Şimdi Ara

Ödf 3 bitirdim sorularınız varsa sorabilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ödf 3 bitirdim sorularınız varsa sorabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ödf2 de yazın bitirdim 3 ay sürdü onun hakkında da merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 4 Nisan 2022; 15:47:40 >
  • hocam ödf 2 deki problemler hakkında ne düşünüyorsunuz memnun kaldınız mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlamadan önce temelin varmıydı?Ne durumdaydın?

Yanına hangi soru bankasını çözdün?

• jigglypuff3 kullanıcısına yanıt
    0 dan başlıyor en üst düzeye kadar çıkarıyor,ilk başlarda klasik sorularla temelini atıyorsun sonra her bir problem türü için özel denklemli sorular kısmı var işte asıl olay orası hani böyle x i neye vericeğini bilmezsin soru seni kitler ya o tarz sorular var,oradaki sorular 21 seviyesinde bazıları 21 üstü sorular.Bitirdiğimde sorulara bakış açım değişti cidden kolay geliyordu açıkcası problemler.22 msüdeki sorulara benziyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 4 Nisan 2022; 17:49:9 >
  • Mezun2014 M kullanıcısına yanıt
    Hocam sorunuzu daha iyi cevaplayabilmek için kendi mat serüvenimden bahseydeyim.12 yim şu anda,11 başında deneme olmuştuk 14 net mat gelmişti,mat temelim yoktu 9 ve 10 da çalışmadiğımdan.Ha tabi 8 den dolayı biliyordum bişiler.Ödf1 rastgele forumdan görüp başladım 11 başlarında kendim çözüyordum yapamadığımı izliyordum öyle bi temel attım.11 de çalıştım az da olsa temelim vardı trigo analitik parabol fln fasikül çözdürüyordu hoca.Sonra 11 yazında tyt ye tam olarak başladım.Ödf2 yi full dinledim çünkü oradaki konularda çok zayıftım oran orantı problem pkbo küme vs.3 ayda tyt fen dil bilgisi geo da çok ilerledim annemgil ankaraya gitti ben gitmedim mesela her gün kütüphane gidiyordum çalışıyordum.Normalde 3 ay fazla ödf2 için ben çok yaydım,normalde 1.5 ayda 2 saatlik çalışmayla günde çok rahat bitiyor.

12 başında başladım ödf3 e dediğim gibi temelim vardı ama gerek var mı dersen yok.Sadece mat ilk 12 konu bilsen yeter ödf3 için.Yanında karekök ile 3d çözdüm ama 3d geriden geliyordum tekrar amaçlı.

Bu arada fonksiyonlar ve trigo için apotemiyle götürdüm karekökten çözmedim bunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 4 Nisan 2022; 17:45:10 >

• Bu arada ödf 3 1.5 ayda bitirdim hızlandırmadan izledim eğer 2x anliyorum diyorsan 1 ayda bitirebilirsin. 1 soru bankası ile götürebileceğin böyle bir program da geliyor 44 günlük.

Ödf 3 bitirdim sorularınız varsa sorabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaf hakkıdna bilgin varsa karşılastırma sansın var mı kardeşime baslatmayı düşünüyorumda yaz tatilinde.(1. kitap)

• Hocam kaf 1 fazla ygs tarzı ve bilen birisine göre anlatıyor.Yeni nesil soru neredeyse yok,kaf 1 ve 2 forumda önerilmiyordu diye hatırlıyorum bu dediğim sebeplerden ötürü.Kaf 3 e de iyi diyorlardı ama karekök ayt sb den bire bir sorular alınmış kopyası fln diyorlardı.Ödf1 de klasik sorular tadında temelden alıyor ve en son da modellenen sorular kısmında da yeni nesil sorular var.Sadece ödf1 çözse bile yeter kardeşin ama yanında 3d 345 orijinal birisini götürse iyi olur.Bende kuzenime başlatacam galiba ödf ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 4 Nisan 2022; 18:32:36 >
  • teşekkürler hocam

• kaf 4 dışında alınmaz belllki zorlasan 3

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ben teşekkür ederim hocam buradan dersleri inceleyebilirsiniz(uygulamadan girenlerde link tıklanmıyor galiba,mikail hoca youtube kanalı oynatma listelerinden ders tanıtımlarından bakabilirsiniz integral 3 ve logaritmaya bakmanızı öneririm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 4 Nisan 2022; 20:41:6 >

• up bende ödf 1 2 bitirdim çok faydasını gördüm mikail hocama teşekkür ederim buradan

• ÖDF3 Trigonometri çok uzun ama çözülmeyen soru tipi yok neredeyse. Biraz da Apotemi ile paralel gidiyor.

