Şimdi Ara

ÖDEV / SU OLMASAYDI NELER OLURDU ? acilll bakın lütfen :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
8.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar hoca ödev verdi yarına kadar teslim etmem gerek performans ödevi :(:(
    bulabilecek olan var mı yav :( lütfen arkadaslar bulan konuya yazsın :( acill :(

• Hiçbirşey olmazdı
  • 7 / 24 cenabet olurduk de hocana
  • yav o kadar mı :( A4 kağıdına o kadarını yazsam hoca sınıftan atar :S
  • Dünya çöl olurdu..Herkes bir madde yazarsa A4 kağıdı dolar zaten..Hadi herkes yazsın birer madde..
  • Bunu yazamıcak kadar acizmisin ?

Bu kadar kolay ödev veriyolarmı artık ?

Bi düşün nolurdu ?

Su içemezdik, Banyo yapamazdık, bitkiler yetişmezdi ...

O kadar çok şey varki fikir olur buda sana
  • Su olmasaydı yaşam olmazdı fakat olur da su olmadan yaşam olsaydı o zaman suya ihtiyaç olmazdı. Saçma bir ödev konusu olmuş bir şeyler eksik gibi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bencede saçma olmuş :D zaten yaptım gerek yoq saolun :)
  • Hocaya de ki;

Eğer su olmasaydı insanlar yaşayamazdı. Haliyle sizde bana bu soruyu soramazdınız ve bende böyle bir ödev yapamazdım. Suyun olmadığı zaman yapılacak işlerden birsini göstermek için bende ödevimi yapmadım.

Kafadan 100
  • Yaşam olmazdı dolayısıyla sende bu ödevi yapamazdın. Bak tek cümlede bitti ödevin
  • kısaca dünya olmazdı burdan 1 degil 5 sayfalık yazı cıkar tabe yazmasını bilene
  • Su olmazsa gene yaşamak için başka bir kaynağımız olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eddie Guerrero -- 24 Aralık 2007; 20:54:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: error404why

7 / 24 cenabet olurduk de hocana

Yarıldım gülmekten
  • denizler olmasa idi dunyada isi dengesi zor saglanirdi . denizler olmasa idi gok yuzunu renksiz gorurduk .su olmasa idi ucre bolunmesi saglanamaz , rna uretilemezdi (ran dna nin kopyasidir )

bu kadar geliyo bir bilgisyar muhendisligi ogrencisi olarak :)
  • e
    quote:

Orjinalden alıntı: Leipold

Yaşam olmazdı dolayısıyla sende bu ödevi yapamazdın. Bak tek cümlede bitti ödevin

Eğer ödevi yapamaz yetiştiremezsen falan bunu yaz.Hocanın hosuna gıder harbı dıorum
  • su olmasaydı zati biz olmazdık eyer biz olsaydık suya ihtiyacımız olmazdı mantıksız bişi gibi bu soru ödev olsun diye verilmişşş bu arada sınıf kaçç hoca bakımından
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

Su olmasaydı yaşam olmazdı fakat olur da su olmadan yaşam olsaydı o zaman suya ihtiyaç olmazdı. Saçma bir ödev konusu olmuş bir şeyler eksik gibi...

Benim de aklıma bu geldi... Ne demek su olmasaydı ne olurdu? Su olmasaydı canlılar olmazdı. Şayet su olmasaydı da canlılar olsaydı, zaten su diye bir şey bilmezdik-üstünde de yazılacak bir şey olmazdı. Çok saçma bir konu olmuş.
  • Sende olmazdın
  • HAYATIMIZ kayardı......
  • sen hocayade ki hocam su olmasaydı n.h olurduk de
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.