Şimdi Ara

2010 MODEL MAZDA 6 ALDIM (TAVSİYE EDERİM) ARAÇ İLE İLGİLİ SORULARINIZ VARSA CEVAPLAYABİLİRİM.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
604
Cevap
10
Favori
129.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni mazda 6 araca sahibim. Şimdiye kadar hep Alman arabalarına bindim. En iyisi onlar diye düşünürdüm. Ancak bu mazda 6 çok farklı bir araba. Sürüşü çok zevkli bir araç. Test sürüşünde aracı çok beğendim işte araba bu dedim. Bu kararımda yanılmamışım. Aracın yol tutuşu mükemmel. Viraj yeteneği çok çok iyi. Benim araç 2.0 otomatik vites. Otomatik vites ancak düz vitesli olarak da kullanılabiliyor. Yani temeli otomatik, ama düz vites özelliği de kazandırılmış. Görüş sorunu yok, yola hakim bir araç. Ankarada şehir içinde 10 litre ortalaması var. araç 1200 km'de. Uzun yolda 1.6 araçların çoğundan ekonomik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubilay06 -- 31 Ocak 2014; 23:20:29 >



  • Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım iyi günlerde kazasız belasız kullanın. Kaça aldınız bu arada aracı? sıfır mı ikinci el mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerinal -- 16 Kasım 2009; 11:36:00 >
  • Teşekkür ederim. Daha iyileri tüm forumdaşlarımızın olsun. Araç sıfır 2010 model. Fiyat 55.500 TL.
  • Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güle güle kullanın.
  • Hayırlı olsun tip olarak çok hoş bir araç.
    Mazda tasarımları hoşuma gidiyor binmek ya da kullanmak nasip olmadı ama etrafta zibil gibi olan Toyota, VW, Opel, Ford gibi markalara güzel bir alternatif Mazda farklı hissettiriyor. Ayrıca klasik bir mazda çizgisi var hemen her modelinde görülebilecek bir tasarımı var. Renolar gibi her modeli ayrı bi alakasız tasarım değil. Tekrar hayırlı olsun darısı başıma
     2010 MODEL MAZDA 6 ALDIM (TAVSİYE EDERİM) ARAÇ İLE İLGİLİ SORULARINIZ VARSA CEVAPLAYABİLİRİM.




  • Hayırlı uğurlu olsun . iyi günlerde kazasız belasız kullanın.
  • Bu yaz test edip almaya karar vermiştim. Maddi beklentiler gerçekleşmediği için başka bahara kaldı. Ancak piyasada kullanılabilecek çok çok güzel bir alternatif.

    Hayırlı olsun. Allah (c.c.) kaza bela vermesin.
  • Hayırlı olsun.Güle güle kullanın

    aracın motoruna hacmine kg suna göre şehir içi 10 litre iyi bir deger
  • Açıkçası almadan önce epeyce araştırdım. VW Passat kağıt üzerinde tüketimi düşük ancak gerçekte o değerleri yakalayabilmek çok zor geldi bana. Bir de bom boş arabaya 57 bin lira dediler. Elllerinde de yokmuş. Gelecek araçlar zamlı olacakmış. 1.4 motor, turbo sorunu çıkartma ihtimalini de düşündüm. İnsigniaya baktım. 1.6 180 beygir. Turbo sorunu olabilir dedim yine. Bir de otomatik vites yok bu paralara. Mazda daki donanımı insigniaya ekleyince ( ısıtmalı deri koltuk, sanroof, bose ses sistemi, metalik renk ) insignianın fiyatı aldı başını gitti. Toyota avensise baktım 1.6 motorda otomatik vites yoktu ( daha bi sürü şey örneği hız sabitleyici gibi yoktu). Honda accord 75.000 dedi bayisi. Ben de gittim mazda 6 dynamic plus aldım. Bu fiyata böyle bu özellikteki bir aracı almak mümkün değil. Hatta toyota yarislere 33.000 lira dediler. Opel corsalar da o fiyatlarda idi. Opellerden alışık olduğum çıtırtı, tıkırtı, lak luk gibi sesler ise bu araçta yok. Performans çok iyi. zira beygir ve tork iyi ayarlanmış. Yani bazı arabalardaki gibi aracın kullanamayacağı bir tork fazlalığı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubilay06 -- 16 Kasım 2009; 12:03:18 >




  • hayırlı olsun. kazasız belasız güle güle kullanın
  • ben de çok beğeniyorum bu kasayı..

