Bildirim
Ankara Üniversitesi Hazırlık Sınavı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
geçen sene girdim ve kaldım. sınavda cok kelime sormuslardı ondan gecememistim. 56 almıştım. eğer ingilizcen kotuyse kalmanı tavsiye ederim gerçekten iyi bir eğitimi var tek sıkıntısı. gölbaşı gibi gidis sehirden 1 saat olan bir yere gitmek. -
Ankara Üniversitesi'nin normal sınavları kadar zorsa yandınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: ImperioN
geçen sene girdim ve kaldım. sınavda cok kelime sormuslardı ondan gecememistim. 56 almıştım. eğer ingilizcen kotuyse kalmanı tavsiye ederim gerçekten iyi bir eğitimi var tek sıkıntısı. gölbaşı gibi gidis sehirden 1 saat olan bir yere gitmek.
İlköğretim ve lise hayatında aldığın İngilizce eğitimi nasıldı, İngilizcen iyiyken mi girdin. -
Sitede geçen senenin soruları var bilmeyen varsa belki faydası olur. -
Teşekkür ederim. -
Siteye baktım ama göremedim. link verebilir misin? -
-
arkadaslar ankara siyasalda zorunlu hazirlik mi var? -
up -
Biraz da benim yardımım dokunsun.
Geçen sene girdim. 2 aşama sınav ilk aşamada 60 üstünden 42 alman lazım ki ikinci sınava da girebilin. İlk sınavda grammar-vocabulary-reading var. 2. sınavda da listening-writing-speaking(bunu bilmiyorum çünkü bu aşamaya geçemedim) var. 2.sınavdan da 28 almanız gerekiyor 40 üstünden. Eğer 70-71-72 gibi notlarla geçecekseniz hiç geçmeyin. 2 yıl boyunca kuyruk gibi sürüklenecek arkanızdan bu notlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: meteorgeliyor
Biraz da benim yardımım dokunsun.
Geçen sene girdim. 2 aşama sınav ilk aşamada 60 üstünden 42 alman lazım ki ikinci sınava da girebilin. İlk sınavda grammar-vocabulary-reading var. 2. sınavda da listening-writing-speaking(bunu bilmiyorum çünkü bu aşamaya geçemedim) var. 2.sınavdan da 28 almanız gerekiyor 40 üstünden. Eğer 70-71-72 gibi notlarla geçecekseniz hiç geçmeyin. 2 yıl boyunca kuyruk gibi sürüklenecek arkanızdan bu notlar.
sağol kardeş peki geçemezsek bir yıl sırf dil eğitimi mi alıyoruz yoksa dersler alttan mı geliyor? -
hazırlığı nerede okuyacağız tam olarak bilgi verebilrmisniz bide ayrıyeten bu hazırlığa girmeden önceki gireceğimiz sınav daki alacağımız not ileride bizi etkileyecekmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi0666 -- 18 Ağustos 2012; 17:07:35 > -
Sınavı geçemez isen Ankara Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunda 1 yıl hazırlık eğitimi(sadece ingilizce) alıyorsunuz. -
Hazırlık Gölbaşı 100.yıl yerleşkesinde. Bahçelievler mahallesinde. Ulus-Akköprü-Sıhhiye-Emek-Bahçelievler(104-106)
Kızılay-Necatibey(105) Eğer otobüs seferleri değişmediyse bu otobüslerle.
Ulus-akköprü-aşti-emek-bahçelievler Burdan da minübüsler geçiyor. -
bide ayrıyeten bu hazırlığa girmeden önceki gireceğimiz sınav daki alacağımız not ileride bizi etkileyecekmi -
Hayır. Eğer hazırlık sınavını geçemezsen o sadece senin hazırlıktaki kurunu etkiliyor. -
Ankara üniversitesi kazananlar hangi bölümlerden acaba -
Muafiyet sınavı için duyuru yapılmış, çıkabilecek türde örnek sorular var.
http://yabdil.ankara.edu.tr/UserFiles/File/bilgilendirme.pdf
quote:
Öğretim yılı başında Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından Üniversitemize yeni kayıt yaptıran tüm öğrencilere "Seviye Tespit Sınavı" yapılır. Bu sınavdan 70 ve üstü not alan öğrenciler fakülte/yüksekokullarındaki programlarına devam ederler. Aldıkları not 2547 sayılı yasanın 5/i maddesi gereğince okutulan YD101-YD102, YD201-YD202 kodlu Yabancı Dil Derslerinin yerine işlenir.
Seviye Tespit Sınavından 70 puanın altında not alan öğrencilerin hazırlık sınıfına kayıtları yapılır ve aldıkları puana göre ilgili kurlara yerleştirilirler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SaatliBomba
arkadaslar ankara siyasalda zorunlu hazirlik mi var?
Evet zorunlu hazırlık var.
bu arada pre-intermediate seviyesindeyim 1 ay çalışmayla geçebilir miyim sınavı ?
Benzer içerikler
- sosyoloji mezunu psikoloji yüksek lisans yapabilir mi
- dgs"ye girmeden açıköğretim lisans tamamlama
- istanbul erkek lisesi yorumları
- özel üniversitede kayıt yenilenmezse ne olur
- campbell biyoloji pdf
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X