Şimdi Ara

Odamın Tavanına Değen Kitaplarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013 YGS-LYS'ye hazırlanırken yanımda olucak dostlarımı sizle paylaşmak istedim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: uavin

2013 YGS-LYS'ye hazırlanırken yanımda olucak dostlarımı sizle paylaşmak istedim :D

yarısından çoğuna bakma fırsatın bile olmayacak bence hele bide 2013 ygs-lys ye hazırlanırken diyosan ( yeni başlıcaksın heralde )
  • Az ve öz olması her zaman için daha iyidir,böyle dağ gibi kitaplar para israfından ve kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramaz.
  • kırtasiyeyi mi soydun gardaş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değmemş bunlar değdr öyle gel

• Bu kadar kitabim olsa ben nerden baslicam yeaaa diye darlanirim bir sey de calisamam. Bitirdikce almak en mantiklisi

• quote:

Orijinalden alıntı: uavin

2013 YGS-LYS'ye hazırlanırken yanımda olucak dostlarımı sizle paylaşmak istedim :D

tamam da kitaplarından bizene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    evde yerdeki fayanslar patladı !!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de bir sürü kitap vardı 2008 yılında tercihlerin açıklandığı gün yerleştiğimi görünce, hepsini koca iki kolide toplayıp çöpe attığım günü hiç unutmam.. onlardan öyle nefret etmiştim ki konteynerinden geri dönerken ki hazzı hiç unutmuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

Bende de bir sürü kitap vardı 2008 yılında tercihlerin açıklandığı gün yerleştiğimi görünce, hepsini koca iki kolide toplayıp çöpe attığım günü hiç unutmam.. onlardan öyle nefret etmiştim ki konteynerinden geri dönerken ki hazzı hiç unutmuyorum

ihtiyacı olan birine versen iyiydi..
  • yıl olmuş 2012 hala çok kitap bitirince iyi bir yerler kazanacağını düşünen var
  • Bu sene bi o kadar ben verdim komşuya inan 3/4ünü en fazla 2 kere açmışımdır biri de ilk aldığım zamandır zaten
    Konuyu biliyorsan denemelere aban kitap halinde olanalra
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnraksy

yıl olmuş 2012 hala çok kitap bitirince iyi bir yerler kazanacağını düşünen var

Hala yıl olmuş .... muhabbeti yapan var

İçinden gelmiş paylaşmış, çok kitap çözenin başarılı olmadığını bilmeyen mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebigrambo

quote:

İçinden gelmiş paylaşmış, çok kitap çözenin başarılı olmadığını bilmeyen mi var?

beyin yoksa isterse tüm kitapçıyı çözse bişi yapamaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thebigrambo

quote:

beyin yoksa isterse tüm kitapçıyı çözse bişi yapamaz

Beyin yoksa çözemez zaten

• Ne gerek var şimdi bu kadar kitaba yani
    İsraf boş yere

• Yarısı boş kalacak,hatta daha fazlası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Az ve öz olması her zaman için daha iyidir,böyle dağ gibi kitaplar para israfından ve kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramaz.

+1
  • benımde böleydi yok ablamdan kalma yok yıl içinde aldıklarım..bende 2013 ygs lys giricem.baya bi kitabı ıhtıyacı olan arklara verdm çözülmüşleri attm.arkadasların dediği gibi insan napıcağını sasırıyo hangisinden baslasam napsam falan
  • Kaç para tuttu toplam ?
  • Sinavlar harbiden genclerimizin psikolojisini bozuyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.