    zorladınız mı aracı hiç virajlarda ve ara hızlanmalarda? nasıl durumu?
  • hayırlı olsun, burlardada görüyorum hep geçende beyazını gördüm gerçekten çok güzel araç tasarım fln harika duruyo.

    sizin aracın rengi neydi?
  • İlk 1.000 km'yi İstanbul Ankara otoyolunda yaptım. Navigasyon aletindeki gps hızına göre araç saatte 207 km. hıza ulaştı. Vites D konumunda idi. Hızlanma isteğiniz olursa bunu araç anlıyor ( gaza basış ve sürüş tarzından ). Bu şaka değil. Çok ilginç geldi bana bu özellik. Dip gaz yapınca araç ok gibi fırlıyor 50-60 km hızlarda bunu yapınca 4-5 saniye gibi bir zamanda 110 120 km hıza ulaşıyorsunuz. Virajlarda daha önceki opel astra ve vectra c aracımdan çok çok daha iyi ve güven verici. Virajlarda araba yola yapışıyor ve izinden çıkmıyor.
  • Beyaz renk istediğim donanım seviyesinde yoktu. Bir alt donanım seviyesinde vardı. Aracımın rengi gri. Döşeme de gri deri. Yani arabayı getirten bayii çok zevkli imiş, ben de beğendim bu kombinasyonu. Aracın sürtünme katsayısı 0.27. Yol sesi yok. Düz asvaltta hiç bir yerden en küçük ses gelmiyor. Pütürlü asfaltta da vectra c gibi bir konfora sahip. Astradan kat kat iyi.
    180 ve üzeri hızlarda rüzgar sesini hafif de olsa duyuyorsunuz. Vectra c de rüzgar sesi olayı hiç yoktu. Ama motor sesi mükemmel. Çok sportif bir ses var. Gaza basarsanız duyuyorsunuz bu sesi (insanda gaza basma isteği yaratıyor). Ancak uslu uslu hızlanırsanız motor senini duymak mümkün değil. Bu da bana çok ilginç gelen bir yönü.
  • hayırlı olsun vites geçişleri sarsıntılımı
  • Vites geçişlerini hissetmiyorsunuz. Tam otomatik bir vitese sahip. Ancak düz viteste de kullannabiliyorsunuz. Bu vites işini çok araştırdım. hemen hemen hiçbir şikayet yok. Araç Japonyadaki fabrikada üretilmiş. Türkiyeye gelenlerin hepsi Japonya üretimi. Yedek parça deposu ise Belçikada. Önümüz kış olduğu için sac jant siparişi verdim. Siparişler her perşembe İstanbula bildiriliyor ve en geç gelecek perşembe sipariş ellerinde oluyormuş. Bu şekilde nakliye masrafı en aza iniyormuş. Ben perşembeyi kaçırdım, cuma günü verdim siparişi. Bakalım kaç günde gelecek. Servisin söylediklerinin doğru olup olmadığını göreceğiz.
  • Öncelikle Hayırlı Olsun,

    Mazda Dünyadki en sorunsuz araçların başında gelir.Periyodik bakım haricinde sorunla karşılaşmazsınız.Yol tutuşu Mazda'nın en önem verdiği özelliktir.O fiyata alınabilecek en mükemmel donanıma sahip.İyi yapmışsınız Vw gibi araçların boş opsiyonlu modellerine o parayı vermemekle.İmzamdaki iki araca da sahibim.Opel daha donanımlı ve üst model olmasına rağmen Mazda'nın sürüş zevkini vermiyor.Virajlarda Opel devrilecekmiş gibi gelir hep :) Aynı hızda 2001 Model Mazda ile viraja girdiğimi hissetmiyorum gibi .

    Mazdaclubtr'ye bekleriz.
  • Sayın "edarguner" bahsettiğiniz gruba üye olacağım. Bilgi için teşekkür ederim, saygılar.
  • Hayırlı olsun güzel araç , kazasız belasız kullanın inşallah . Araç oturdukça 7000-8000km den sonra şehir içi şehir dışı full depo değerlerini paylaşırsanız seviniriz.
    Dediğiniz gibi beyazı çok hoş , bende 1.5 ay önce imzamda ki aracı alırken , mazdayı 6'yı motor yakıt ve vergisi için düşünmemiştim , fakat çok hoş araç almışsınız.
  • Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler

    Dynamic+ AT liste fiyatı 63.630 TL
    8.130 TL indirimle bu aracı satın almışsınız.Nasıl bir indirim bu yaw Bu fiyat herkes için mi geçerli, yoksa size mi özel?

    Aracın iç-dış fotoğraflarını ekleseniz güzel olur.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.