Şimdi Ara

Ödeme yöntemi bulamıyoruz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Eski hdd'mi ikinci elden satmak istiyorum. Banka hesabım bulunmadığı için havale gibi bir yöntemle parayı alamam. Paypal ve ininal kullanıyorum. Bütün kargolarla görüştüm şirket veya dükkan sahibi olmadığım için kapıda ödemeyle satamıyorum. Alıcının da galiba kartı bulunmadığı için paypal ile ödeme yapamıyor. O havale diyor ben paypal. Ortak çözüme varamadık. Bize bir yol gösterebilir misiniz

• Banka hesabın olmadan ortak çözüm elden satış, bir tanıdığının hesabına havale/eft olabilir ya da Paypal'ı olan birine satış . Online satış sitelerinden satsan bile, onlar parayı göndermek için yine hesap bilgileri isteyecekler.
  • Ptt ile göndersin parayı. sen kargola daha sonra ptt den paranı çek.

veya cep bank sistemiyle telefon numarana yollasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piêr Dé Sans -- 14 Ağustos 2015; 10:46:31 >
  • hocam sanalpazardan yapabilirsiniz , komisyonları düşük olduğundan sahibinden anlaşanlar sanalpazarı üzerinden alıyorlarmış diye duymuştum ben :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: combo003

hocam sanalpazardan yapabilirsiniz , komisyonları düşük olduğundan sahibinden anlaşanlar sanalpazarı üzerinden alıyorlarmış diye duymuştum ben :)

Dediğim gibi banka hesabım yok. Sanalpazar üzerinden alışveriş yapsam parayı alamam.

@Piêr Dé Sans Olayı biraz daha açıklayabilir misiniz? Banka hesabı vs olmadan mümkün mü bu pttden para gönderme olayı?
  • dogukan733 kullanıcısına yanıt
    Mümkün. Ptt ye gidip sizin bilgilerinizi falan veriyorlar. siz gidip kimlikle çekebiliyorsunuz.

Veya kişinin banka hesabında cep bank aktif ise sizin cep telefonunuza bir şifre ile para aktarımı yapıyor. Siz bankamatikten o şifre ile parayı çekebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Mümkün. Ptt ye gidip sizin bilgilerinizi falan veriyorlar. siz gidip kimlikle çekebiliyorsunuz.

Veya kişinin banka hesabında cep bank aktif ise sizin cep telefonunuza bir şifre ile para aktarımı yapıyor. Siz bankamatikten o şifre ile parayı çekebiliyorsunuz.

Cevap için teşekkürler. Ptt olayını yapacağım muhtemelen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paypal ile Ödeme Yapma
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.