|

1 Mobil
|
boşlukları üst üste getirdim ben, tam aralık boyutları eşit olsun diye bi de en alttaki kağıtlarda boşluk artmıştı baya, üstteki kağıtların kenar ufak boşluğu kadar bırakıp gerisini kestim düzgünce diğerini de bunu yaptım ![]() |
![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi japonlaryapiyo -- 6 Nisan 2007; 12:07:36 > |
|
|
ABİT AN8 SLI - AMD 64 x2 3800@ 2500Mhz [Günlük] - SAMSUNG 750 GB SATA 2 - SHAPPHIRE ATI X800 [x850xt BioS 610-639]GTO FB - 512*2 TwinMOS PC3200 1GB DUAL-CH KIT - TAGAN 480W EASYCON SP PSU - CREATIVE 4400 INSPIRE - CREATIVE NX ULTRA WEB CAM - ViewSonic 22" 2230wm LCD Widescreen - SAMSUNG 17"763 MB CRT - ASUS DVD RW 1608P2 - AIRTIES RT-5030 ADSL - Zalman-CNPS7000B-CU - Zalman-Fatal1ty VGA Soğutucu FS-V7 - HP 7260 PHOTO PRINTER
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi collosus -- 6 Nisan 2007; 13:42:25 > |
i'm spendin my time , watchin the days go by... |
|
|
Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler. Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar. Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar. Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu. Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk. Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler. |
|
|
|
ABİT AN8 SLI - AMD 64 x2 3800@ 2500Mhz [Günlük] - SAMSUNG 750 GB SATA 2 - SHAPPHIRE ATI X800 [x850xt BioS 610-639]GTO FB - 512*2 TwinMOS PC3200 1GB DUAL-CH KIT - TAGAN 480W EASYCON SP PSU - CREATIVE 4400 INSPIRE - CREATIVE NX ULTRA WEB CAM - ViewSonic 22" 2230wm LCD Widescreen - SAMSUNG 17"763 MB CRT - ASUS DVD RW 1608P2 - AIRTIES RT-5030 ADSL - Zalman-CNPS7000B-CU - Zalman-Fatal1ty VGA Soğutucu FS-V7 - HP 7260 PHOTO PRINTER
|
|
|
|
|
Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
|