Şimdi Ara

odamın duvarını kaplamayı düşünüyorum. (süper) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.465
Cevap
531
Favori
234.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  odamın duvarını kaplamayı düşünüyorum. (süper)
     odamın duvarını kaplamayı düşünüyorum. (süper)

Her maskenin altında karanlık bir yolcu vardır
      Kimisi için Ete Duyulan açlık
      Kimisi için Güce duyulan açlık
      Kimisi içinse Kana duyulan açlıktır karanlık yolcu,
      Bazısı cesurca kabullenir onu dizginler
      Bazısı Görmezden gelir fakat günden güne esiri olur.
      Bazısı ıse artık odur ! onun kendisi olmuştur.

• suan cıkarttım yazıcıdan akşam asınca editlerim tomb raider'ı yaptım

Orijinalden alıntı: Castiel

Süper olmuş hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle duvarın görmüş geçirmişliğinden başlamak istiyorum. 20 yıllık bir binada (belki) daha eski öğrenci evindeyim. Ev sahibimiz iyi biri, öğrenciye vermeyi tercih ediyor (aslında parasına bakıyor). Neyse bina eski olunca yalıtım çok zayıf. Bir de üzerine eski kiracı dükkan olarak kullanmış cam balkon tarzı bir şey yapmış. Benim ve ev arkadaşımın elinden geldiğince ısı yalıtımı yaptık. Strafor köpük ve alçı ile ama perdeyi de çeksem kötü görünüyor. Boya veya alçıpan ile kapatmaktansa afiş şeklinde kız arkadaşımın fotoğrafını yapıştırmayı düşünüyorum. Ya da duvar kağıdı. Ama hiç duvar kağıdı uygulamadım strafora yapışır mı emin de değilim. Karikatür çiziyorum biraz belki onu yapabilirim dedim yine de oraya bir kaplama yapmadan olmaz. Ne yapacağımı bilmiyorum acil desteğe ihtiyacım var.
     odamın duvarını kaplamayı düşünüyorum. (süper) odamın duvarını kaplamayı düşünüyorum. (süper) odamın duvarını kaplamayı düşünüyorum. (süper) odamın duvarını kaplamayı düşünüyorum. (süper) odamın duvarını kaplamayı düşünüyorum. (süper) odamın duvarını kaplamayı düşünüyorum. (süper)

• quote:

Orijinalden alıntı: Vagabundo

Öncelikle duvarın görmüş geçirmişliğinden başlamak istiyorum. 20 yıllık bir binada (belki) daha eski öğrenci evindeyim. Ev sahibimiz iyi biri, öğrenciye vermeyi tercih ediyor (aslında parasına bakıyor). Neyse bina eski olunca yalıtım çok zayıf. Bir de üzerine eski kiracı dükkan olarak kullanmış cam balkon tarzı bir şey yapmış. Benim ve ev arkadaşımın elinden geldiğince ısı yalıtımı yaptık. Strafor köpük ve alçı ile ama perdeyi de çeksem kötü görünüyor. Boya veya alçıpan ile kapatmaktansa afiş şeklinde kız arkadaşımın fotoğrafını yapıştırmayı düşünüyorum. Ya da duvar kağıdı. Ama hiç duvar kağıdı uygulamadım strafora yapışır mı emin de değilim. Karikatür çiziyorum biraz belki onu yapabilirim dedim yine de oraya bir kaplama yapmadan olmaz. Ne yapacağımı bilmiyorum acil desteğe ihtiyacım var.
     odamın duvarını kaplamayı düşünüyorum. (süper) odamın duvarını kaplamayı düşünüyorum. (süper) odamın duvarını kaplamayı düşünüyorum. (süper) odamın duvarını kaplamayı düşünüyorum. (süper) odamın duvarını kaplamayı düşünüyorum. (süper) odamın duvarını kaplamayı düşünüyorum. (süper)

Bu konudaki programı kullanarak o boyutta güzel bir fotoğraf yapabilirsin,yüksek gramajlı bir kağıt seçtikten sonra sorun olmaz,yalnız patafix yapışması sıkıntı olabilir o duvara,çift taraflı bant kullanman gerekebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

quote:

Orijinalden alıntı: Vagabundo

Öncelikle duvarın görmüş geçirmişliğinden başlamak istiyorum. 20 yıllık bir binada (belki) daha eski öğrenci evindeyim. Ev sahibimiz iyi biri, öğrenciye vermeyi tercih ediyor (aslında parasına bakıyor). Neyse bina eski olunca yalıtım çok zayıf. Bir de üzerine eski kiracı dükkan olarak kullanmış cam balkon tarzı bir şey yapmış. Benim ve ev arkadaşımın elinden geldiğince ısı yalıtımı yaptık. Strafor köpük ve alçı ile ama perdeyi de çeksem kötü görünüyor. Boya veya alçıpan ile kapatmaktansa afiş şeklinde kız arkadaşımın fotoğrafını yapıştırmayı düşünüyorum. Ya da duvar kağıdı. Ama hiç duvar kağıdı uygulamadım strafora yapışır mı emin de değilim. Karikatür çiziyorum biraz belki onu yapabilirim dedim yine de oraya bir kaplama yapmadan olmaz. Ne yapacağımı bilmiyorum acil desteğe ihtiyacım var.

Bu konudaki programı kullanarak o boyutta güzel bir fotoğraf yapabilirsin,yüksek gramajlı bir kağıt seçtikten sonra sorun olmaz,yalnız patafix yapışması sıkıntı olabilir o duvara,çift taraflı bant kullanman gerekebilir.

Peki ya duvar kağıdı ile kaplasam yapışır mı straforun üzerine.

• Takip - ben de bunu yapıcam inşallah
    |Ryzen R7 5800X3D(artık yok satmak zorunda kaldım)|Gigabyte X370 G5||Crucial Ballistix 2X8 RGB|XFX 6900XT MERC319|Corsair RM750x|Bitfenix Pandora|JM Donkey 512GB M2| WD Blue1TB|CM Seidon 240[4 SP 120]|
    Lucy
  • Supermis la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Eğer bunu okuyorsanız, bu uyarı sizi ilgilendiriyor. Bu karınca duası gibi yazıyı okuduğunuz her saniye, hayatınız biraz daha kısalıyor. Yapacak başka işiniz yok mu? Hayatınız bu kadar boş mu, şu dakikaları harcayacak başka bir şey düşünemiyor musunuz? Otoriteye, otorite olduğunu iddia eden herkese saygı duyacak kadar hayran mısınız? Size okumanızı söyledikleri her şeyi okur musunuz? Size düşünmenizi söyledikleri her şeyi düşünür müsünüz? Size istemeniz gerektiğini söyledikleri her şeyi satın alır mısınız? Evinizden çıkın. Hoşlanacağınız birisiyle buluşun. Aşırı alışverişi ve mastürbasyonu bırakın. İşinizden ayrılın. Bir kavga çıkarın. Canlı olduğunuzu kendinize ispat edin. Eğer insanlığınızı talep etmezseniz bir istatistik olarak yaşayacaksınız. Sizi uyarıyoruz. Dikkate alın.

• bakıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ve İkinci Sarı Kart

Bu da benden.

Hocam nasıl yaptın bunu? Kolay yöntemi var mı reklamcılarda vs?

Orijinalden alıntı: PhsycoMantis

http://homokaasu.org/rasterbator/

İmzanı gördüm de, GO oynuyor musun?

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.