyor sanırım, dakika düşünme özyeğine git. iibf söz konusu oldu mu vakıflardan şaşmamak lazım
  • blueandgreen B kullanıcısına yanıt
    Geliyor ama sosyal statü nedeniyle tercih etmiyorum

• Bunun bide yuzde yuz burslusu var 295 den almis gecen dene onun olayi nedir

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: LeBlanc

Bunun bide yuzde yuz burslusu var 295 den almis gecen dene onun olayi nedir

Suny diploması mı?
  • Tm1de 15594. Oldum odtü iktisat gelir mi?

• Diğer tercih yerleri için önerileriniz var mi

• Bence ankara siyasalda iktisat yaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Fereval41

Bence ankara siyasalda iktisat yaz

Tobb uluslarası ilişkiler?

• Araştır bak ankara siyasal iktisat diyorum milletin yediğini içtiğini bile iktisatcilar hesapliyor devletin çoğu üst düzey görevlisi de Ankara siyasal cikisli

• Fereval41 F kullanıcısına yanıt
    Yani de bir dönem 3 binle kapatan yer şimdi 30binle kapatıyor. İktisat fakültelerini yazarım. Odtü iktisat kesin gibi ama alt kısımlar için öneri gerekli

• quote:

Orijinalden alıntı: Fereval41

Araştır bak ankara siyasal iktisat diyorum milletin yediğini içtiğini bile iktisatcilar hesapliyor devletin çoğu üst düzey görevlisi de Ankara siyasal cikisli

Hocam benim bildigim kadariyla devlette bakan bakan yrd. Olmak icin acayip bir torpil lazim
    Merkez bankasi baskani yoneticisi olmak felan kolay degil simdi odtu mezunu bi adam kendini bosa kpss kasip bakan olucam demesin kendine cok yazik eder ozel sektorde hem cok aranan biridir hemde devlette torpil yoksa isterse bilginin nirvanasina ulassin alacagi maas memur maasidir bence buna dikkat etmek lazim

• Altına yazman gereken ankara siyasal iktisat olmalı zaten tabi senin hayatın sordun bende söyledim iyice araştır benden soylemesi

• Abi ODTÜ'de okuyup KPSS'ye gireceksin yazık edersin dostum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.