Eşitsizliklerde de her soru tipi ve grafikler var. Youtube'da bu kadar detay yok. Tabii ki de ÖDF'nin daha detaylı olması normal.

Parabol için mutlaka alın. Hem analitikte gelişiyorsunuz, hem fonksiyon grafiklerinde rahatlıyorsunuz. Ben izlerken doğrunun denklemini yazmakta falan baya rahatladım. Her türlü grafik de var. C şeklinde bile grafik vardı. Parabolden baya soru çözdüm ama hiç böyle grafik görmedim.

Polinomları da güzel ama denklemler kısmında aşırı sıkıldım, hatta saldım. Üçüncü dereceden denklemlerinde zorlandım. Bıktırıyor birazcık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazy nina -- 5 Nisan 2022; 19:11:12 >
  • lazy nina L kullanıcısına yanıt
    Seneye gircem şuan odf 1 kullanıyorum uc konu kaldı bitince odf 3 ve 4 e geccem ama seneye gircem sınava Mayısin ortasi gibi başlarım odf 3 e bu şekilde yapsam gelişebilir miyim

• ODF 3'e Ağustos gibi de başlayabilirsiniz, çok erken başlayıp sonradan konuyu unutma şansınız var. Eşitsizlikler için sürekli hatırlatma testi çözecek değilsiniz. Ufak detayların tazelemedikçe akılda kalma süresi maksimum 1 ay. Benim hatam da bu oldu. Trigonometriyi bitirdiğimde Kasım'da işlediğim Polinomu unuttuğumu fark ettim, en azından zor soruları için.

Yazın sonuna kadar TYT Geometri kısmı bitmiş olsun. Dörtgen, üçgen falan ne varsa. Sonrasında yazın sonuna kadar ÖDF 1 ve kullanacaksanız ÖDF 2'yi de veya başka bir kaynaktan problemleri bitirin.

ÖDF 3'e gelelim. Ağustos'ta fonksiyonlara başlayın. İki haftada güzelce her videoyu izleyin, en baba soruları ekran görünütüsü alın ya da ince noktalarıyla bir deftere yazıp haftada bir çözmeye çalışın. Ben, MH Fonksiyonları izlerken en az 20 tane soruyu defterime yazdım. Bir sayfa da kısa notlar vardır. Yazdığım sorulardan birisinin daha basit hali MSÜ'de çıktı. Fonksiyonları bitirince de Apotemi fonksiyonlar ile fonksiyonları bitirin. Sonrasında her ayın belirli günlerinde TYT-AYT soru bankasından işlediğiniz konuları böyle böyle tekrar edin.

Fonksiyonların ince detaylarını unutmamak için Kasım'da 3D'yi çözdüm. Aralık'ta Miray'dan 10 test falan çözdüm ve hafif unutulmuş noktalar direkt karşıma çıktı. Defterim sayesinde hemen hallettim.

• Hedefim ilk 5 bine girebilmek fakat ayt 0 o yüzden korkuyorum ne kadar erken bitirsem aytyi o kadar iyi kafasindaydim ama bilemiyorum kafam çok karışık daha bunun ayt fizigide var yani yeni başladım çalışmaya odf ile tyt zaten eksilerde çok eksiğim var hangi birini yetiştircem bilmiyorum yetisse bile iyi konumda olabilmek yeterince soru çözmekte çok önemli kafam çok karışık

• Ben de sıfırdan geldim. MH'den izlediğim konulardan soru kaçırmam. Polinom hariç. Merak etmeyin.

• lazy nina L kullanıcısına yanıt
    Odf 4 kullandınız mı peki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.