Beyler buna kolay mı diyorsunuz genel olarak matematiği beni bitirdi ciddi anlamda 6 soru zaten galiba direk müfredat dışı yine de çözen varsa fikirlerinizi almak isterim genel olarak 30+ mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2018 AYT

-
-
28 tane çözebildim 27 doğrum var bir soruda 12+5+2'i 21 bulmuşum.Vektör,elips falan vardı türevde de bir soruda f(e)'yi istemiş soruda e diye bir şey yoktu anasını satayım UV falan vardı bir şey anlamadım Edebiyat sosyal kısmı 39-1 geldi.
2018'e göre sözel sıralaman 85
Eşit ağırlık 684 geliyormuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TAHA_Fe
28 tane çözebildim 27 doğrum var bir soruda 12+5+2'i 21 bulmuşum.Vektör,elips falan vardı türevde de bir soruda f(e)'yi istemiş soruda e diye bir şey yoktu anasını satayım UV falan vardı bir şey anlamadım Edebiyat sosyal kısmı 39-1 geldi.
2018'e göre sözel sıralaman 85
Eşit ağırlık 684 geliyormuş.iyi hocam yine en az 5 tane kaldırılan konular zaten normalde kaç geliyor denemeler
-
bende şimdi matematiğini çözdüm felaket sorular var. kenarortay sorusu, parabollü integral sorusu, trigonometrideki çember sorusu baya üst düzeydi. px=p-x li soruda aslında zor bir sorudur ama o tarz sorudan çok gördüğümüz için saniyeler sürmüyor çözmek. 2018 de girenler baya kazık yemiş la. Bu arada bu tarz soruları denemelerde çok gördüğümüz için artık zor gelmiyor ama ilk kez karşılaşsaydım neler olurdu bilemiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 13tranceiyi hocam yine en az 5 tane kaldırılan konular zaten normalde kaç geliyor denemeler
Alıntıları Göster28-38 arası hocam.
bence 2018de girsek aşırı zorlanırdık. ben çözdüm 2 gün önce, 5 tane müfredat dışı soru dışındakileri yapabildim.
ama sebebi bence şu sb çözdüğüm dönemde bilgi sarmal çözdüm ve orada her konunun sonunda çıkmışlara yer veriyordu, ben de göz gezdiriyordum. o yüzden daha önce gördüm soruları diyebiliriz, daha önceden görmediyseniz normal çünkü zordu
-
hocam vallaha harbiden çok zordu bence
hani genel olarak bir mentalite vardır soru zor gözükür ama içine girdikçe ne kadar kolay olduğunu anlarsın burda hem zor gözüküyordu hem içine girince yine zordu ak
-
2018 matematigi her detayı irdeleyen bi sınav bana gore parabol sorusu tepe noktasını oteleyip dutuyosun ama bak ondan oncesıne cogu soru bankası tepe noktasını cok irdelemez temel soru kalıpları verilir gecilir iste osymnin orijinalli bu bu sene 4-5 tane sorsun da bize yeter fazlası da acımasızlık olur
-
aynen hocam adamlar isterlerse soru bankalarında sorulmayan el alışkanlığı olan formül koyan adamın tak diye kalacağı sorular sormayı başarıyorlar ama bu sayı çok olursa sıkıntı bence
-
Tek bana kolay geldi galiba. 2 vektör 1 elips 1 kısmi integral 1 tane de e^x.cosx türevi vardı müfredat dışı. Gerisi klasik.fende de amino asit,öz ısı gibi birkaç müfredat dışı soruları saymazsak orta sayılır. Erken bitirip kontrole geçtim.
2019 mat daha zor geldi bana gece çözdüğüm için de olabilir ama 2018 daha orijinaldi
https://forum.donanimhaber.com/2018-ayt-mat-daha-zordu-diyen-kekolar--138901576
2019 da böyle bir konu açmıştım aklıma geldi. O dönem herkes 2018 daha zor diyordu gerçi. Bence çok yakınlardı.
-
hocam 2019'a ya da x sınava daha zor daha kolay demeyeceğim sadece dediğim 2018in bana zor geldiği
-
zor zaten. Geçen seneki gibi kolay bir sinav birak TYT AYT dönemini, 50 yıllık yerleştirme sınavlarının hiçbirinde gelmedi
-
belkide sıralamaların en iyi 2018 de gelmesi matının zor olmasındandır :) 2019 matı daha kolay çünkü 18'e göre
-
genel olarak sisteme alışılamamıştı ondan patladı herkes deniyordu ama bence sisteme adapte olunsa da patlanacak bir sınav dediğiniz gibi sıralamalar ondan iyi gelmiş olabilir
-
Vektör, elips, kısmı integral, e üssü x integrali
Ayt fen çözenler ne düşünüyor bence biyoloji kimya kolaydi ama fizik zorladi beni
Bence kolaydı. 2019 feni zor geldi bana. Hele Biyolojisi...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- dikkat eksikliği ilaçları kullananlar yorumları
- iki noktadan sonra tırnak işareti gelir mi
- ayt kimya kaç günde biter
- kadın doğum uzmanı maaşı
- en iyi bilgisayar mühendisliği üniversiteleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X