Şimdi Ara

Odtü hazırlık vs Boğaziçi hazırlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buralarda eğitim almış, ya da tanıdığı olan arkadaşlar sizce hangisinin eğitimi daha kalitelidir..biliyorum çok aşırı bir fark yoktur..ikisi de güzel okullar ama bir karşılaştırma yapmak istedim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ombi kuzddurbagu gundum-ishi,
    Nugu gurunkilu bard gurutu,
    Ash Burz-Durbagu burzum-ishi
    Daghburz-ishi makha gulshu darulu.
    Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
    ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul
  • asjkdhfdjf

Orijinalden alıntı: Alexander Volg Zangief

nasıl fark yoktur olum deli misin tamam odtünün hazırlığının da kaliteli olduğunu duymuştum ama boğaziçindeki hazırlık türkiyede hiçbir yerde yok
    Bi tecrübem olmadığı için temkinli yaklaşıyorum...

Shre nazg golugranu kilmi-nudu,
    Ombi kuzddurbagu gundum-ishi,
    Nugu gurunkilu bard gurutu,
    Ash Burz-Durbagu burzum-ishi
    Daghburz-ishi makha gulshu darulu.
    Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
    ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul
  • Bilkent varken..

Orijinalden alıntı: ea_guru

Bilkent varken..
    Evet bilkente en iyisi diyorlar ama karşılaştırmam bu ikisi arasında..yatay geçiş ile burslu almıyor malesef yoksa düşünmeden giderdim..

Marmara İngilizce Hazırlık
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Odtü hazırlığı biliyorum boğaziçi hakkında yorum yapamam ama odtü hakkında yorumumu yazayım belki bir şeyler oturur kafanda. Odtü hazırlık aşırı kaliteli bir ingilizce eğitimi vermiyor fakat ülke standartlarının çok üstünde. Hoca işi biraz şansa bağlı, mesela bana iki dönemde çok iyi hocalar denk geldi, hem iyi insanlardı hem iyi öğretmenlerdi. Fakat bir arkadaşım ikinci dönem derse gelen hocasından hiç memnun değildi, bu üst kurlarda çok sorun olmuyor ama alt kurlardan başlarsan problem olabilir diye düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: Guest-1AB9A40D5

Odtü hazırlığı biliyorum boğaziçi hakkında yorum yapamam ama odtü hakkında yorumumu yazayım belki bir şeyler oturur kafanda. Odtü hazırlık aşırı kaliteli bir ingilizce eğitimi vermiyor fakat ülke standartlarının çok üstünde. Hoca işi biraz şansa bağlı, mesela bana iki dönemde çok iyi hocalar denk geldi, hem iyi insanlardı hem iyi öğretmenlerdi. Fakat bir arkadaşım ikinci dönem derse gelen hocasından hiç memnun değildi, bu üst kurlarda çok sorun olmuyor ama alt kurlardan başlarsan problem olabilir diye düşünüyorum.
    Anladım...peki verdiği eğitim ielts 6.5 ya da toefl 79 almaya yeterli midir? Yoksa kişi bazlı değişir mi?

Tamamen kişi bazlı değişir. Misal odtü hazırlığı geçmek için gereken minimum puan ieltsde 6.0'a denk kağıt üzerinde fakat ben bunun pratikte tam bir karşılığı olduğunu düşünmüyorum. Odtü hazırlık çok seni eğip bükecek bir yer değil fakat ingilizce seviyen çok düşük değilse çalışarak alınacak puanlar bunlar. Dile yatkınlığın da varsa büyük avantaj olur.

Orijinalden alıntı: Guest-1AB9A40D5

Tamamen kişi bazlı değişir. Misal odtü hazırlığı geçmek için gereken minimum puan ieltsde 6.0'a denk kağıt üzerinde fakat ben bunun pratikte tam bir karşılığı olduğunu düşünmüyorum. Odtü hazırlık çok seni eğip bükecek bir yer değil fakat ingilizce seviyen çok düşük değilse çalışarak alınacak puanlar bunlar. Dile yatkınlığın da varsa büyük avantaj olur.
    ne yazık ki seviyem a1-a2 arası..zaten 1 yılda obamayla dedikodu yapacak seviyeye gelmeyi beklemiyorum...ama en azından bi seviye temelim olsun..üstüne zamanla daha kolay koyabilirim diye düşünüyorum..bu yüzden sanırım benim için yeterli bir eğitim olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: yeşilkalem

Söz konusu ingilizce hazirliksa, Bilkent ve diğerleri...
    Bilkent öğrencisi misiniz?

Orijinalden alıntı: yuhyiv

Bilkent öğrencisi misiniz?

Alıntıları Göster
    Hayır ama 1 sene boyunca Bilkent hayaliyle yatıp kalkıyorum tabi cok fazla arastirma yaptim okulla alakali ve bende boyle bi izlenim kaldi.

Orijinalden alıntı: yeşilkalem

Hayır ama 1 sene boyunca Bilkent hayaliyle yatıp kalkıyorum tabi cok fazla arastirma yaptim okulla alakali ve bende boyle bi izlenim kaldi.

Alıntıları Göster
    umarım hayaliniz hayatınız olur..bilkent güzel yer

• Boğaziçi hazırlıktaki ingiliz hocam bize yakın bir bilkent var diyordu ayrıca profiency hazırlığı geçme sınavıyla ilgili olarak da 10 sene önce çok farklı ve daha zor olduğunu şimdi daha kolay olduğunu söylüyordu.Bence bu sorunun cevabını burda bulamazsın ya ikisinde de ders vermiş bir hocadan ya da ikisinde de ders almış bir öğrenciden öğrenmen lazım,onu da zor bulursun.Onları bırak burda daha liseliler cevap veriyor internetten okuduklarla çok ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peterrgriffenn -- 3 Ağustos 2019; 1:11:31 >

Orijinalden alıntı: yuhyiv

umarım hayaliniz hayatınız olur..bilkent güzel yer

Alıntıları Göster
    Cok tesekkur ederim ama ufukta bogaizici veya odtu gorunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 3 Ağustos 2019; 1:24:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peterrgriffenn

Boğaziçi hazırlıktaki ingiliz hocam bize yakın bir bilkent var diyordu ayrıca profiency hazırlığı geçme sınavıyla ilgili olarak da 10 sene önce çok farklı ve daha zor olduğunu şimdi daha kolay olduğunu söylüyordu.Bence bu sorunun cevabını burda bulamazsın ya ikisinde de ders vermiş bir hocadan ya da ikisinde de ders almış bir öğrenciden öğrenmen lazım,onu da zor bulursun.Onları bırak burda daha liseliler cevap veriyor internetten okuduklarla çok ilginç.
    Doğru..ikisinde okuyan bulmak zor fakat iki ünide de okuyan arkadaşı olanlar oluyor belki onlar karşılaştırma yapabilir ingilizce seviyelerinden...bir de kimse yoğurdum ekşi demiyor..aidiyet hissi çok fazla...

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.